Gå til innhold

Sin Hazzard

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sin Hazzard

  1. a_sondre han sa jo at han IKKE ønsket å bruke noe gjenopprettingsprogram, alltid lurt å lese godt vettu:P

     

    Men tilbake til saken så når jeg hadde samme problemet (filstabellen bare forsvant uten at jeg hadde gjort noe) så fik jeg den ikke tilbake til ntfs. Fikk alltid den der whiniinga om at jeg måtte formatere. Sorry mac men jeg ser ingen utvei, kanskje noen andre som gjør det?

     

    Forresten så var HD'en min en WD. (mye stress med WD)

  2. Bare skriv til dem og si det som det er og at du ikke lenger finner deg i det.

     

    I det året som var så synes jeg kvaliteten på diskene til WD har sunket enormt, jeg har samme problemet som deg med en 160 gigs versjon av WD, den formaterer seg, plutselig er hele dritten korrupt (skjedd 2 ganger), så er partisjonene borte og nå far jeg ikke kontakt med disken i windows lenger. Det problemet jeg har nå får alle de andre jeg har hatt til å virke som barnemat. Disken synes i bios og oppstart, kommer inn i windows så ser jeg den gjennom disk management og partition magic men får ikke brukt den, får ikke gjort noen ting det eneste alternativet som er mulig å valge er å slette partisjonen....

     

     

    Så WD STFU! Hatet de fra den dagen jeg fikk disken!

     

     

    Sender de deg ikke en ny en så be dem om å lese denne tråden her (pluss at det er mange andre på forumet so handler om WD og problemer).

     

     

    Mvh.

     

    SinHazzard

  3. Min personlige erfaring er at FileScavenger suger hard og at GetDataBack er MYE bedre. GDB er helt ok men det er ikke veldig bra (har lett for å opprette mappene men hoppe over en og annen fil som skulle vært inni) , men for å tenke positivt så i ditt tilfelle så tror jeg det er greit så lenge det bare er snakk om en formatering. Bare søk gjennom alle alternativene som du får opp å opprett alt fra alle alternativene til det samme stedet så tror jeg at du kommer greit i mål.

     

    OBS!!!! Ikke opprett data til den disken du skal opprette ifra men velg en annen hvis ikke kan det våre tapt for godt, (hvis du ikke vil betale et 4 kanskje 5 sifret beløp).

     

    Mvh.

     

    SinHazzard, og lykke til :thumbup:

  4. Ok folkens det har seg altså sånn at jeg hjelper en venn med pc'en hans.

    Det er en HP Pavilion mx70 helt orginal med unntak av en ny Seagate Barracuda 200 gig's disk og an SATA controller fra High Point merke Rocket 1500.

     

    Problemet ligger i en sugen overføringshastighet fra den gamle disken til den nye, jeg begynnte etter litt å tenke på PIO og DMA mode, søkte litt rundt i forumet og ble ikke så veldig mye klokere, var inne på hjemmesiden til HP men der hadde de bare drivere til W95 og W98, han kjører xp pro SP2.

     

    Så er det noen som gidder og ta dette fra helt basic med meg fordi jeg har aldri vært borti dette før.

  5. Jeg har ikke peiling på det første spørsmålet ditt....

    Men på det andre, F.eks da norton antivirus har noe som kalles norton protected files hvis du høyreklikker på søppelbøtta.

    Hvis du er beskyttet på den måten så må alt du sletter + diverse annet dildal tømmes ifra de beskyttede filene.

     

    Et ordentlig hærk synes nå jeg da men praktisk hvis du har en N00b av en bror/søster eller kanskje noen foreldre.

  6. Har ikke brukt det på noen av diskene, skulle bare sjekke om alt untatt å slette partitsjonen var utilgjengelig å trykke på, og det viste seg at det var like mange muligheter i PM som i Comp. Manag. altså bare delete.... Og det kommer ikke på tale engang.

     

     

    Hva mener du Musty?

  7. Hallo folkens det er nå tredje gangen jeg har problemer med min WD.......

    Det har seg sånn at når jeg formaterte og installerte windows på nytt så var det ikke mulig å få den til å virke...... Sjekket med Partition Magic men den eneste muligheten jeg hadde var å slette partisjonen, alle andre muligheter var grå.

    Og forresten har det noe å si at systemdisken og den som jeg ikke har fått kontakt med begge står som basic disk?

     

    Noen forslag?

     

    M.v.h

    Sin Hazzard

×
×
  • Opprett ny...