Jump to content

WARKRAZZ

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)
 1. Skjod korvettene er en fantastisk platform, og av mange nasjoner sett på som den ultimate skipet i sin klasse. Så da er det en selvfølge av Norge vil avvikle de, istedet for å bygge videre på denne platformnen. Norge burde ha 18 Skjold korvetter, og 12 av de nye ubåtene. Dette er skip som er tilpasset krigføring i norskt farvann.
 2. Fikk kraftige Path of Exile vibes fra gameplay delen.
 3. Ja! Men, vi kommer nok til å få en blodfattig Tomb Raider klone i stedet...
 4. Danskene (2008) kjøpte NH-90, var for dyr i drift og lang service tid de ble byttet ut med EH101. Sverige (2007) kjøpte NH-90, de fikk heller ikke lovet flytid ut av helikopterne og får dyre i drift, ble erstattet med UH-60. Nederlands kystvakt NH-90 har problemer med rust og slitasje, den tåler ikke salt.. Men Norge, DE skal få til å bruke NH-90. Vi har ikke regnet feil på drifts kostnader og vedlikeholds tid. Våre helikoptre skal oppnå beregnet flytid!
 5. For et teit navn. Sea King aka Seeking som er et smart ordspill på et Search & Rescue helikopter. SAR Queen viser bare hvor dum og fantasiløs folk er nå for tiden.
 6. Denne gangen kommer partner kortene med en gang. Anbefaler å vente til Gigabyte og MSI har sluppet deres kort.
 7. Og i tillegg hadde de en game engine å bygge med/på. Pluss et studio med erfaring. For CIG, måtte de bygge om en spill motor, så lage alle andre verktøy og rutiner og prosedyrer men de opparbeider seg erfaringer. De først 2-3 årene hadde nok ikke serlig med produktivt arbeid. Regner med nærmest alt måtte endres eller skrotes.
 8. From the lead designer of Mass Effect: Andromeda and Kingdoms of Amalur.
 9. Vanity Project. Tog klarer ikke å konkurer med fly på pris. Og bilett pris på et MagLev tog er mye høyere. Idiotisk prosjekt. Bedre å slå seg samme med Sverige og Finland å bli med på deres HyperLoop samarbeid.
 10. Satt min 3950x i arbeid. Enelig kan jeg få brukt over 10% av prosessoren
 11. Jeg er mega fornøyd med Carrack. Endelig har vi fått første skipet som kan være et hjem utenfor hjemmet. Selv om de i natt dobblet drivstoff mengden til Quantum Drive, er det fortsatt alt for lite. Den er tørst!
 12. Jeg er faktisk vanvittig skuffa over spillet. Omgivelsene er Star Wars, og storyen. Men spillet er Tomb Raider med et romskip og en lightsaber. Spillet er helt blankt på force powers. Istedet for det ikoniske force jumps, har vi double jump som er copy & paste ability fra andre spill. Wall running, puzzle tombs, nærmest alt du finner i et Tomb Raider spill er her, minus cool loot. Ble så skuffet, det kunne vært så mye mere.
×
×
 • Create New...