Gå til innhold

Likvandrer

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Likvandrer

  1. Trenger tips til en media kontroller etter Cideko kontrolleren tok kvelden. Den ble 7 år, så vet ikke hva som er bra idag. Trenger en man kan skrive med, nordisk tastatur og liten nok til at den kan gjemmes i nattbordet. Gyro mus (air mouse) er også noe jeg er blitt glad i. Så en logitech k400 fullsize tastatur er uaktuell for min del. Setter pris på alle tilbakemeldingene.

  2. Kan det ikke synges overtalt da? I starten kan man jo dokumentere og ha noe og se tilbake til for å se fremgang. Og når du føler deg komfortabel nok til å synge i et band så joiner du et som passer stilen din.

    var her jeg fikk inspirasjon
  3. Da kan du trøste deg med at du ikke er alene om dette. Jeg blir bare litt mer deppa med tanken på at jeg har rundet 30, uten jobb men prøver så godt jeg kan. Er på en praksis plass nå på min 3 mnd, stiller hver dag pliktoppfyllende som jeg er, jobber alltid litt ekstra fordi det passer bedre med kollektiv transport tiden min. Gjør like mye som mine kollegaer som tar ut full lønn. Nå har dem lagt ut en annonse på stillingen min, venter nå på en ny uke skal starte, og jeg blir kalt inn på teppet at perioden min er over hos dem. Begynner å bli en rutine dette nå, og jeg er mektig lei av livet selv. Men god jul! Det ordner seg alltid for snille mennesker.

×
×
  • Opprett ny...