Gå til innhold

Enurd

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Enurd

  1. Jeg instalerte winXP på nytt i går(torsdag) =/ og bruker Norton antivirus 2k5 + outpost firewall 2.5.

     

    Cpuen ligger på 45-50 grader, hket ligger på 50 grader. Skjermkortet har jeg ikke sjekket, men det er stock kjøler(power color)

     

    Det eneste jeg synes er litt rart er at det skjedde helt plutselig på onsdag uten at jeg hadde gjort noe uvanlig.

  2. Ja, vet det finnes mange tråder om dette, men jeg fant ingen som passet helt for mitt problem.

     

    Mitt problem startet mer eller mindre over natten, plutselig begynte maskinen å fryse seg. Jeg trodde det hadde noe med ramen min så jeg puttet inn en annen ram, men problemet ble ikke borte :( .

     

    Pcen kan fryse når jeg surfer på nettet, spiller, ser på film osv. Av og til hender det at det ikke kommer bilde på skjermen når jeg starter opp maskinen.

     

    Min Hardware:

    CPU: A64 3400+ socket 754

    HK: MSI K8N NEO

    RAM: 2x512mb Twinmos speed premium brikker

    Skjermkort: 9800pro

    HD(er): 1x80 gb seagate, 1x 120gb WD 2x 160gb Hitachi

    PSU: Hiper type-R 580w

  3. Jeg skulle instalere et spill, men før jeg skal begynne å instalere spillet kommer det opp en feilmelding som sier at jeg må instalere dx9c før jeg kan instalere spillet.

    Da begynte jeg å lure fordi jeg hadde jo instalert andre spill som bruker dx9c før.

     

    Så jeg går inn i en sak som sier hvilke spessifikasjoner man må ha for å instalere spillet og der står det at jeg har dx9c og hvis jeg prøver å instalere dx9c så får jeg melding om at det allerede er instalert, så nå skjønner jeg ingenting, hva skal jeg gjøre for å få det til å funke? :(

  4. Jeg er veldig fristet av E-500. Har lest pressemeldinger og tester i 2forskjellige blader jeg kjøpte når jeg var i mexico samt alt jeg finner på nettet.

     

    Eneste som ligger bak nå er hva slags linse som passer. Er litt usikker på hva som er valgene siden 14-45`en ser ganske grei ut ,men pga stedene jeg fotograferer fra er det greit med et 30-300 ,men har kun litt erfaring fra canon sine dslr kameraer og så kan slike rimelig sigma objektiver brukes på olympus kameraet?

     

    Ser også ut at du kan ta så mange bilder du vil med burst sålenge du velger hq og ikke shq i jpeg. meget praktisk når man skal ta bilder av personer og skal ha et bilde hvor de fleste ser relativt presentable ut.

  5. Det er ikke en shuttle psu, det er noe aopen røkkel. Se her

     

    EDIT: Jeg så litt på sidene til aopen og pressemeldingen angående utgivelsen av barebonen og der står det at den har 275w psu

     

    The compact EX761 comes with a 275W (20 Pin W/8cm fan) power supply and measures only 190 mm (W) x 200 mm (H) x 320 mm (D). The system weighs 8.4 lb. or 3.8 kg.

  6. haha Kebab.. jeg er enig med mye av det du sier,men forskjellen er at jeg ikke går rundt å maser om det enda.. (iallefall ikke i det åpne). Du er meg en artig skrue!

     

    Göncz: Dette handler om en sak på forumet for lenge siden.. Vi var den forrige generasjonen skjønner du :p Uansett så må du unskylde kebab.. Men thats why we like him :love:

  7. Jeg kjøpte et MSI K8N + en A64 3400+ i går, når jeg hadde koblet alt sammen og skulle instalere windows så slo jeg pcen på og like før jeg skulle instalere windows slo den seg av og den ville ikke starte før jeg hadde dratt ut strømkontakten og satt den inn igjen. Dette skjedde gang på gang. Jeg har prøvd å sette inn alt hw på nytt og tatt ut to av ram brikkene. Noen som vet hva dette kan skyldes?

     

    Min HW:

    A64 3400+ Socket 754

    MSI K8N NEO2

    Fortron Source 350w

    R9800pro

    1024 Twinmos ram(1x512 og 2x256)

     

    hk, CPU og skjermkort er helt nytt.

  8. Er ikke helt sikker om denne skal være under hovedkort kategorien eller skjermkort og tv kort katergorien.

     

    I dag skulle jeg på LAN og jeg koblet opp og greier, men så skjer det jeg sitter å spiller og hele maskinen henger seg og når jeg slår på igjen var det ingen reaksjon fra skjermen. Så jeg og en kamerat satt og prøvde del for del for å eleminere komponenter da kom vi fram til at det var skjermkortet. :cry:

     

    Så får jeg spesial delivery hjemme i fra et 9600pro EZ(ikke jeg som kjøpte det) som jeg stappet inn og under innlogginga så kommer det en hel del med "forstyrende" elementer som gjør at jeg ikke kan se hva som skjer på skjermen. :no:

     

    Så da er spørsmålet: Har AGP porten øgså blitt ødelagt sammen med skjermkortet eller er det skjermkortet som jeg prøvde(9600pro EZ) ikke liker hket mitt(MSI Delta serien)?

     

    EDIT: Det 9600pro EZ funker i den maskinen som den sitter i til daglig.

×
×
  • Opprett ny...