Gå til innhold

Trond Grahnstedt

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trond Grahnstedt

  1.  

    Så ligger Norge bakpå igjen, som vanlig. Ifølge MDG, skal vi jo bli ledende på elektriske fly også. Norge som bygger passasjerfly? Haha.

    Hvordan går det med batterifabrikk, som vi burde ha gode forutsetninger for å bygge?

    Nei, vi er nok best på papirutredninger.

     

    Positiv kar du. Hvis du gadd å sette trollet i deg til siden hadde du muligens sett at Norge er ledende på flere fronter, spesielt på maritime teknologier, at MdG nok tenker på flytrafikk, og at vi har batterifabrikk i Norge.

    Troll er jo et olje og gassfelt, så takk for den. Ja, Norge er gode på en del maritime teknologier, først og fremst på grunn av olje og gass. Veldig bra det. Men, tror du virkelig på norske passasjerfly? Når jeg tenker på batterifabrikk, så er det storproduksjon for å selge til f.eks. bilindustrien. Her burde vi ha meget gode forutsetninger, med forurensningsfri kraft, men som vanlig er Sverige og andre land, langt foran.
  2.  

    Hva kommer det av at alle nye helikopterkjøp Norge gjør ender med fadese?

    Litt kjapt å konkludere med "fadese"? Om dette skjer til stadighet kan man snakke om det, men så lenge vi ikke aner om dette var en enkeltstående feil på maskinen som veltet eller kanskje til og med en brukerfeil så velger jeg å holde kjeft om hvorvidt dette kjøpet er vellykket eller ikke.

     

     

    Hva med helikopterne som skulle vært på fregattene eller kystvaktskipene da?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...