Jump to content

Crazning88

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)
 1. er hvertfall ikke aktuelt med drev lengre. unødvendig støy og ekstra tid på lasting
 2. Hvordan er det med serverstabilitet? Fortsatt mye lag og dc's? Sluttet i S4 da det ikke var mulig å spille flere matcher på rad uten massive lagspikes og dc
 3. Problemet slik jeg ser det, er vel at de patcher Warzone og Multiplayer sammen? Hadde de separert dem så hadde det blitt mye midre for dem som kun spiller warzone f.eks
 4. så lenge de ikke adder noe ranked modus, så vil nok de fleste leave etter noen få minutter. mtp at Gulag varer et kvarter eller no, så er det ikke mange som bruker den andre sjansen så tidlig i spillet.
 5. Føler det blir for stort sprik mellom solo og quad squad. Hadde passet bedre med Duo+Quad team for en periode.
 6. Har spilt igjennom story delen på normal og begynte litt på "mapping" opplegget. Kjørte et posion build some 1hitta det meste av trashmobs, med lvling gear. Ganske artig spill, men det var mye små ting hele veien som ødela spillopplevelsen for meg. Fikk heller ikke noe driv til å fortsette etter historiedelen, så la det på hylla ganske fort. Etter mange år med gaming, så finner man fort ut hvilke spill man får lyst til å investere en del timer i, men dette ble dessverre bare kort tur innom dette universet.
 7. Tragisk at de ikke klarer å gjøre serverene stabile og lag-frie... de burde da ha alle muligheter til å ordne opp i dette etter så mange år.
 8. Syns de burde fikse servere og random crashes før de utvidere spillet videre... kan ikke spille en kveld i strekk uten å falle ut til login screen eller at spillet fryser... (pc)
 9. du ser jo tydelig at hele karakteren klatrer over gjerdet i det kan skyter. siste killet er jo i luften.
×
×
 • Create New...