Jump to content

Crazning88

Medlemmer
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

18 :)
  1. Har spilt i over 60 timer nå siden release og kan trygt si at spillet er kommet for å bli basert på dette: - Meget pen spillverden. Levende og ekstremt varierende fantasi på alt fra monstre, npc og biomes. - Endgame kontent er så stor at det vil ta flere måneder til man har erfart alt. (mye vil være for vanskelig for casual spillere. Vi har fortsatt ikke alle classes og content i EU versjonen) -Bra skillsystem med god dybde (tripods, runer og skill lvl) . Man sikter med musen. - Karakteren bruker både engravings (passive bonuser), kort kolleksjoner og enchants til å bli sterkere. - P2W faktoren vil jeg si er ca 3/10. Du kan bruke 100k på å maksimere iLvL, men du må fortsatt igjennom ti talls med story quests for å unlocke høyere content. Alle raids/bosser etc må unlockes i rekkefølge. du kan ikke hoppe over dette. Så man er nødt til å være "god" nok for å komme seg videre. - Arena pvp er skill based. Alle effekter fjernes fra karakteren. Alle har samme skillpoints og level. - Foreløpig 97 øyer som man kan seile til med eget kontent og quester på. - Alltid noe dynamic events som foregår rundt i verdenen. - Stor personling øy som kan oppgraderes og designes slik du ønsker. - Spillet er ett av de få som fortsat vokser i playerbase etter 3år ute i KR og RU. (Selv om russland mister en god del VPN spillere)
  2. Enig, men er for mye spell effects. Som melee sliter jeg når det er en mage i gruppa:/ Det er bare å skru av player effects i settings :)
  3. Lost Ark blir nok noe av de største som skjer innen for mmo sjangeren i 2022 i europa. Rart det ikke mer mer dekning av dette spillet. Spillet er riktig nok noen år gammelt, men mengden endgame content er jo så stor at EU får i pose og sekk når det kommer til et fullverdig mmo opplevelse.
  4. er hvertfall ikke aktuelt med drev lengre. unødvendig støy og ekstra tid på lasting
×
×
  • Create New...