Jump to content

Ndvain

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)
 1. Nå må du jaggu meg gi deg. Man får ikke fordeler over andre spillere i WoW for å ha betalt for utvidelsespakkene. ALT må grindes og oppnås "manuelt". Ingenting som gir deg fordeler.Slutt å troll.Hahaha! Takk for underholdningen i lunsjpausen. Det trengte jeg Ja, det er helt utrolig hvor fort folk klarer å glemme hvordan spill var før i tiden. Det er snart 10 år siden man kunne betale 25 kroner for rustninger til hesten sin. Når du kjøpte et spill, og det var det? Kanskje en expansion pack en gang i blant. Ja, må si jeg savner den tiden. Jeg regner med at du sikter til Bethesdas lille stønt med Oblivion. Heldigvis fikk de så hatten passet og ga seg der. Vel, inntil nå nylig... Lurer på hvilken tidsperiode du refererer til. Det å måtte betale for selve spillet, for så å betale mer hver eneste måned startet de med på 80 tallet. Det å betale for små utvidelse pakker startet de med før det fantes PC spill. Season pass ble en ting i 2011, faktisk for single player spill. "Lurer på hvilken tidsperiode du refererer til." 90 tallet og utover tidligere 2000 tallet. "Det å måtte betale for selve spillet, for så å betale mer hver eneste måned startet de med på 80 tallet." Eksempler på dette? Ultima Online er vel en av de tidligste subscription baserte spillene jeg kommer på i farta, og det er fra 1997. Subscriptions var veldig særegent på denne tida. Jeg hadde så vidt hørt om det før jeg begynte med Anarchy Online. "Det å betale for små utvidelse pakker startet de med før det fantes PC spill." De første eksemplene av expansion packs finner du på 80 tallet. De første PC spillet kom på 60 tallet. Kom gjerne med eksempler her også. Jeg har personlig ikke not i mot expansion packs. Du kan velge å betale et enkelt beløp for å utvide spillets content med, si 10-20%. Nye baner/områder, klasser, items, funksjoner, osv. Edit: Viser seg at det første PC spillet kom på 50 tallet når jeg sjekket etter jeg postet dette.
 2. Nå må du jaggu meg gi deg. Man får ikke fordeler over andre spillere i WoW for å ha betalt for utvidelsespakkene. ALT må grindes og oppnås "manuelt". Ingenting som gir deg fordeler. Slutt å troll.Hahaha! Takk for underholdningen i lunsjpausen. Det trengte jeg Ja, det er helt utrolig hvor fort folk klarer å glemme hvordan spill var før i tiden. Det er snart 10 år siden man kunne betale 25 kroner for rustninger til hesten sin. Når du kjøpte et spill, og det var det? Kanskje en expansion pack en gang i blant. Ja, må si jeg savner den tiden. Jeg regner med at du sikter til Bethesdas lille stønt med Oblivion. Heldigvis fikk de så hatten passet og ga seg der. Vel, inntil nå nylig...
 3. Nå må du jaggu meg gi deg. Man får ikke fordeler over andre spillere i WoW for å ha betalt for utvidelsespakkene. ALT må grindes og oppnås "manuelt". Ingenting som gir deg fordeler. Slutt å troll.Hahaha! Takk for underholdningen i lunsjpausen. Det trengte jeg
 4. Kommer an på hvordan du holder musen. Personlig bruker jeg kun fingertuppene som gjør at den fysiske formen generelt har liten betydning for meg. Kjøpte G900 etter G700S'n tok kvelden for et års tid siden. Veldig fornøyd med den, selv om det er litt "overkill" til mitt bruk.
 5. Vil si jeg spiller mest for innlevelse og content, så konkurransebaserte spill havner automatisk ganske langt nede på min liste over spill jeg liker. Det er på en måte en "forbannelse", ettersom majoriteten av vennekretsen spiller dem. Dessverre ser jeg meg lei innen relativt få runder, enten vi/jeg vinner eller ikke.
 6. https://kotaku.com/5479698/what-your-60-really-buysSiden det er de beste tallene vi har å gå på. Om du har noe som beviser det motsatte så vil jeg gjerne høre det. I tillegg vil jeg gjerne ha tallene på salg, prisene gjennom salgsperioden. Kostnadene for å lage spillet. Kostnadene for reklamen til spillet. Osv. En svært vag artikkel fra 2010? Seriøst? Kilden disse artiklene peker til eksisterer ikke engang lengre. Ugyldig kilde fra din side med andre ord. Bevisbyrden ligger på din side. Det er tross alt du som dro frem budsjett som et argument for loot-boxes.
 7. Ikke utvikling. Salg av fysiske kopier. En del går til de som lager spillet, men en del skal gå til frakt, de som selger det, reklame i butikken, til platformen, etc. Spørsmålet er heller hvor du får disse tallene fra. Du drar tall ut ifra løse luften uten å oppgi noen kilder. Så link gjerne kilder som som bekrefter at "regnestykket" ditt stemmer. Regner forsåvidt med at det er ren gjetting.
 8. I battlefront 1 var der ikke bokser. I battlefront 2 inneholder de kun kosmetikk. Ikke noe som helst annet enn kosmetikk. Blir du betalt av EA for å spre løgn, eller? https://imgur.com/RJMEJiH https://imgur.com/a/8QfT4 https://imgur.com/a/OcGkc Er engine upgrade cosmetic? Er reinforced hull cosmetic? Er ndurance presence cosmetic? Er cooldown bonus cosmetic? Er barrage cosmetic? Er jedi reflexes cosmetic? Er lightsaber mastery cosmetic? Er aerial training cosmetic? https://www.youtube.com/watch?v=N7O5lesHCOY Her kan du se disse boksene åpnes en etter en. Jeg ser ganske mye mer en cosmetics. Må si er jeg nysgjerrig på om du enten kommer til å fortsette å nekte eller om du bare kommer til å ignorere posten min nå. Du kan ikke bare "cherry picke" fakta som er enig med dine personlige meninger og ignorere resten. Det er ikke slikt det fungerer. Voks opp.
 9. Hva har damer med dette å gjøre? Ah, så klart. Du klarer ikke å argumentere, så da må du jo dra inn irrelevant data i et desperat forsøk på å forsvare deg selv. "alt over 60 FPS er waste" Jeg ser du er glad i å vise hvor lite du kan om dette. "spiller man på ps4 så stiller alle likt i skytespill. " XIM4 "Har selv brukt mye over 100000 på pc oppigjennom" Løgn og/eller bortkastet bruk av penger fra din side. Trenger overhodet ikke å bruke så mye penger. En PC er heller ingen spillkonsoll, så prissammenligning blir temmelig idiotisk, ettersom den har så mange flere bruksområder. "Nei trykk på kontrolleren, start spillet relaxed på sofaen mend beina strekk ut på en 65" " Nøyaktig det samme kan gjøres på en PC. "bruke 10 minutt for å stille inn grafikken til å samsvare med ønsket FPS." Det nærmeste du har kommet relevant argumentasjon så langt. Gratulerer. Si 5 minutter, så skal jeg kanskje si meg enig, men hva er egentlig 5 minutter sammenlignet med de X timene du skal tilbringe med spillet?
 10. FPS jaget skjønner jeg ikke. Vel, for de som lever av fps gaming så kan jeg skjønne det litt da sikker hvert micromillisekund teller. Men for dere andre, dere bare gjør det for å kunne skryte av å ha høyest FPS til andre Kan umulig ha så mye å siSpiller man på PS så spiller man med andre som har samme framerate, så da blir det likt for alle. Om den er 30 eller 60 gjør meg lite bare det ikke hakker Og rettelse, PS4 skulle være PS selvsagt Ah, folk som uttaler seg om ting de ikke har erfaring eller kunnskap om. Like underholdende hver gang, men samtidig litt trist også. Micromillisekund? Du tror slikt alene er årsaken til at folk sikter for høy FPS? Det gjør spillopplevelsen betydelig mer fornøyelig når alt beveger seg silkemykt, i motsetning til synlig "hakking" som man får i 30 FPS. Årsaken til at det ikke spiller noe rolle for deg, er fordi du ikke har spilt med høyere FPS før ("Kan umulig ha så mye å si", som du sier). Helt samme som folk som benytter billig headset til 2-400 kr. Det er klart dette er godt nok når man ikke har benyttet et HiFi headset til noen tusen kroner. Du ville hatt en helt annen formening om du for eksempel spilte mellom Doom på en decent maskin og en 165 hertz skjerm. Jo mindre du er en av dem som nekter for alt uansett da. (Menneskelig psykologi på sitt beste <3) Samme gjelder mus+keyboard. Det er en grunn til at utviklere ikke lar PC-spillere og konsollspillere spille sammen i skytespill. Mus+tastatur er rett og slett overlegent mot en vanlig kontroller. Det er jo tross alt aim-assist for kontrollere... Jeg har selv PS4 Pro og alle andre konsoller fra de siste generasjonene, men det er visse spill jeg rett og slett ikke kommer til å spille på disse. Skytespill er en av dem, jo mindre det er fokus på en god story eller lignende. Kommentarene dine er kun personlige meninger presentert som fakta. Hvis du først skal argumentere om dette, så oppgi i det minste noe relevant og betydelig fakta. Dette er på lik linje med å bevise at jorda er flat ved hjelp av pseudo-science. Gjør litt mer research før du drar non-sense ut fra der sola aldri skinner.
×
×
 • Create New...