Jump to content

DFGVJV64

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)
 1. Jeg har sagt det hele tiden. Facebook kommer til å lide samme skjebne som MySpace. Det vil bare ta litt lenger tid. Tegnene har vi sett lenge før annonsefallet. Når barn og unge forlater plattformen så er en av grunnsteinene borte. Jo mer og mer annonsevirksomhet tar over for virksomheten i tjenesten, jo mindre interessant blir det for folk flest. Måten man brukte facebook på i begynnelsen er det ingen som gjør mer.
 2. Har kun brukt Edge for en ting: Å spille av Webms på 9gag. Av en eller annen grunn går ikke dette i Chrome?
 3. Hadde vært mye mer proaktivt å heller brukt klimafond-penger til å bygge ut elektriske ladepunkter for skip i Oslo-kaia, og deretter forbudt drivstoffskip å legge til. Da hadde byrådet beholdt både turismen, fremmet utviklingen av elektrisk skipsfart og kuttet utslippene i Oslo.
 4. Hvor mange er det som bruker Firefox i Norge kontra Chrome, Edge osv?
 5. Reagerer mest på at denne personen har en bolle med løk stående i stua
 6. Xiaomi har nettopp lansert en pro-versjon. Jeg kjører for andre dag med den nå. Den holdt 24 kmt i oppoverbakke i hele går og jeg veier 100 kg. Veldig imponert.
 7. 50 prosent høyere lyd, enda større skjerm, ingen bedring i batteritiden.
 8. Jepp. Det eneste du ikke kan per dags dato er å endre system language. Dvs selve operativsystemets språk til norsk. Det er kun tilgjengelig på engelsk, sveitsisk og spansk per dags dato. Men både tastaturet, google stemmeassistent og Maps osv er alt på norsk.
 9. Jeg kjøpte med meg en Vivo V9 her i påsken og er utrolig fornøyd. Du får utrolig mye verdi for pengene. Ser ut som en iPhone X, oppleves slik også med deres svært polerte launcher FunTouch OS.
×
×
 • Create New...