Jump to content

mohansno

Medlemmer
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Nei, ingen forskjell. Det merkelige er at problemet kun er på hovedsida på appen. Hvis jeg finner innlegget på personens/firmaets egen profilside så ser det helt normalt ut. Alle menyvalg kommer opp og hele innlegget kan leses.
 2. Nei. Prøvde å endre disse innstillingene (på selve nettbrettet) for å se om det hjalp uten hell. Kan ikke se at selve Facebook-appen har en egen zoom-innstilling?
 3. Har et Samsung Galaxy Tab S4. Den siste tiden få jeg ikke sett hele innlegg på Facebook-appen. Høyresiden av innlegget er kuttet bort, dvs. jeg ser hverken det 3-striplede menyvalget for innlegget (se bilde 1) oppe i høyre hjørnet, jeg får ikke lest hele teksten (på høyresiden) av innlegget, og jeg kan ikke se enten deler eller hele ''kommentarer''- feltet nederst til høyre på innlegget (se bilde to). Har ikke gjort noen endringer i innstillinger. Mulig det er sidebaren på høyresiden som står for mye mot venstre. Har søkt opp på nett men finner lite som beskriver Android/nettbrettproblemer om dette. Det går i hovedsak på PC-versjonen av Facebook. Har også prøvd å reinstallere Facebook-appen, uten at det hjalp. Noen tips?
 4. Ønsker å skaffe meg (video)overvåkningskamera tilknyttet nett slik at jeg kan få det opp på mobilen. Har tenkt å sette det opp innendørs i min egen leilighet. Hvilke er å anbefale?
 5. Slikt blir vel omgått hele tiden.
 6. Noen som vet hvilken call recorder app for S9 som tar opp både ringer og mottaker? Mange av appene der ute som ikke fungerer med S9.
 7. Har du gått inn på innstillinger-avanserte funksjoner og berøringsfølsomhet og skrudd på den? Har hørt at det muligens hjelper. Ja, det hjalp stort. Nå er det som en helt annen mobil. Takk for hjelp!
 8. Kjøpte Invisible Shield sin 'Glass Curve Elite' skjermbeskyttelse til min S9. Fra Elkjøp. Må være den tykkeste (men også sterkeste?) skjermbeskyttelsen jeg har hatt til en smarttelefon. Opplever desverre at skjermen ofte responderer veldig tregt på fingerbevegelsene mine. Håper selvsagt at det er pga skjermbeskyttelsen og at det ikke er noe galt med skjermen. Noen andre som har erfaring med dette?
 9. Så var det dette evinnelige problemet med at Google Calendar på PC ikke lar seg synke med mobilen. Heller ikke på S9. Noen som har oppskrift på hvordan løse dette?
 10. Ser nå at man kan forhåndsbestille S9 fra diverse leverandører. Noen som vet fra hvilke av disse som leverer raskest? Komplett? Elkjøp? Power? Eller Samsung selv?
 11. Oppdaget idag at alle SMSene på mobilen min ufrivillig er blitt slettet. Det var snakk om flere tusen. Vet jeg ikke har vært borti noe selv. Mobilen er en HTC One M9. Siste Android-versjon. Noen som vet hvordan man kan finne SMSene i systemet?
 12. Har vurdert det da jeg allerede har Chromecast. Må PCen ha skrudd på trådløst for overføring til TVen? Har fra før kablet PCen inn til stua (inn i ruter) hvor mediaspilleren sto. Fra den gikk signalet rett inn til TVen med HDMI. Er kablet overføring med PLEX/Chromecast til TVen mulig?
 13. Har hatt en mediaspiller av typen WD TV Live (https://prisguiden.no/produkt/western-digital-tv-hd-live-113478#anchor-prices) i mange år. Har vært kjempefornøyd med den, men tror den begynner å ta kvelden. Jeg har kun brukt den til å spille av videofiler fra PCen. Hvilke alternativer kan anbefales?
 14. Min One X vil ikke lenger laste over kamerabilder over i Dropbox. Når jeg går inn på "automatisk opplasting", skrur den på, og trykker på "velg en tjeneste" får jeg ikke opp Dropbox som alternativ. Kun Flickr. Er det noe galt her?
 15. Jeg installerte 4.4 for et par dager siden. Kan ikke si jeg merker noe særlig forskjell, bortsett fra batterikapasiteten. Den har gått merkbart ned. Før kunne det holde uten problemer i to dager. Nå holder det maks halvannen.
×
×
 • Create New...