Jump to content

DHMMXE2L

Medlemmer
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 :)
 1. Og siden busskapasiteten til sentrum er sprengt, bygges det en T-bane til Majorstuen? Kjempegode ide for å avlaste trafikken fra sentrum ( Oslo bussterminal og tog.)
 2. Jeg ser det som helt naturlig at Norkart påtar seg ansvaret med å sperre de 3,3 milionene av normenn for kredittsjekk
 3. Det er vel ingen som bygger slike "Husbatterier" uten BMS. det er jo ensbetydene med å drepe batteribanken innen kort tid.
 4. Det er faktisk noen som ikke orker å sykle 10 mil eller har kollektiv tilbud. Da er det bedre å forby beboere innenfor ring 3 å eie bil. Slik får man vekk biler og en stor økning av kollektivreiser.
 5. Alle dagens ladebokser er ikke smarte.Min Pod point er kjempediger og dum som et brød, med fare for å fornerme brødet.
 6. "Taraldset sier de med forholdsvis enkle tilpasninger kan levere automater for andre produkter også." Som for eksempel ad-blue? Som også er utviklet for lenge siden.
 7. Grundere? Dette er jo lenge siden Statoil hadde slike. Er det "høyteknologisk pumpe" som er ideen her? Dette vil vel bare drive spylevæske prisen skyhøye over dagens bensinstasjonspriser
 8. Dette er ikke en EL-bil, men en hybrid og da kommer det en drivlinje og batteri i tilegg. Trenger denne logikken dokumentasjon?
 9. Etter at jeg ble vaksinert har lagt merke til at alt av infotavler og skilt med rømningsveier har full kontroll på hvor jeg er. Det står en rød prikk der jeg er.
 10. Ja hva spiller vel brukerne interesse for noen rolle, bare det er BILLIG!
 11. Trafo er da nesten hyllevare det tar da ikke år og dag og skifte trafo etter skader, brann ol. Jeg har da sett trafoer stått lagret hos mange el-verk. Rundt om kring i det ganske land.
×
×
 • Create New...