Gå til innhold

Ma

Medlemmer
  • Innlegg

    172
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ma

  1. Jeg har et script som fungerer godt til å sortere records i databasen, men når jeg trykker på selve "førstesiden" kommer alle fram. Jeg ønsker å bare få fram A-listen for å redusere antall som må lastes ned. Kan godt ha en link som heter "Show All" i tillegg.

     

    Kan noe hjelpe meg slik at listen starter på "A" og ikke "Show All"?

     

    $alphabet = array('A', 'B', 'C', 'D', 'E', 'F', 'G', 'H', 'I', 'J', 'K', 'L', 'M', 'N', 'O', 'P', 'Q', 'R', 'S', 'T', 'U', 'V', 'W', 'X', 'Y', 'Z'); 
    foreach ($alphabet as $letter) { 
    echo "<a href=\"?letter=" . $letter . "\">" . $letter . "</a> | "; 
    } 
    echo "<a href=\"?\">Show All</a></p><br />"; 
    ?> 
    
    <?php 
    if(empty($_POST)) { 
    $letter = $_GET['letter']; 
    $letter .= "%"; 
    $search = $letter; 
    } else { 
    } 
    $result = mysql_query("SELECT p.PerfID, p.PLastName, p.PFirstName 
    FROM people p
    where p.PLastName LIKE '".$letter."%'

  2. Takk for raskt svar. :)

    Jeg er litt redd for å åpne stasjonære pcen og fikle med ting der, men skulle vel klare det..... Er ikke sikker på hva slags harddisk det er. Står det på selve disken, tro?

     

    Etter tipset om adapter, søkte jeg litt rundt. Er dette en løsning der jeg slipper å åpne pcen - bare stappe hd fra bærbar inn i kabinettet her og koble til usb i den stasjonære? http://direkteshop.no/product_info.php?cPath=4&products_id=3 ://http://direkteshop.no/product_info....&products_id=3

  3. Jeg har en bærbar pc som ikke starter, men det er ikke harddisken som er ødelagt. Det jeg lurer på er om det er mulig å sette harddisken inn i en annen pc for så å ta backup av innholdet (eller de viktigste tingene iallefall), eller om det finnes firmaer som kan gjøre dette enklere for meg, f.eks kopierer filer fra min harddisk til cd/dvd. Kjedelig å miste data når det ikke er noe feil med harddisken.

     

    Vanskelig å vite helt hva jeg spør etter, så håper noen skjønner problemet... :)

  4. Har prøvd å trekke ut strømmen, trekke ut og sette inn igjen alle ledningene. Har prøvd å trykke/holde inne resetknappen, men wlan lyser fortsatt ikke. Skjer egentlig ingenting når jeg holder inne den knappen....

     

    Etter at strømmen har vært stått av i natt, er det fortsatt ikke forandring.

     

    Pc'en min finner noen trådløse nettverk, men på mitt står det bare "not broadcasting". Så det er vel routeren det er noe feil med?

  5. I dag hadde plutselig begge pcene problemer med å koble til internett. Begge er koblet trådløst til en Linksys WRT54GV2 router. Problemet er at pcene ikke finner trådløst nettverk og WLAN-lampa på routeren lyser heller ikke. Jeg får også "finner ikke server" når jeg skriver 192.168.1.1 i IE. Med kabel funker internett, men det virker som jeg da går utenom routeren, for jeg måtte skrive innloggngsinfo.

     

    Noen som vet hva feilen kan være?

     

    (Sååå kjedelig å være bundet av kabler..... :) )

  6. Du kan enten gå inn i programvaren som fulgte med kortet ditt, og stille om til at windows skal ta seg av trådløsinnstillingene. Ellers kan du opprette en profil i programmet, der du legger til nettverket ditt.

    6884010[/snapback]

    Tusen takk for svar! Jeg har stilt inn slik at Windows skal ta seg av innstillingen, plus at jeg har nettverket mitt blant foretrukne nettverk. Men dette må jeg inn og forandre på ved hver oppstart, og det begynner jeg å bli litt lei av.

     

    Hvordan kan jeg stille inn slik at jeg ikke blir koblet opp til andre nettverk? Og er det noen sted jeg kan se hvilke nettverk jeg har opprettet (bortsett fra listen over foretrukne nettverk)?

  7. Jeg har et problem med det trådløse nettverket, og lurer på om noen kan hjelpe meg litt. For en liten stund siden oppdaget maskina en ny plug and play-enhet, og browseren åpnet en ip-adresse til en router jeg ikke har. Jeg har Linksys og tror siden som ble åpnet var om en Jensen router eller noe. Jeg hadde ikke plugga i noe nytt. Etter dette har jeg også alltid blitt koblet til et annet usikret nettverk enn det som står i mine foretrukne nettverk, og Windows klarer ikke konfigurere innstillinger for trådløst nettverk (er alltid ikkekrysset av når jeg logger på).

    Kan det være noen som har installert et router fra et annet sted på mitt nettverk?

     

    Hvordan får jeg Windows til alltid å styre hvilket nettverk jeg skal logge på. Når jeg krysser av der finner Win alltid mitt nettverk og kobler til det.

     

    Er det mulig jeg har selv på en eller annen måte opprettet det nye nettverket? Og hvordan sletter jeg i så fall det? Er så dumt å hele tiden bli koblet til et usikret nettverk.

     

     

    Håper noen kan hjelpe.

  8. Jeg har et problem med min Adobe Photoshop. Jeg vet ikke hvordan det har skjedd, men nå er det slik at File Browser gjemmer seg bak menylinjen. Jeg får derfor ikke lagt ned File Browser uten å gå gjennom Window-->tick av, og får heller ikke sett de øverste filene i File Browser særlig godt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få flyttet File Browser slik at den kommer i normal posisjon. Noen som vet hvordan dette kan gjøres?

     

    photoshop.jpg

    6820351[/snapback]

    Hjelper det hvis du høyreklikker på skrivebord>innstillinger>setter den til noe lavere enn det du har(feks 800x600). Så flytter du på prog. lukker det. Setter str på skrivebort til det den var, åpner PS på nytt. Håper jeg setter deg på riktig track nå, at jeg forsto deg rett.

    6820467[/snapback]

     

    Takk for forslaget! Prøvde det, men det hjalp dessverre ikke på problemet. Andre forslag mottas med takk! :)

  9. Jeg har et problem med min Adobe Photoshop. Jeg vet ikke hvordan det har skjedd, men nå er det slik at File Browser gjemmer seg bak menylinjen. Jeg får derfor ikke lagt ned File Browser uten å gå gjennom Window-->tick av, og får heller ikke sett de øverste filene i File Browser særlig godt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få flyttet File Browser slik at den kommer i normal posisjon. Noen som vet hvordan dette kan gjøres?

     

    photoshop.jpg

  10. Har tenkt å kjøpe meg et digitalkamera og lurer veldig på hvilket jeg skal velge. Jeg har lenge hatt lyst på Canon IXUS, så vurderer 55, 60 eller 65. synes de er fine og store skjermer. Men jeg har også sett på Casio EXILIM EX-Z750 eller Z850. De frister med kamera som er raske å starte og med lang batteritid. Noen som har erfaringer med flere av disse som kan hjelpe meg å velge? Hvordan er Canon i forhold på oppstartstid og batteritid? Bildekvaliteten? Mest verdi for pengene?

     

    Jeg leste at Casio bare tillater 10 min video-opptak? Er dette tilfelle hos begge de utgavene eller bare Z850?

     

    Synspunkter?

×
×
  • Opprett ny...