Gå til innhold

FooKer

Medlemmer
  • Innlegg

    490
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FooKer

  1. faaaaeeeennn.... leverte inn en TV som var defekt på datakjeden Lura for en måneds tid tilbake. De ringte meg for 2 uker siden og sa jeg ville få tilbakebetalt beløpet innen en uke. Har ikke fått noe, så ser jeg dette.. jaja, får prøve en telefon på mandag. Klikker om disse pengene er tapt.

     

    Alle Amentio datakjeden butikker er registrert som ett firma, om din lokale butikken er lagt ned så kan du gå mot en hver annen butikke inkl. webshoppen, med ditt krav eller forespørsel.

    Tven er vel trolig sendt til en servicepartner, så burdre vel være mulig for dem å få den returnert direkte til deg i så fall.

  2. http://amentio.no/blogg/2011/03/16/pressemelding-amentio-datakjeden-er-ikke-konkurs/

     

    « Vi har flyttet bedriften til nettskyen!

    Pressemelding – Amentio Datakjeden er ikke konkurs!

    Publisert av Amentio, mars 16, 2011. 0 kommentarer

     

    Vi beklager de ulempene som våre kunder har opplevd i den senere tid.

     

    Dette skyldes blant annet at det var feil å slå sammen de to merkevarene Amentio og Datakjeden. Det har dessverre ikke fungert som forventet. Dette kom parallelt med at kredittrammene i hele elektronikkbransjen ble endret. Vi har i tillegg hatt innkjøringsproblemer som har ført til at kunder ikke har fått produkter som forventet.

     

    I tillegg mottok vi nylig en konkursbegjæring p.g.a uavklarte momskrav. Vi er i dialog med Skatt Midt for omgående løsning i løpet av morgendagen.

     

    Ansatte i Amentio Datakjeden har tatt tak i problemene, og vi løser de på følgende måte:

     

    Vi relanserer merkevarene Amentio.no og Datakjeden.no

     

    * Amentio skal tilbake til det vi var – stort utvalg og lave priser på nett!

    * Datakjeden – en sterk IT-faghandel!

     

    Leverandørene våre stiller opp og sikrer leveranseevne med et bredt sortiment av produkter og løsninger. I tillegg har vi med oss finansielle partnere som bidrar med gode løsninger som sikrer god vareflyt.

     

    Våre kunder skal oppleve kvalitet i leveransene – få riktig produkt til konkurransedyktig pris, levert til rett tid.

     

    Vi vil i kommende periode:

     

    * Relansere amentio.no og datakjeden.no Dette vil gi bedre informasjon til deg som kunde og bedre web-handel.

    * Avvikle noen av våre fysiske butikker.

    * Skaffe rikelig med produkter som vil matche de beste av våre konkurrenter.

    * Sørge for at du ved kjøp på www.amentio.no får riktig produkt til lav pris, og levert til rett tid.

     

    Vi beklager ulempene og problemene dette har medført deg som kunde. Vi gleder oss til relansering, og til å kunne tilby deg enda bedre og raskere netthandel!

  3. har vært borte fra BFBC2 lenge. begynte å spille igjen for 3-4 dager siden. tror jeg spilte med RitzX igår på bf.no serveren. :)

    Jeg ser at flere av soldatene har annerledes uniform.. hvordan får man tak i det?

     

    Du kan kjøpe en spec ops pakke på steam, muligens på EA systemet også. Koster 4,99 euro på steam.

     

    Er i hovedsak kun unifomer og skins på våpen. Men mg3'n skal vistnok være moddet til å ha lavere skuddtakt men høyere damage.

  4. Hei, første du kan gjøre er å kjøre en recovery, husk å ta backup først.

     

    Recovery kan du kjøre fra windows acer/recovery eller noe sånt. Eller du kan kjøre det i oppstarten ved å trykke ALT+F10 når du ser post bilde (acer bildet). Kan være du må prøve noen ganger før du får startet recovery saken.

     

    Om du får kjøre recovery og du fremdeles har problemer med skjermdriveren er trolig skjermkortet defekt.

  5. Det er vanskelig å si om det følger med SLI bro. Det gjør ikke det i første utgavene av hovedkortet mener jeg, tenker på denne videoen:

     

     

    I følge spesifikasjonene på MSI siden støtter dette ikke SLI!

     

    SLI N/A

    3-way SLI N/A

    Hybrid SLI N/A

    CrossFire Y

     

    Edt. link til spec's:

    http://www.msi.com/index.php?func=prodmbspec&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=2078

     

    Etter å ha søkt litt så ser det ikke ut som du får mer enn 2x 8x-pcie på socket 1156. Vil heller anbefale deg å kjøpe ett high end kort ala 580gtx enn to 460 i sli. Om du allerede har et 460 kort, så er det bedre å spare litt og oppgradere skikkelig.

  6. Har eit Asus Maximus II Formula hovudkort med ein WD Raptor 75GB (WD740GD) og ein WD 250GB (WD2500PD). Når IDE er på så finn BIOS diskane, men byter eg til AHCI så står den berre å søker etter disk ei stund før den går vidare utan å finne dei.

     

    Og nei dette har ikkje noko med windows å gjere. Det er snakk om BIOS hdd detect.

     

    Nokon som har hatt problem med dette og kan hjelpe meg?

     

     

    Kan være diskene ikke støtter ahci, evnt. har du prøvd å oppdatere til siste bios??

     

    Ellers så kan du like greit kjøre på ide, da det ytelsesmessig ikke har noen fordel å kjøre ahci, det er mer på ssd disker det kan være fordeler med ahci.

  7. Hva med å bytte Intel ssd'n med en http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=591129

     

    Den yter bedre enne Intel på det meste, også 4k overføring. Og de 40gb'n kommer fort godt med når du installerer et spill eller fem, de spiser fort opp diskplass. Ville også vurdert å byttet Raptoren med en 2tb disk til videoredigeringen, skriveytelsen på Raptor er ikke vesentlig bedre, så da er det bedre med stor plass til videofilene du skal redigere.

     

    Kjør Extreme cpu, du har da pc som er bedre enn det meste i 2-3 år, regner med du ikke kjøper så dyr pc hvert år.

     

    Det absolutt ikke verdt å kjøre 480 sli, du må THz psu og du får et støynivå som ikke er behagelig, bruk heller pengene på mer ram eller disk.

  8. Når det gjelder Koss så har de 'livstidsgaranti' på de fleste headset, dette er også en 'ingen spørsmål, vi fikser alt' garanti, men det er ikke komplett som utfører disse reparasjonene, derfor har de bedt deg sende headsetet direkte til dem som utfører reparsjoner på Koss sine produkter. Dette sparer deg for sikker 1-2 uker med unødvendig ekstrabehandling hos komplett.

     

    Om jeg var deg ville jeg gjort som komplett sier og sendt det inn til DI og fått det fikset, bare husk kopi av kjøpskvittering.

  9. Det kommer 6 kjerners cpuer ut på våren 2010. Disse vil i første omgang kun komme på 1366 socketen. Trolig vil en 6 kjerners cpu kunne utnytte 3 kanals minnebussen bedre enn 4 kjerners cpuene som selges idag. Har ikke lest noe om at det kommer 6 kjerners cpuer til socker 1156.

     

    Trolig vil du kunne sitte lenger på et 1366 hk, men om du er en som oppgraderer hele pcen hvert 2-3 år kan du trygt kjøpe et socke 1156 system og spare/bruke mer penger på cpu eller skjermkort osv.

  10. Har du sett om hovedkortet teller opp all rammen i bios, om den ikke gjør det så 'leser' den ikke alle rambrikkene. Om det vises 12gb ram i bios men ikke i windows, er det software feil.

     

    Evnt. sjekke om du har siste bios, ofte fikses ram kompatibilitet med siste bios oppdatering.

     

    Prøv å sitte bios til auto på minne hastighet, ikke tving den til å kjøre 1600mhz. Enkel diagnose er å sitte dem til 1066mhz. og se om det funker bedre.

  11. Noen andre som har problemer med at South bridgen blir veldig varm? Jeg har et 4870x2 kort og når jeg gamer viser Asus probe at south bridgen blir 66-67 grader, og om jeg kjører lenge nok på 67c så blir pcen ustabil. Jeg har prøve å sitte på kjøleren på chipset ribbene nær io bakpanelet, men uten at det ble noe bedre under spilling.

     

    Dette skjer når jeg kjøre alt på default, uten noen form for oc'ing. Jeg mistenker at skjermkortet varmer opp south bridge kjøleren fordi den blir ikke så varm om jeg kjøre Prime system varmer testen.

     

    Andre som har hatt noen problemer?

  12. Når du sitter opp dlinken din til å bruke x.x.80.80 så har bkk som standard åpnet alle porter på den ipen. Dvs alt går igjennom til dir-635'n din.

     

    Om bilde to fra dlink config'n stemmer så har du ikke krysset av helt på vestre side. Det må du gjøre for at den skal aktivere oppsettet på hver portforwarding du har gjort.

     

    Jeg hadde bkk kabel før og kjørte alt slik, men på min dir-655 måtte jeg porte igjennom på firewallen også. Skal ikke være nødvendig å bruke dmz så vidt jeg vet.

  13. Har 2 forskjellige Noctua'er og er veldig fornøyd med begge. Du må ut med hk for å montere bunn feste, ellers er det ganske greit å montere.

     

    Den V8 saken ser veldig stor ut, du må vurdere om det er plass rundt cpu socket og minne slotene, kan være den dekker over første minneslot osv.

     

    Jeg gikk ned 20c idle på min xeon 3210 (rev b3, som er varm) med å bytte til en Noctua 9cm og støynivået gikk godt ned og.

  14. Hadde v1200 som er hakke mindre, litt færre disk plasser.

     

    Kabinettet er speilvendt, og alt er opp ned i forholdt til vanlige kabinett, bla er cpu nederst... Er ingen viften i toppen, og det gir dårlig kjøling, siden varmluften stiger.

    Er heller ikke det mest stillegående kabinett. Ville heller valgt en nyere modell eller Antec p182.

     

    Om du vil ha et godt og rimelig kabinett kan jeg anbefale dette som jeg selv kjører nå. http://datakjeden.no/PartDetail.aspx?q=p:1599144

  15. Denne vil fungere fint til ditt behov som mediapc. Skjermkortet støtter hardware akslerasjon av hd video, ellers hadde den ikke klar å kjøre bluray.

     

     

    Bare vær obs på at keyboard og mus som følger med er av det simple slaget, mulig du vil kjøpe deg et litt heftigere logitech eller microsoft multimedia keyboard og du bruker det mye. Men det er jo smak og behag.

  16. Crysis er det tyngste grafiske spillet på markedet. Om du må ha 40+ fps for å føle at det flyter, kjør det high innstillinger.

     

    Eller du kan prøve å tweake litt, om det mye framedrops når det er mye eksplosjoner osv, prøv å sitt ned 'montion blur' osv, ligger masse crysis tweak guides på nettet.

     

    Kjører selv et 4870x2, og har spilt igjennom hele spillt på det høyestet, og det er merkbare framerate drops når det skjer mye action på en gang. Å spille det på high innstillingene gir en bedre opplevelse.

     

    Tester på hardocp.com osv viser at du må kjøre 2x280gtx i sli for å kunne kjøre det på høyeste nivå på alt.

×
×
  • Opprett ny...