Gå til innhold

alperose

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profilkommentarer skrevet av alperose

  1. Hva skjer egentlig i arbeidslivet for tiden. Jeg er av den gamle garde og går på jobb om jeg klarer det.

    Men den yngre garde er helt håpløs, ikke bare er de sykemeldte, toppen på kransekake for meg kom i dag da vi trass mange syke, fikk melding om at en hadde tatt seg fri 3 dager fordi hun måtte avlive en gammel hund etter mange år og var i sorg. 

    Er det mulig tenkte jeg, fra før er halve avdelingen jeg jobber i sykemeldt ( også sjefen) men har en høyere leder som åpenbart har godtatt dette.

    Selv er jeg så sliten at jeg nesten går på felgen. Hvordan kan det være mulig at en leder godtar dette. 

    Har selv hatt hund som vi måtte avlive etter 17 år, det var jo trist, men hadde ikke engang kommet på tanken om å melde meg syk/ fri iallefall ikke når resten av avdelingen ligger nede.

    Sikkert ingen som kan svare meg på dette, men måtte bare få ut litt frustrasjon. 

     

     

     

     

     

     

     

  2. Hei alle sammen. 

    Er det noen her som vet om vi får utbytte på utbytteaksjer som Lerøy, Mowi, Aker, Norsk Hydro og DnB i år. Jeg er ingen storaksjonær men har jo regnet med dette utbyttet i inntektene mine i år. Det er jo ikke nok at flere av de er redusert med 30% i verdi men skal du kutte utbytte også. 

    Hva er da vitsen med å ta den risikoen å investere i aksjer. Og  er næringslivet tjent med at man selger aksjepostene sine i disse dager og trekker kapitalen ut sin ut av de. Hva skjer om jeg og alle andre aksjonærer selger aksjene våre, er det egentlig gunstig. Jeg lever godt med at  aksjene har sunket, men hvis de tar utbytter fra oss også vet jeg ikke.

    Hva med at disse utbyttene tilfører staten skatteinntekter/ alternativt salg av aksjer gir fradrag for tap, ergo negativ skatteinntekter til staten. Hva med alle storinvestorene som pøser utbytte inn i nye aksjer og på den måten hjelper næringslivet? Vil de gidde om de i tillegg til tap ikke får utbytte de var lovet? 

×
×
  • Opprett ny...