Jump to content

Hornigen

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hornigen

 1. Skal huske på og minne samboeren min om at det er såpass stas og svi av 15 høvdinger på ett grafikk kort at man skal ikke bli sint men gratulere
 2. Satser på det, ikke fått noe sporing per mail men det er ett nummer tilknyttet den "pakkesporing" knappen. Kun fått ordrebekreftelse på mail.
 3. Er det håp her trur dere? Fått sporingsnummer men ingen sending er sendt nå sist jeg sjekket i 21 tiden.
 4. Bestilte 2 stk den 27ende, ene med bekreftelse klokken 09:27 andre bekreftet 14:56. Begge var 256gb sølv, mobilen som ble bekreftet 14:56 kom i posten før to uker siden minst, den andre med bekreftelse 09:27 ble sendt i går. Som du sikkert ser så har verken tid for bestilling eller kønummet noen som helst betydning. Vet flere som har bestilt vel en uke etter den 27ende som har fått og noen som va tidlig rett etter 09:00 den 27ende som ikke har fått. Og etter som jeg har sett/lest/hørt så er det total Lotto hvem som får hva i postkassa uavhengig av når bestillingen var gjennomført fra telia.
 5. Neida, ikke så mye å gjøre. Dem sender ut flere gang i uken nå så dem rekker nok julaften
 6. For di av dere som liker oppdateringer fra Telia å iPhone klisjeen så fikk jeg melding fra posten om sending i dag, bekreftelse 09:27 per e-post på bestillingsdagen 256gb sølv. Nei med nermere sjekk gjelder dette min samboers iPhone som ble bestilt 14:27 bestillingsdagen. 256gb sølv.
 7. Ja har merket det. Men som jeg skrev så virker det som om den er i en en stor forsending som er på vei så kan hende du og andre får sporingsnummeret imorgen da pakken ikke er i landet uansett.. bare å håpe Ja jeg skal fjerne den men tror du må vise legg når du henter ut pakker fra telia? Syns å huske jeg har gjort det før.. Får se hva som dukker opp, venting har jeg ikke noe imot og hadde man fått beskjed om at sånn blei det og du har den i postkassa f.eks 25.11 så hadde jeg uten problem slått meg til ro med d. Problemet her er mangelen på informasjon og telia kjører jo nesten intern konkurranse på hvem som klarer å lyge best. Dem sier dem vet ingen ting anngående hvor mange mobiler som er bestillit og hvordan køen ligger ann, her snakker vi tross alt om ett av nordens største teleselskaper i 2017...server kresj eller ikke, kom ikke å fortell meg at dem ikke har tråen i hva dem driver med
 8. Wtf... Henger ikke på greip! Lurer på hva Telia driver med.Regner med at han bare tuller. Hvis jeg skal tru på dette bør han legge frem sporing informasjonen.Gi meg 2 sec da.. sporingsnummer kan jeg seff ikke gi ut da hvem som helst kan plukke opp telefonen. men skal ta en screenshot av noe annet Edit: https://imgur.com/a/Wrp5a Her ser du bestilligsdato også. Helt klart at telia ikke har mye kontroll på denne forhåndsbestillingen, fikk selv bekreftelse på e-post 09:27 men etter en samtale med kundeservice har det kommet fram at jeg havnet på den uheldige serveren så min aktuelle plass i køen er utpå ettermiddagen en gang. Du var litt kjip med tusjinga over sporingsnummeret, klarte å søke opp pakken din på andre forsøk bare sånn til info.
 9. Hvis dette stemmer forklarer det nok hvorfor jeg som la inn bestilling «tidlig» med bekreftelse 09:27 ikke får min 256 sølv mens min arbeidskollega som tenkte han også skulle bestille en likens etter en kaffepause har fått mail om sending.
×
×
 • Create New...