Gå til innhold

vincent_vega

Medlemmer
  • Innlegg

    410
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vincent_vega

  1. Hei...

     

    Jeg har idag tatt recovery på min 3 år gamle stasjonære pc med windows XP pro, men så har jeg oppdaget at de gamle windows filene og diverse som jeg hadde før har blitt lagt i en mappe som heter "my old disc structure". Men den går ikke an å slette!

     

    Noen som vet hvordan jeg kan gjøre dette? Er jo surt å ikke få utnytte harddisken fullt ut da denne mappen tar over 100gb :wallbash::/

  2. Men er ikke det litt suspekt da? :hmm:

     

    Mener å ha lest en plass at hvis man blir stoppet av kamuflerte politimenn med laser så kan man nekte og få saken henlagt pga at man skal kunne se de når de måler deg, men finner ingenting når jeg googler nå...

     

    Fant politiets instruks for fartskontroller men der står det ingenting om kamuflasje og lignende.

  3. Har politiet lov til å gjemme eller kamuflere seg idet de måler deg med laser?

     

    Greit nok at politibetjenten som står litt lenger bort og stopper deg skal være uniformert, men jeg mener å ha hørt en plass at politiet skal være uniformert og godt synlige når de måler deg også?

     

    Ta det med ro, jeg har ikke blitt stoppet, dette er bare noe jeg lurer på etter en diskusjon i kantina på jobb :D

  4. har du prøvd å endre sikkerhetsinnstillingene?

    evt kan du kanskje lukke panda mens du laster ned firefox.

     

    Tja, er skeptisk til å kjøre uten AV uansett hvor kort tid det er avslått.

     

    Men jeg har prøvd å forandre på alle mulige sikkerhetsinnstillinger, men det funker ikke uansett. Er jo et hav av innstillinger på firewallen til Panda IS og ingen stikker seg spesielt ut som et hinder for nedlastinger av .exe filer... Jeg skjønner ingenting! :cry:

  5. Hei, jeg har ikke så mye peiling på antivirus programmer når det gjelder hva som er best osv..

     

    Så jeg lurer på hvilket antivirus program som er best i forhold til pris? Og helst ikke så sinnsykt dyrt da...

     

    Akkurat nå har jeg en Panda antivirus trial men jeg vet ikke om jeg blir og kjøpe noen fullversjon siden jeg synes Panda'en gjør både datamaskinen og nettet tregere enn da jeg hadde Norton Internet Security.. :hmm:

     

    Trenger seriøst hjelp til dette av noen som kan mere om antivirus programmer!

     

    Ps: jeg har Windows XP

  6. Nagla bærekuler er alltid like koselig :!:

     

    Masse spon ned i genseren og gjerne knekke et par bor inni naglene... deilig :dribble:

     

    fy og spy...

    9129262[/snapback]

     

    Nei gikk som smurt når jeg gidda å gjøre d her om dagen. Men d stinka vinkelsliper fra arbeidsjakken hele dagen etterpå... :roll:

  7. Få bilen litt opp i litt høyde (ca. nok til at du får plass til borrmaskinen under den). Så borrer du ut naglene. Begynn med ca. 4-5 mm borr og borr igjennom midt i naglen, for så å bruke til 6-7 mm etterpå og borr igjennom på nytt. Du trenger ikke ta av broen hvis du får bilen langt nok over bakken at du kommer til og får borret. Når naglene er ute, så skifter du bare bærekulen. Du skal ikke trenge å løsne noe annet.

    9122114[/snapback]

     

    Bra forslag! :thumbup:

     

    Skal prøve å sanke nerver og tålmodighet til imårra å prøve det ut! Hadde ikke heist bilen opp nok idag til at jeg kunne borre....

  8. Om den er nagla så må du borre de ut. Men hullene må ikke bli noe som helst større en originalt. Dette er ikke noe du for gjort ordentlig mens bærebrua er på bilen.

    9120974[/snapback]

     

    Har prøvd å slipe av den ene av de tre "klinkene" (eller hva de nå heter) på undersia av bærebroa, men ikke F**n om de ville ut når jeg prøvde å slå på den. Så jeg må vel dele bærebroa i to for å få av dr***ten? :confused:

     

    "skr"opel er no jæ¤*a Dr#%t!! Alt er enten for trangt til å nå eller umulig å få av!! :realmad:

  9. Hei, blir en bra førstebil det der!

     

    du kan nok godt kjøre me original dempere og fjører, men med de dekka bør du nok senke bilen litt fremme. (Jeg har samme dekkdim.)

     

    Og så kan jo kanskje fronten bli litt finere med emblemløs grill?

     

    Eksempel:

    post-46403-1185119481_thumb.jpg

     

    Og "crystal clear" blinkerser med parklys? (oransje pærer for USA look?)

    post-46403-1185137557_thumb.jpg

  10. Hei, jeg må skifte høyre bærekule i forstillinga på en Opel Vectra A 89 mod.

     

    Jeg lurer på om jeg må borre/skjære bort de naglene som holder bærekula fast på bærearmen? Eller om jeg må dele bærebroen i to for å få av bærekula fra bærearmen?

  11. Takker for svar!

     

    Jeg har fått reg. nr på bilen og sjekket opp at det ikke er heftelser på bilen, på mandag skal jeg snakke med biltilsynet om den er meldt inn som kondemnert/kollisjonsskadet.

     

    Og hvis alt der går bra så skal jeg få selger til å ordne ny bunnpanne slik at jeg kan se om motoren starter og går før jeg eventuelt kjøper den. Jeg skal også få med meg mekanikern vi har på jobb så han kan bedømme om det er noe skjevhet i ramme, eller om bilen er for skadet til å fikses ;)

  12. ...  den ble ytterligere skadet da tullingen som skulle taue bilen opp av grøfta hektet en vaier i akslingen bak og har klart å dra den litt skjev.

    ...

    den skal vistnok ikke være rammeskjev i det hele tatt.

    8870655[/snapback]

    Aksling dratt skjev - men bilen er ikke rammeskjev. Her skurrer det.

    8873153[/snapback]

     

    Jeg skrev "vistnok" siden jeg ikke har sett under den bak enda.... Bilen står nedstuet innerst i garasjen til fyrn. Har kun sett fronten og alt ser greit ut, var ikke rare skaden på traversen. Det verste var at bunnpanna var sprukket og radiatoren var helt ubrukelig.

     

    Han mener den ikke er rammeskjev, men om den er det er jo en annen sak :roll:

  13. Takk for svar, nei jeg er ikke redd for å skru ;)

     

    Men jeg er usikker i forhold til skjevhet i karosseri og oppretting av slikt. Men som jeg har fått hørt hos selger så trenger jeg bare å bytte hele forstillinga, og det går jo fort når man først har heist opp motoren.

     

    Ellers så må det jo bare byttes panser, frontfanger, speil og vinduer.

     

    Deler får jeg tak i billig, regner med 10000,- i med radiator, bunnpanne og forstilling og hjuloppheng bak. Og så kommer jo eksteriøret etterpå. Skal lage en worklog/showcase hvis jeg kjøper den! :yes:

     

    Men det er ikke noen som syns prisen er drøy? Eller må man ut med såpass uansett om den er såpass skadet? Det er jo tross alt snakk om 20000,- for en bil som ikke er kjørbar engang...

  14. Hei.

     

    Jeg har fått tilbud om å kjøpe en kollisjonsskadet 1997 modell Audi A3 med 1.6 motor som kun har gått 110000 km for kr. 20000,- Selger er tidligere Audi/Volkswagen mekaniker.

     

    Bilen har kjørt utfor veien og smadret frontfanger, radiator, bunnpanne og travers. Men den ble ytterligere skadet da tullingen som skulle taue bilen opp av grøfta hektet en vaier i akslingen bak og har klart å dra den litt skjev. Han klarte også å taue bilen rett i en buske med det resultatet at panser, venstre forskjerm, frontrute, høyre speil og venstre siderute fremme ble ødelagt.

     

    Ellers så har selgeren som har lang erfaring som mekaniker sagt at er bilen i god stand, den skal vistnok ikke være rammeskjev i det hele tatt. Jeg har sjekket opp priser på deler og det vil koste meg rundt 40000,- med innkjøp av bil + deler for å få den på veien.

     

    Jeg har veldig lyst til å kjøpe bilen i og med at en likedan bil med samme kilometerstand vil koste rundt 100000,-

     

    Jeg vil gjerne høre noen meninger om dette er et smart kjøp?

     

    Den vil bli å se slik ut:

    post-46403-1181935348_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...