Jump to content

Vetleif

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Flere av oss som spiller jobber sene kveldsskift på de fleste av ukedagene her, så vi kan i utgangspunktet ikke flytte dato, dessverre!
 2. Supporten vår jobber kveldsskift til ni på tirsdag, er det mulig å få utsatt kampen til ti?
 3. Flere av oss jobber kveldsskift den 8., så den datoen passer nok ikke.
 4. Flere i laget jobber kveldsskift på onsdag, så det passer nok ikke å bytte dato til da.
 5. Hei! Jeg kunne vært interessert i å være på laget deres. Informasjon om meg finner dere her: https://www.gamer.no/spillermarked/13680 Har også en kamerat på samme nivå som meg som kan spille jg. Ta gjerne kontakt.
 6. Hei! Jeg spiller support, og vil veldig gjerne være en del av et lag i Telenorligaen i år. Litt om meg: Jeg er 24 år, sportslig aktiv, sosial, og kjempesnill med stor K. Flamer aldri, og håper derfor at jeg kunne ha tilført mye positivitet og engasjement til et eventuelt lag. Per nå ligger jeg i Gold 2, og jeg var i Plat 2 like før sesongstart. Jeg har en ganske stor og variert champion-pool, og har 100 k + poeng på Rakan, Janna, Soraka, Braum, Alistar, Thresh, Leona og Lulu. Har også spilt en god del Tahm, Pyke, Yuumi, Taric, Lux og Morgana. Jeg har videre vært med i Telenorligaen et par ganger tidligere, og har dermed en god del erfaring om å spille med andre. Kontaktinformasjon og annen generell informasjon finner dere under. Snakk gjerne med meg og gi meg gjerne en mulighet til å vise meg frem, slik at du / dere vet hva dere eventuelt får. Ser frem til å eventuelt spille med dere! IGN: Vetleif Discord: Vetleif#3440 Mail-adresse: vetle.tondel@hotmail.no http://euw.op.gg/summoner/userName=vetleif http://eune.op.gg/summoner/userName=vetleif https://www.gamer.no/brukere/vetleif/70898 Se hele utlysningen på Gamer.no
×
×
 • Create New...