Gå til innhold

DAVIDtp

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DAVIDtp

  1. Hei

     

    Jeg har overtatt en maskin på jobb med et Asus A8N32 hovedkort i. Kjempegreier, men jeg finner ikke drivercden...

     

    Noen som kan hjelpe meg med å lage et image av denne cden og sende meg? Legge på et smart sted eller noe? Via MSN? [email protected]

     

    Har prøvd å laste ned nye drivere fra Asus sine sider. Tar ufattelig lang tid og når de først er nede er det en feil med filene... :cry:

     

    Hjelp settes veldig stor pris på! :w00t:

     

    - David

  2. Jeg har fått tilbud om å kjøpe en ca. 2 år gammel laptop; Fujitsu-Siemens Amilio D7820. Den er så og si ikke brukt i denne perioden.

     

    Den er utstyrt med:

    - P4 2,4 Ghz

    - 256 MB RAM

    - 40 GB HD

    - Firewire

    - Bluetooth (tror jeg)

    - CD-brenner

     

    Har fått tilbud på ca. 6000 kr. Er dette for mye? Hva er evnt. en fornuftig pris? Kostet nok ca. 15k for to år siden.

     

    Fint med kjappe synspunkter på dette!

  3. Jeg har følgende rambrikker i maskinen pr. dags dato:

     

    1. 512 MB 333 mhz

    2. 512 MB 400 mhz

    3. 256 MB 400 mhz.

     

    Hovedkortet har maks FSB ( ? ) på 400 Mhz.

     

    Hva bør jeg gjøre for å få maks ytelse fra rammen. Jeg er kjent med at den treigeste brikken vil senke farten også på de raske brikkene. Dvs. at all ram kjører på 333 mhz i min maskin nå. Vil jeg kunne oppleve maskinen noe raskere hvis jeg kun kjører på 768 mb 400 mhz ram kontra dagens løsning på 1280 mb 333 mhz? Alternativet er jo å bytte ut den siste brikken på 333 mhz med en ny, men jeg er jo bare en fattig student. NOen som har noen tanker om dette?

     

    Og? Et bra program som jeg kan måle maskinens styre med? Tenkte å måle med å uten den treige brikken. Benchmark? Er det det det heter?

  4. Takk for tilbakemelding.

     

    Pinnacle Studio lagrer dato og tid på tapen når du spiller prosjektet tilbake til tapen. (Jeg måtte sjekke på en tidligere redigert tape for å være sikker...). Slik var det ihvertfall på Pinnacle Studio 8. Når en redigerer tapen i Pinnacle Studio 9 har du tilgang til tidspunkt for opptaket - og det skal også tilbake til tapen...men hvorfor går det ikke nå? Klarer meg jo kanskje fint uten, men det er irriterende når det gikk før - er jo litt praktiskt da!

     

    Anyone? :hmm:

  5. Hei. Et aldri så lite problem som irriterer...

     

    Jobber i Pinnacle Studio 9.3 (Plus) med et prosjekt. Jeg har redigert ned mammaens uendelige filmer av småen ned til en time og er så klar til å overføre det tilbake til tape via Firewire til kameraet. Dette går greit, MEN det som nå skjer, i motsetning til tidligere...er at det ikke lagres tidspunkt (klokke, dato og år) for når klippet er filmet. Dette skal jo ikke vise i bildet, men lagres på tapen slik at jeg kan gå inn i menyen for å se når klippet er tatt opp! Hvordan får jeg denne funksjonen tilbake igjen??? Utrolig irriterende når jeg vet at det funket før...

     

    Noen som kan hjelpe??

     

    :(

  6. Takk for svar...

     

    Min bror og jeg bor i hver vår by...prating er gratis i den nevnte perioden - om de klarer å skille ut datatrafikk blir spennende å se.

     

    Poenget er ikke å utnytte hastigheten min - klarer neppe å skvise ut 2MB på en analoglinje. :cool:

     

    Poenget er at vi kan kommunisere gratis dvs. han sørfer gratis i de gitte periodene - hastighet uvensentlig - at han kan laste ned større filer uten å tenke på tellerskrittene - f.eks. at han lar maskinen stå på over natten for å laste ned 50 MB :green:

     

    Noen som har en A til Å løsning på dette?

×
×
  • Opprett ny...