Gå til innhold

Belisarius

Medlemmer
  • Innlegg

    182
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Belisarius

  1. Antar at denne type adaptere kan jeg finne hos f.eks. Clas Ohlson? Har nemlig sittet å tittet litt hos dem og klarer ikke finne en som passer til den jeg har. Den som plugges inn i selve HD'en er lik de gamle som var på tastatur og mus før de begynte med USB porter.

     

    Skulle jeg åpne den er det nesten som å montere inn som en vanlig harddisk eller må jeg ha noe ekstra for å få det til?

  2. Tingen er at det lyset som viser om harddisken er på eller ikke kommer ikke på hele tiden, det lyser et lite sekund akkurat når jeg plugger i strømkabelen. Begynner å mistenke at harddisken er kaputt

     

    Edit: Den finner bare den vanlige C stasjonen min x-effect

  3. I fjor sommer kjøpte jeg en ekstern harddisk og har brukt den ganske flittig. Skulle flytte noe mellom to maskiner idag når jeg oppdaget at den ikke lenger registerte harddisken når jeg plugget den i. Lyset på adapteren som fulgte med lyser grønt så lenge den ikke er plugget i harddisken, men det stenger seg av når jeg kobler den til. Så jeg lurer på om problemet er bare adapteren eller er hele harddisken kaputt?

  4. Jeg spiller selv storsynderen WoW og har gjort dette nå i 3 år. Startet med det etter å ha begynt på bachlorstudiene og det påvirket ikke mine karakterer gjennom de tre årene på skolen. Rent sosialt har jeg alltid vært mer beskjeden og lite sosial. Har stort sett styrt unna de større sosiale hendelsene. Er mer glad i å sitte å snakke om "vær og vind" med venner og kamerater. Er selv klar over at jeg kanskje tilbringer litt for mye tid ved spillet enn hva jeg burde har jeg det fortsatt morsomt. Samtidig tar jeg meg tid til venner og familie.

     

    Men merker den siste tiden at "avhengigheten" har festet grepet sterker om meg siden jeg nå går arbeidsledig etter å ha fullført bachloren. Da blir det mye ekstra tid på dagene og en del av den tiden går da til WoW. Vil nok anta at så fort jeg er ute i arbeid vil spilletiden trappes ned betraktelig og det er bare naturlig etter min mening.

     

    Selv om MMO kan være morsomt og veldig lett å bli avhengig av, tror jeg nok det er flere der ute som har viljestyrke nok til å ta spillet som med det aller mest med måte. Dessuten blir det feil etter min mening og gi folk forbud på noe de kanskje finner spennende og underholdene.

     

    Om jeg har rett eller galt vet ikke jeg. Jeg bare formidler mine tanker om dette emnet.

  5. Er nødt til å få litt hurtig hjelp her. Vår eldre sønn kom nettopp å fortalt oss at vår kattunge som er litt mindre enn 1 år har klart å svelge "isolasjonen" som er på en mikrofon som han bruker når han spiller spill på datamaskinen. Tror den er av skumgummi. Han skal ha svelget den nesten hel uten problemer og vi er i tvil nå om hva vi skal gjøre.

     

    Kan dette bare passere gjennom systemet eller må vi kontakte dyrlege? Det som var på mikrofonen var ikke veldig stor og det skjedde veldig fort så sønnen vår ikke nåde å ta den tilbake.

     

    Virker som katten er i form akkurat nå men vil gjerne ha noen innspill.

  6. Men det jeg lurer på er om det er noen forskjell på dette som espenyh viser. Eller dette som følger med maskin pakken som jeg skal kjøpe?

     

    Ser bare at det ikke står akkurat det samme på tittelen til skjermkortet.

     

    Enn annen ting jeg lurer på er angående antall MB på kortene. Det som følger med som standard er på 256MB mens det som dere anbefaler er 128MB. Hva vil det si i forskjellen på MB? Føler meg bare litt i vilrede når det gjelder grafikkkort, men vil ha mest mulig for pengene.

     

    ...men siden det er en ny maskin vil jeg nok anbefale deg å spytte i litt mer.
    vet ikke om jeg har tenkt å spytte i så mye mer utenom og ta 2048MB RAM isteden for 1024MB. Er det noe annet jeg bør ta? Helst ikke for høy pris.
  7. Tingen er den at jeg hadde tenkt meg å kjøpe Gamer a10 fra komplett. Men det kortet du viser det står ikke der. Dersom det ikke er det samme som på listen over skjermkort.

     

    Men det som står oppført er det bra nok til å kjøre noen av de nyere spillene uten store problemer?

  8. Her kan du se prisen på komplett

     

    Kommer nok til å bruke det mest til WoW og andre spill satser også på å skaffe meg Olivion og Heroes VI når de kommer så jeg lurer på om det kan fikse de spillene på et sånn ok nivå. Trenger ikke nødigvis ha alt på topp men vil at det skal kunne gå glatt uten noen form for hakking (gjelder helst med WoW). Eventuelt kan jeg være villig å spytte i noen par hundre kroner til dersom det er verdt det.

  9. Kort sagt kan en si at reputation er hvor populær du er. Det som gjør deg mer populær er:

    - Dersom ikke har skatt (endres på i Treasury)

    - Dersom du har flere sorter mat (endres på i Granary)

    - Dersom du gir folket i byen din mer mat (skjer automatisk)

    - Dersom du bygger kro/kirke (skjer automatisk til kroen så må du lage hops planter som du foredler til øl)

     

    Alle disse tingen kan påvirke din popularitet. Men tutorialet er å anbefale dersom det er første gang du spiller noen av Stronghold spillene.

  10. Dette er for å fikse en feilmelding som noen får opp når de starter 16 Bits komplikable programmer eller spill. Hvis du får opp en slik feilmelding, gjør det som står over. Jeg har gjort dette på min egen pc og jeg fikk ingen problemer av det, og feilmeldingen forsvant

     

    Det er akkurat det som er problemet

     

    Tusen takk for svaret

×
×
  • Opprett ny...