Gå til innhold

CHVDYK8V

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CHVDYK8V

  1. Synes det er utelukkende positivt at det satses på vindkraft. Vi trenger mer energi Norge vokser. Arbeidsplasser og skatteinntekter blir det også. Overskuddskraft eksporteres til utlandet og gir kroner i kassa til kraftselskapene dermed skatteinntekter. Selvfølgelig må det tas hensyn til naturinngrepene, regner med at det eromfattende konsekvensutredninger for hver vindmøllepark. Men dette hylekoret som kommer i kommentarfeltene skjønner jeg ikke. All industri er naturinngrepene. Oljeplattformer med olj/gassrørledninger er enorme naturinngrepene påavbunnen. Ting må gjøres på en skikkelig måte for å redusere naturinngrepene.

    Til alle dere som er imot all kraftproduksjon og eksport av strøm, gå i sikringskapet og kutt ut hovedsikring og hold kjeft.

    • Liker 1
  2. Er det så samfunnsøkonomisk da.

    Disse båtene er bygd med store subsidier fra skattebetalerne, rederiene betaler nesten ikke skatt (0,6%) drifstoff og proviant blir kjøpt avgiftsfritt og nesten ingen nordmenn jobber på disse båtene.

    Her er det vel bare snakk om og overførere kostnadene til skattebetalerne ingen ting annet

    • Liker 2
  3.  

    Og hvem skal kjøpe varene som lages av maskiner, når folk er uten arbeid og inntekt. Trygdeytelser kan bare glemmes, de tidligere skattebetalerne er uten arbeid, formueskatten er forlenget avskaffet

     

    Kanskje de samme folkene som kjøper klær produsert av maskiner (spinnemaskiner, symaskin, strikkemaskin, etc.). Eller de samme folkene som kjøper mat, i steden for å lage den selv (uten maskin-hjelp)? Eller de samme folkene som kjøper elektronikken vi omgåes i dag? Eller de samme folkene som kjøper biler?

     

    Det har skjedd enorme omveltninger i løpet av de siste 200 år innen produksjon og effektivisering. Skulle denne prosessen liksom plutselig stoppe opp, akkurat i år? Og hvorfor hyler du ikke mer over maskinene som ødela jobben for bilvaskere, potetplukkere, postsortererne, etc. etc.? Lider vi som samfunn, siden vi ikke lenger har heisstyrere eller folk i andre forlengst utdødde yrker?

    Det jeg mener er hvem skal kjøpe varene som produseres, hvis store deler av middelklassen blir borte. Produsere varer uten et marked?

    Scenariet var jo at mennesker blir overflødige maskiner overtar de fleste jobbene.

    Det er jo middelklassen sin kjøpekraft som er hjørnestein i den vestlige verdens velstand.

    Middelklassen står også for mestpaten av skatte og avgiftsgrunnlaget til staten. Derfor vil jo bli lite trygd å hente også.

    Det må komme nye jobber, Eventuelt andre sammfunsordninger.

  4. Vi betalte for for overforbruk "gamle dager" også

    På gamle kWh målere var det et telleverk for normalforbruk og et for overforbruk for eks over 5 kWh, noen ører dyrere for overforbruket.

     

    Strømnettet kan sammenlignes med veiene inn til de store byene, hvis alle begynte på jobb nøyaktig samtidig hver dag, måtte veiene dimensjoneres for det, 10 felts motorveier som kun ble brukt en halvtime hver morra og ettermiddag.

×
×
  • Opprett ny...