Gå til innhold

mav0

Medlemmer
  • Innlegg

    141
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mav0

  1. Hei!

     

    Jeg skal nå fikse USB 2.0 driverne mine siden jeg skal flytte over filer fra en ekstern harddisk til pc-en min. Så setter jeg i cd-en som fulgte med HK, og installererer driveren. Så rebooter jeg, men når jeg plugger i hdd-en i de hvite usb-portene får jeg beskjed om at den ikke er koblet i høyhastighetsusb.

     

    Når jeg setter i cd-en igjen til HK får jeg noe om at driverne bruker service pack 1's index eller noe sånt, men jeg har både sp1 og sp2 installert...

     

    Noen som kan hjelpe? Sliter litt her, og skulle gjerne fikset det :)

  2. Jeg var nettopp med skolen og så denne filmen, og nå skal vi skrive en filmanmeldelse om den. Jeg har allerede en god del ideer om hva jeg skal ha med, og var kjempefornøyd med filmen.

     

    Noen andre som har sett den? Hva syns dere, og er det noe spesielt dere har sett som jeg bør få med?

  3. Nå fikk vi vite at det var defekt CPU, og den ble sendt tilbake. Fikk ny CPU i dag, vi hadde på goop, og satte på kjøleren etter manualen.

     

    Satte så på alt av kabler, og skrudde på pc-en. Akkurat samme problem, ikke noe skjermbilde og den oppstartslyden kommer ikke. Alt surrer og går som det skal...

     

    Nå blir jeg skikkelig frustrert, og lei meg siden den ikke starter.

     

    Det oransje lyset lyser ved RAM-sloten.

     

    Noen som har noen ideer?

  4. Foreslår at du setter deg ned og leser litt i manualen.

    Vet jeg har gjort en stor feil, men leser så absolutt manualen. Har lest hele troubleshooting og FAQ-en i manualen, som jeg alltid gjør.

     

    Husker jeg satt sammen en pc også trodde jeg det var noe galt med, men noen ganger kan det være noen kabler som sitter løst selvom du tror dem er festa.

     

    Jeg brukte bare ett eksempel bilde på hvilken kabel som satt løs når jeg satt sammen.

     

    Har sjekket alt av kabler ;)

  5. Jeg klarte å bøye pinnene på P4 2,53ghz CPU'en min under en vannlekkasje, gikk fett å bøye dem tilbake, men tok litt tid da de må være 99% 90grader rett opp og ned...

     

    ikke buk tang elns. Jeg brukte en smørkniv og presset dem tilbake på plass

    Ok, tusen takk for hjelp. Får håpe det går bra med pinsa da :D Men hvordan ble det med kjøler o.s.v. til deg når du skulle ha CPU fra kjøler da?

  6. Husket du å åpne og lukke den sikkerthets "pinnen"

     

    Når jeg bygde maskinen til bruttern, skulle han få lov til å sette på cpu mens jeg spiste... når jeg kom tilbake, satte jeg sammen resten, og pcn gikk fint, uten å få skjermbildet...

     

    han viste jo ikke om sikkerhets saken og hadde bare pressa CPU'en på. Heldigvis ingen skade gjort, men kan heller ikke tro at det er bra for systemet...

    Nei, det er dette som er feilen da! Så håper for all del ingen skade er gjort, skal prøve å fjerne kjøleren i morgen, da. Så sette på CPU skikkelig, og sette på kjøler igjen hvis ikke pastaen er fucka.

     

    Hva skal jeg gjøre hvis pins'a er bøyd? Går det an å bøye tilbake de, eller er den helt ødelagt?

  7. Hvis det er noe galt : SKAL hk pipe...  :hmm:

    Hvis det ikke er det, er det helt utelukket at det er noe galt med noen andre komponenter enn poweret eller hk!

    Jeg mener da bestemt å ha opplevd at defekte cpu ikke gir bios beep codes. Man får bare strøm på systemet, harddisker og vifter går, men det blir ikke sendt noe signal fra skjermkortet i det hele tatt..

    Det er akkurat dette som er problemet! Så skal prøve med CPU-en i morgen, så får vi se. Må nok ha ny pasta =)

     

    Takker for alle svar, håper bare ikke noen av pins'a er bøyd på CPU :hmm:

  8. Og forresen... hadde faktisk liknende problem som du har tidlig i uka...

     

    Starter..... Lager en spesiell lyd (hvis du har montert speaker) og så blir alt svart.... går ikke ann å slå den av.... må ta poweret!

    Men når den starter kan du følge med på de kodene som vises på display'et på hk... i hk-manualen vil det stå hva dette betyr.... skjekk det som vises når den piper!

    Det samme skjedde her, akkurat likedan. Men det kom ikke noen lyder, så tror ikke CPU sitter skikkelig på. Derfor jeg skal ta den opp, ta av kjøleren, montere den skikkelig fast, så sette på kjøleren igjen.

     

    Men da trenger jeg altså ny pasta? =\

×
×
  • Opprett ny...