Jump to content

Reduxen

Medlemmer
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 :)
  1. De gamle Porschene er veldig artige å kjøre, liker også Porsche cup cars og Stock Cars. Synes det har blitt litt for mye "open wheel" fokus i ams2 for tiden. Folk kjører ikke annet enn f1 i mp for tiden. Når folk får tilgang til biler som veier ingenting og har 1000hp så flyr det biler i t1. Med Stock cars så kan det være litt kontakt og det går greit. Gt3 er helt ok i ams2, men synes det er litt kjedelig i lengden.
  2. Kjører ikke med annen assist enn det som er vanlig på bilene. Fjernet også den følgelinja veldig tidlig. Føler jeg bare blir god på å følge en linje, og ikke på å huske selve banen. t3pa pedalene funker bra de, men om jeg skulle oppgradert en ting i setupen så er det pedalene. Lettere å huske hvor mye trykk du legger på foten kontra hvor langt inne du har presset pedalen.
  3. Kjører på AMS2/Dirt Rally 2 i vr på den rimeligste setupen jeg kunne finne. Tenkte jeg måtte finne ut om dette var noe for meg eller ikke før jeg gikk "All in". Har 250 timer i AMS2 atm. Har også AC og ACC. Får ikke noen god opplevelse av ACC med verken ffb eller vr, selv med AMD 5950 og 3080 rtx.
×
×
  • Create New...