Gå til innhold

sew

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sew

  1. Jeg finner ikke igjen tilbudet hverken på nettsidene eller i kundeavisa.

     

    Så jeg er ikke bombesikker på at dette ikke er fake. (Skjermkort er jo ikke akkurat rimis kjerneområde, og jeg har ikke sett andre dataprodukter som lokkevare før hos rimi).

     

    Men uansett så ser det skjermskuddet der ut som et 9600SE-kort. Altså myye dårligere enn 9600. Da synes jeg det blir veldig galt å reklamere med et 9600-kort. Det er jo nesten på linje med å reklamere for Pentium4 2,8GHz og selge Celeron 2,8GHz.

    Reklamen på dette kortet skal ikke komme ut før i morgen, men kortene var på plass på Rimi på Lørdag ivertfall...

  2. absolutt fake.

     

     

    skjønner ikke at folk gidder engang.. slikt burde slåes hardt ned på!

    hadde kunne godtatt det visst det var postet i søppel eller humor eller no i den duren..

    Som jeg har sagt tidligere DRA på di nlokale rimi i morgen og se att graffikkortene ligger der... Dette er ikke en kødd :realmad:

  3. synes det er litt suspekt at "Radeon" ikke har samme font som resten av siden, og at "hoho" er åpen i paint, men.. kan jo stemme :roll:

    ''hoho'' var et morsomt screen jeg tok i cs... Dette er IKKE en spøk jeg bruker dette kortet nå! Synes det er rart jeg og at Radeon 9600 sto der i går og Siemens C60 står der nå... De må ha gjort en eller annen feil...

  4. Hvis dette, mot formodning, skulle være ekte (noe jeg ikke tror), så er det uansett for sent nå, siden i går var siste dagen med tilbudet før ny kundeavis kommer i morgen.

    Skal visst være i avisen i morgen dette tilbudet. Snakket med folka på rimi

    Rimi følger ganske strenge regler, og legger aldri tilbudsvarer ut for salg før tiden. I tillegg viser bildet du har lagt inn at det gjelder for forrige periode. Hvis ikke dette tilbudet stemmer, så skal jeg med glede kaste deg ut av forumet.

    Jeg har ivertfall kjøpt kortet der... Kan være en evt. feil de har gjort på siden.. Det var en kamerat som sendte bildet og jeg spurtet ned på Rimi og kjøpte...

×
×
  • Opprett ny...