Jump to content

RiderA2B

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by RiderA2B


 1. ? Nei, dette med smak og behag, er umulig å bli enige om! ?

  Selv har jeg funnet noen smakebiter blant Nescafé utvalget som jeg liker. Ali kaffe har også kapsler til dette systemet. Har ikke prøvd disse, siden jeg ikke syns noe om Ali traktekaffe.

  Nespresso sine maskiner ser nok kvalitetsmesig bedre ut, men da med en del høyere prislapp også


 2. Sir-Allistair skrev (19 timer siden):

  Jeg spurte like greit Huawei sin kundeservice i hicare appen, og fikk svar etter 10 minutter. De sa at den oppdateringen som er sendt ut er en beta av den endelige versjonen som skal komme i februar. Og at den blir sendt ut i batches, så derfor ikke alle får den samtidig.

  Takker for informasjon. Da er det bare å vente til februar. Til den tid har vel Google fått rettet feilen som oppsto i siste versjon av Chrome også! ?


 3. Listen over banker finner du på informasjon-siden til Google Pay.

  Men nå som jeg må ha med betalingskort likevel (stoler ikke på at Google Pay vil virke), like bra å kutte ut hele appen? Det åpner jo også for kjøp av Huawei Mate 30 Pro (uten Google apper) Er egentlig bare mobilbetaling som holdt meg igjen. En interessant løsning når ny telefon skal vurderes.


 4. Jeg kjører også med fingeravtrykk (mest til bank app), ellers så er det ansikt-gjenkjenning som brukes. Alt virket med den forrige versjonen.

  Men det som jeg tenkte i og med at Google Pay ikke reagerer, må være noe med sensor-styringen. Er du for rask eller noen annen feil så får du beskjed vanligvis. Nå er det ikke reaksjon verken med lyd eller tekst.

  Ellers så blir vel det neste å prøve uten ansikt-gjenkjenning. Men tviler på at feilen er der, virker jo med den gamle versjonen.

  Dersom Google Pay er aktivert på terminalen jeg brukte? Den fungerte med kontaktløst kortbetaling.


 5. Noe som fikk meg til å stusse da jeg kom hjem.

  Jeghar en NFC tag klistret opp, som jeg ikke har brukt med telefonen på en god stund.

  Tenkte jeg skulle se om denne fikk telefonen til å reagere. Men denne var også uten livstegn på telefonen! Så jeg åpnet NFC tools for å se om den kunne lese informasjonen, og det kunne den etter en liten stund. Og etterpå så greide telefonen og utføre ordren som lå der!

  Så må vel ta en tur i morgen å prøve en ny betaling!

×
×
 • Create New...