Jump to content

RiderA2B

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

339 profile views
 1. Enig om at prisene stiger, norske krona er lite verdt. Dagen etter jeg la inn bestilling så steg prisene på kaffekapsler!
 2. Kan vel bli noe å prøve når snø og virus er borte. I alle fall på varmeste sommerdagene.
 3. Ser at det er spørsmål om termokopp som passer i koppholder. Selv har jeg valgt en svensk kopp som heter "vildmark termos". Denne finnes i mange størrelser og ser bra ut. Jeg har en av de minste størrelsene, 0,32L som koster kr. 79,00 med frakt fra NetOnNet.?
 4. ? Nei, dette med smak og behag, er umulig å bli enige om! ? Selv har jeg funnet noen smakebiter blant Nescafé utvalget som jeg liker. Ali kaffe har også kapsler til dette systemet. Har ikke prøvd disse, siden jeg ikke syns noe om Ali traktekaffe. Nespresso sine maskiner ser nok kvalitetsmesig bedre ut, men da med en del høyere prislapp også
 5. Nespresso og Nescafé maskiner er to forskjellige ting. Kapselen er også forskjellige. Hos Nescafé kan du også lage andre ting en espresso.
 6. Hei! Ny i denne tråden, men gammel kaffedrikker! Tidligere traktekaffe, nå har det blitt kapsel og maskin fra Nescafé. Kjempefornøyd med anskaffelsen, spesielt når jeg bare skal lage en kopp eller to til meg selv. Blir det flere så er det tilbake til trakting. Hilsen Arvid
 7. Takker for de hyggelige tilbakemeldingene! Da blir det å prøve ved neste anledning. Bra å ha alt på stell igjen! ?
 8. Jeg fikk også den samme oppgradering, men jeg så ingenting om hva som ble rettet. Kanskje bare en mindre oppdatering, før den store som kommer i februar?
 9. Takker for informasjon. Da er det bare å vente til februar. Til den tid har vel Google fått rettet feilen som oppsto i siste versjon av Chrome også! ?
 10. Listen over banker finner du på informasjon-siden til Google Pay. Men nå som jeg må ha med betalingskort likevel (stoler ikke på at Google Pay vil virke), like bra å kutte ut hele appen? Det åpner jo også for kjøp av Huawei Mate 30 Pro (uten Google apper) Er egentlig bare mobilbetaling som holdt meg igjen. En interessant løsning når ny telefon skal vurderes.
 11. Ser det nå har kommet en oppdatering av Google Pay, version 2.103 Får prøve igjen ved neste handletur. ?
 12. Jeg kjører også med fingeravtrykk (mest til bank app), ellers så er det ansikt-gjenkjenning som brukes. Alt virket med den forrige versjonen. Men det som jeg tenkte i og med at Google Pay ikke reagerer, må være noe med sensor-styringen. Er du for rask eller noen annen feil så får du beskjed vanligvis. Nå er det ikke reaksjon verken med lyd eller tekst. Ellers så blir vel det neste å prøve uten ansikt-gjenkjenning. Men tviler på at feilen er der, virker jo med den gamle versjonen. Dersom Google Pay er aktivert på terminalen jeg brukte? Den fungerte med kontaktløst kortbetaling.
 13. Noe som fikk meg til å stusse da jeg kom hjem. Jeghar en NFC tag klistret opp, som jeg ikke har brukt med telefonen på en god stund. Tenkte jeg skulle se om denne fikk telefonen til å reagere. Men denne var også uten livstegn på telefonen! Så jeg åpnet NFC tools for å se om den kunne lese informasjonen, og det kunne den etter en liten stund. Og etterpå så greide telefonen og utføre ordren som lå der! Så må vel ta en tur i morgen å prøve en ny betaling!
 14. Dette er hva Google sier: Google Pay fungerer med skjermlåser som PIN-kode, mønster, passord, fingeravtrykk eller netthinneskanning. Google Pay fungerer ikke med ansiktsgjenkjenning eller skjermlåser som Smart Unlock eller Knock to Unlock. Er det noe vi som lurer oss her?
 15. Blir å bruke Google Pay I morgen, så da kommer det et svar fra meg.? Da har jeg prøvd, og Google Pay virker ikke for meg. Ingen reaksjon når telefonen legges på terminalen. Med kortet virker det feilfritt.
×
×
 • Create New...