Gå til innhold

grønn_på_data

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av grønn_på_data

  1. Når eg starter opp pcen står det at eg skal putte inn systemdsik....eg setter i win98se cden og trykker enter....etter en stund kommer det opp et alternativ om å starte windows installasjons fra 1 harddisk eller 2 CDrom.......eg trykker 2 og det kommer opp et svart skjermbilde med en lite hvit strek oppe i venstre hjørne som blinker...eg venter og venter men ingenting skjer....e d nokke i veien m cden eller?

  2. Jeg har nettopp bygget min første pc og heldigvis startet den opp på første forsøk.

    Alt så ut til å gå helt fint, gikk inn og stilte inn BIOS settingene. Så skulle jeg innstallere Windows 98SE. Etter mye fikling frem og tilbake fikk jeg endelig cden til å starte. harddisken ble formatert (dette er en helt ny harddisk). Så kom det frem en installasjons veiviser eller noe slikt. Men derfra skjerte det seg; fikk denne feilmeldingen:

     

    "Melding SU0013

     

    Kan ikke opprette filer på oppstartstasjonen. Windows 98 kan derfor ikke installeres.

     

    Hvis du bruker HPFS eller NTFS, må du opprette en MS-DOS oppstartsstasjon.

    LANtastic server og SuperStor-komprimering må deaktiveres før installasjonen. Se install.txt på installasjonsdiskett 1 eller Windows 98-CD-ROMen for nærmere informasjon"

     

     

    Hva betyr alt dette?

    Jeg trodde alle harddisker var partisjonert osv. når man kjøpte dem. Harddisken jeg har er WD 80GB IDE ATA/100 8MB cache 7200RPM.

     

    Noen som kan hjelpe meg?

  3. Da jeg bestemte meg for å kjøpe pc deler over nett tenkte jeg automatisk på å bruke komplett, men så leste jeg mye bra om netshop her på forumet og bestemte meg for å prøve dem. Og det angrer jeg ikke på et sekund! :D

    For det første er de rask når det gjelder leveringstid og for det andre er de helt kanon når det gjelder service.

    Sendte de en forespørsel på om de kunne forandre på en av ordrene mine, og de svarte bare timer etterpå.....OG DET PÅ EN SØNDAG :D ....jeg vet ikke om det er vanlig hos andre nettbutikker, men jeg ble iallefall utrolig imponert :) .

    Netshop har fått en fast kunde i meg :love: . Håper de klarer å holde oppe dette bra nivået nå når så mange får kjennskap til den gode kvaliteten deres og de mest sannsynlig vil få bøttevis m kunder :p

  4. Oki, men du er klar over at amd 64 er på helt andre plattformer enn socket a;) Er 754 og 939 som er det aktuelle der.

     

    har fått med meg såpass ja :p

     

    Men om du ikke låst på å kjøpe på komplett så er netshop en seriøs og god webshop som jeg har handlet på flere ganger. De har enda inne xp 2500+ barton:

     

    har handlet på netshop jeg og :yes: , men har ikke fått varene enda da...(et H600B kabinett og en floppy)

     

    hadde jeg ikke vært låst på komplet(enkelte av komponentene er ikke på netshop tror jeg) hadde jeg faktisk bestilt alt på netshop.....bestilte alle varene samme dag....netshop sendte varene 2 dager etterpå, mens komplett enda ikke har plukket ut bestillingen min.....

     

    det så forresten ut som et fristende tilbud med den prosessoren....skal tenke på om jeg skal bestille den og bare fjerne sempron fra komplettordren :)

  5. Jeg skjønner hva du mener, mn jeg har en bestilling på komplett på et oppsett som jeg ikke vil forandre på( utenom eventuelt cpu)...og komplett har ikke xp 2500+...jeg kunne bestilt en xp2600+, men den koster 895 og trenger vifte i tillegg...og coolermaster viften e utsolgt..så deet betyr enda lengre ventetid :dontgetit: (kjenner ikke til de andre merkene så jeg ville holdt meg til dem)

    Men det går jo an å oppgradere videre om ikke så altfor lenge :D ...har planer om å oppgradere til athlon 64 bit cpu neste gang....og abit hket med sempron er jo tross alt bedre enn det jeg har i dag :p ( ASUS slot a K7M 200mhz FSB

    og AMD K7 550)....så jeg vil nok merke denne forbedringen :D ..kan til og med begynne å spille spill igjen...

    men uansett...takk for svar....lærte en del om cpuer her ja :thumbup: ....så får eg velge litt mer fornuftig når eg en gang i fremtiden skal over på 64-bit system :)

  6. Det koster 750 for sempron 2500+BOXED, mns athlon xp 2800 BOXEDkoster 1295 ...

    det er nesten dobbelt så mye jo (har bestilt et oppsett fra komplett)

    Det er ingen xp BOXED i mellom de ytelsesklassene, og jeg har ikke peiling på cpu vifter, så det tør jeg ikke begynne å tulle med...

  7. jeg har bestilt en amd sempron cpu 2500+ (socket A) og dette hk:

     

    1.00 118267 Abit NF7 V2.0 Hovedkort for Socket A DDR

    nForce2 Ultra400/MCP, ATX,USB2.0,LAN

     

    Det jeg ikke er sikker på er om disse to går sammen....på informasjonssiden til hk står det at det er kompatibelt med amd Athlon, duron og athlon xp...det er et socket A hk så i teorien burde vel dette gå selvom cpu typen ikke er i beskrivelsen?

    På informasjonssiden til cpuen står det at den går med EPOX hkèr.....mn når jeg sjekket info siden til epox hkene sto det ikke at de var kompatible med sempron.. :cry:

     

    Er det slik at det kommer til å virke siden det er et socket A hk og en Socket A cpu...eller må jeg inn å ordne på bestillingen?

×
×
  • Opprett ny...