Gå til innhold

Evil Eye

Medlemmer
  • Innlegg

    406
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Evil Eye

  1. Klart det vil. Det vil ta noen år, men en økning av oppløsningen er vel den mest logiske funksjonalitetsforbedringen en skjerm kan oppnå.
    Muligens mest lettsolgte, men ikke mest logiske eller mest nyttige. Spørsmålet er hvor mange som gidder å betale merkostnaden og dermed hva merkostnaden blir. Folket vil avlegge sin dom med lommeboka de nærmeste årene.

     

    Nja, uten å si du tar feil så heller jeg mer mot at produsentene tar valget for deg, dvs. at etter noen år så får du kjøpt kun 4K og senere 8K tv'er. 3D funksjonaliteten på de med aktive briller er vel bare prossesor relatert så lenge panelet er raskt nok og etter noen år så koster vel en 3D prosessor en femmer. Tror jeg da. :)

  2. For en papir mølle dette kommer til å bli. Som en nevnte, er vel bedre å logge på via SVT lisensens unike nr. enn evt. å pålegge alle som selger PC om å finne ut av om kunden bor på bolig med godkjent lisens. Evt.. studenter som midlertidig flytter ut. Er disse pliktig å betale o.l..

    Hadde hvert gøy å se et regnestykke på kost/avanse med merkost på bedrifters omlegging av intern IT Software løsninger.

  3. Om Piratpartiet får makt er uvesentlig sånn jeg ser det, det som gjør Partiet så viktig er den kompetansen medlemmer av partiet innehar, det fokus "E-saker" og ikke minst nå, etter 5000 underskrifter, legitimitet til å uttale seg i politiske saker der man kan etter kompetanse nivå koordinere de beste argumentene og referere til en informant i stede for at folk skal få et forhold til 20 personer de ikke har eller kommer til å ha et forhold til annet i spesielle saker.

     

    Uansett. Lykke til.

    • Liker 5
  4. Lite sidesteg fra den opprinnelige diskusjonen, men:

    Hvorfor er det normalt å prute på prisene på elkjøp men ikke på rema 1000 eller klesbutikker? Dette da sett at prisen på produktet faktisk er reell pris og ikke kunstig høyt skrudd opp/feilpriset

     

    3 for 2 på iPad hadde tatt seg ut.

     

    Det var ikke vanlig å prute før nettbutikker blomstret opp. Når deres egen nettbutikk i tillegg jevnt er billigere så er vel dette en naturlig virkning.

     

    Til Elkjøps forsvar så er det ikke lett å oppdatere butikken med nye priser konstant etter nettet. da hadde de ikke gjort annet enn å prise om varene.

     

    Dog forsvarer jeg ikke at de med viten og vilje setter ned og opp priser til Jul som er etter min mening godt dokumentert her i tråden.

    • Liker 1
  5. http://www.hardware.no/artikler/cooler_master_stacker/11227 er fortsatt det eneste kabinettet rettet mot vanlige brukere der man har plass nok til å montere 15 HDD i hot-Swap moduler i tillegg til optisk enhet og minnekort leser modul. Negativt er vel at det blir litt kabel salat om man ikke holder veldig fokus på dette og at det burde hatt bedre utlufting i toppen av kabinettet etter min mening.
  6. Han burde slutte å fokusere på hastighet i seg selv, viktigere at alle får fiber, da kan hastighet oppgraderes etter behov og man slipper dyre mellomløsninger. Så lenge infrastrukturen ligger der så kan man oppgradere backbones o.l. etter behov. Alle husstander bør få fiber i nærmeste fremtid da det virker som at der går mot at denne skal levere både telefon, TV og Internett.

  7. Samsung betalte Sony 1,08 billiarder koreanske won, omtrent 5,5 milliarder kroner, og blir dermed verdens største TV- og flatskjerm-produsent.

    Feil. Det skal stå billioner.

     

     

    Eller ikke, Forkortelsen på BBC er tn. , eller som jeg vil tro trillion. Som på norsk blir en enhet lavere, altså billiard.

     

     

     

     

    Skal sies at jeg ikke sjekka kursen så om BBC tar feil så legger jeg meg flat.

     

     

  8. Tenker dette blir flott om noen overvåker porno forrenter, for siden i isteden for å gå til sak, benytter informasjonen til utpressing om dette gjelder offentlige personer og torrentene er av en ikke sømmende karakter.

     

     

     

     

    Å gi private aktører tilgang til privat informasjon uten å han en annen bevis byrde annet en det som er mulig å generere på et gutterom eller via et wlan i en dodgy van på utsiden av et hus, er så i overkant at jeg finner ikke ord.

     

     

     

     

    Problemet med sånne lover er ikke å beskytte skyldig, men de uskyldige. Om du ikke har noe å skjule (som alle egentlig har) så er det lett finne på noe om dette skulle tjene noen.

     

    Trodde Statens jobb var å tjene og beskytte folk. Ikke generere verktøy for selskaper for å utnytte og true.

     

     

     

     

    Her er det noen som har fått lomma full av penger.

     

     

    • Liker 3
  9. en veldig liten bryter som ligger ved CrossFire-tilkoblingen [...] AMD opplyser at HD 6990-kortene som kommer i salg vil ha et klistremerke over denne bryteren, som informerer om at om du rører på den, bryter du garantien.

    Noen som har kilde til dette? Har litt problemer med å tro på at en av tingene de skryter av selv bryter garantien om den blir brukt. Har også ikke sett noen andre som har testet det si noe om det, selv om de har sagt ifra om at andre ting bryter garantien (som å skru det opp for å bytte kjøler).

    Dette har jeg lest flere steder allerede, hvis du gidder å tvile på noe i en artikkel på noe så banalt som et klistremerke, så skulle man tro du hadde hatt ork til å lese mer en en test av produktet som testes. Jeg gidder IKKE linke. Google er din venn.

    I tillegg kan du sjekke ut videoen som er lagt ut i tråen, der mener jeg han filmer det.

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...