Gå til innhold

Batman2

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Batman2

  1. Mye fokus på om det er mulig teknisk her. Men hva som er mye mer interessant er hva det vil bety for spillindustrien og ikke minst oss spillere når Stadia og mange andre begynner å selge en spilltjeneste.

     

    Hva jeg er redd for er at vi ender opp med en forretningsmodell hvor spillutviklerne får penger basert på hvor mye tid folk bruker på deres spill. 

     

    Det som vil skje da er at alle historiebaserte spill med fokus på enspiller vil dø til fordel for Fortnite type spill. Om dette tar livet av denne spillgenren så er jeg negativ.

  2. Mange gode tiltak, men er redd problemet til syvende sist er sjåførenes holdning.

     

    Virker som om mange syklister og sparkesyklister lever i en alternativ virkelighet i forhold til trafikkregler. Kjører motorsykkel selv, og man må følge godt med og bare regne med at vikeplikt, rødt lys og at gangfelt skal brukes kun av gående er regler som ikke følges.

  3. Problemet er ikke farten men at de som kjører slike ofte lever i sin egen verden i forhold til å følge trafikkreglene. Jeg ser de stadig kjører på rødt lys, ignorerer vikepliktsreglene og folk som skal over gangfelt. Ser samme problem med sykler. Det har nok en praktisk årsak som er at det er tungvindt og starte og stoppe, men dette skaper mange trafikkfarlige situasjoner.

     

    Den eneste løsningen er slik jeg ser det å skape flere sykkelfelt øremerket slike farkoster, slik at de skjermes fra resten av trafikken, og at man aktivt bøtlegger de værste overtrampene for å lære opp disse trafikantene til at de ikke står over trafikkreglene og må vise hensyn.

  4. Annet enn at dette er et tegn på hvor late vi nå er blitt, har jeg ingenting imot disse, men blir forbanna når disse tilsynelatende ikke har stasjoner å forlate dem på og mange idioter forlater disse akkurat der det måtte passe dem best, uansett hva det måtte blokkere for trafikk og ferdsel...

    Forbanna blir jeg rett og slett

     

    Herregud til sutring. Dette fungerer kjempebra til tross for et mindretall folk som ikke greier å fungere i samfunnet, men disse er der uansett fremkomstmiddel. Skal man få bukt med folk som oppfører seg som idioter må vi heller se på å gjøre noe med den ekstreme norske fyllekulturen.

  5.  

     

    En gang i tiden dro crytek grafikken opp flere hakk. Ps4 ville sikkert hattt ps2 grafikk i dag. Om ikke crytek viste at man kan lage fin grafikk.

     

    Deres motor vil også brukes i to store spill. Det ene er et romskip spillet. Som jeg personlig ikke bryr meg om. Men som nå er verdens raskest voksende religion. Og Kingdom come.

     

    Mange ansatte har allerede blitt plukket opp av Cloud Imperium Games og starengine er allerede mer utviklet og optimalisert enn det orginale cryengine var. That being said så tror jeg unreal engine ville vært mye bedre for SC enn Cryengine. De har fortsatt ikke fikset alle network probleme/feilene i starengine/cryengine som fører til uendelig mye crashes og ekstremt mye lagg.

    Tenkte jeg bare skulle si ifra. Unreal Engine har bare 32-bit koordinatsystem og takler ikke baner over 36 kvadrat kilometer før man får artifacts i form av riving hakking når noe beveger seg, å fikse det ville krevd å mer eller mindre lage store deler av motoren fullstendig på nytt. Unreal Engine har planer om å få det kanskje fikset innen utgangen av 2017 dersom de setter av så og si hele mannskapet sitt for å kun jobbe med det hele året. Samtidig er render-kjernen til Cryengine en del mer effektiv for øyeblikket.

     

    Jeg synes selv UE4 er generelt den beste motoren på markedet for øyeblikket. Men det er ingen tvil om at Star Citizen måtte kjøre på Cryengine da det er den eneste tilgjenglig på spillmarkedet som har 64-bit koordinatsystem og støtter baner opptil flere milliarder kvadrat kilometer.

    Disse 3D-motorene baserer seg på floats. Dette er flyttall komprimert ned til 32 bits. Generelt sett så har de høyere presisjon nær null, og så dårligere og dårligere presisjon utover tallrekkene. Man kan ha enorme baner med 32-bits, men langt vekk fra origo vil man se at ting blir rotete som du sier.

     

    Det er fullt mulig å bygge et eget 64-bits koordinatsystem inn i en motor som baserer seg på floats. Man deler da verdenen inn i soner som hver har sitt lokale origo. Hver sone kan plasseres ved hjelp av et 64-bits koordinat, innenfor hver sone brukes 32 bits. Ser man planeter langt unna i en annen sone, kan man bruke "impostors", hvor et komplisert objekt som er langt unna gjøres om til en sprite eller et enkelt 3D objekt.

  6.  

    Jaja, Gamer. Når dere ikke skriver om E-sport så vier dere tiden dere til dette møkkaspillet som på alle mulige måter burde bli glemt. Det trengs sårt en ny norsk spillside, for dette begynner å bli tragisk dårlig.

    Utrolig krass kritikk, som du for all del må gi, men vi må ha konstruktive innspill for å kunne bli bedre. Hva er det du vil ha av oss? Hva gjør oss «tragisk dårlig»? 

     

    For øvrig er den andre saken om No Man's Sky blant de mest kommenterte og leste denne uken. Det viser en tydelig interesse hos publikum, så derfor er det naturlig å dekke. Likevel: vi bare hatt åtte saker om No Man's Sky siden anmeldelsen i august.

    Jeg forestlår å gå over til kommentarsystemet Disqus. Mye bedre, da vil dere få mye mer aktivitet på siden.

  7.  

     

    Synd at spillet er uspillbart på PC. Takk til Valve som lar oss angre kjøp på Steam. Håper det svir, Bethesda.

     

    Den er lei. Eg spelte det på PS4 og opplevde ingen problem der.

    Er dessverre slik at PC-versjonen sliter veldig pga dårlig optimalisering, noe utviklerne har fått veldig mye tilbakemelding på, så de jobber visstnok med en patch.

    Jeg spilte det på PC, ingen problemer for min del (GTX 1080)

  8. Her er min oppsummering av spillet: "please wait".

     

    Utrolig mye venting på at maskinen skal gjøre seg ferdig, selv om man skrur av animasjoner og setter på raskeste modus i settings (har topp-speccet overklokket vannkjølt PC, gtx1080, PCIe SSD)...

     

    Resten handler mest om å gjøre den samme handlingen om og om igjen for forskjellige byer. Ca 10% dreier seg om å gjøre gode valg og ta viktige avgjørelser.

×
×
  • Opprett ny...