Gå til innhold

bmd

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bmd

  1. Skjermen har jeg ikke merket noe spesielt med, mulig det merkes i noen spill mer enn andre eller kanskje med film/serie. Maskinen blir varm og grafikk kortet går opp i 86 grader med Fortnite på full grafikk og 144hz med noe stuttering pga varme, ble bedre når jeg satt frame limit til 100 og endret noe settings i nvidia control panel. Har ikke prøvd CoD MW så kan ikke si noe om det spillet spesifikt. Har ikke prøvd annet enn Fortnite siden jeg låner PCen til en i familien mens han er på besøk.

     

    Dette er uten laptop kjøler. Fortnite kjører bra såvidt jeg har fått med meg men har ikke spilt på den selv enda, vurderer å legge på egen kjølepasta hvis en laptop kjøler ikke gjør jobben godt nok.

  2. Ok, får se om jeg får tak i ham i løp av kvelden :) Har fractal kabinett selv, alltids greit å bygge i noe jeg allerede er kjent med. Synes 450kr ble litt mye for støyens skyld, han kommer til å sitte på eget rom med headset på så støy skal ikke være noe problem, men hører med faren om han vil spytte i 450kr ekstra for det.

     

    Er viften du linket til mye bedre enn den jeg nevnte? Tilbakemeldingene så grei ut men har lite erfaring med tredjeparts vifter, og 150kr er jo ikke så mye.

  3. Kabinettet var det han som skal ha PCen som valgte, er det stor forskjell mellom de 2? Han liker designet på Phanteken mye bedre. Gigabyte sitt 1060 6GB kom bedre ut i benchmarks der jeg sjekket, men muligens utdaterte artikler?

     

    Kommer fort opp i 13-14k med de delene, noen forslag til hva jeg kan gjøre for å komme under 12k? 12000,- blir øvre grensen til det jeg kan bruke på PCen. 

  4. Ser dette greit ut?

     

    Kabinett: Phanteks Eclipse P400S Glass Silent
    Hovedkort: MSI X370 SLI Plus, Socket-AM4
    CPU: AMD Ryzen 5 1600X Prosessor
       CPU Kjøler: Noctua NH-L9x65 SE-AM4 CPU Kjøler
    Grafikk: Gigabyte GeForce GTX 1060 G1 Gaming HDMI 3xDP 6GB
    RAM: Crucial Ballistix Tactical DDR4 PC24000/3000MHz
    WiFi/BT: Asus PCE-AC55BT AC1200 nettverkskort
    SSD: Samsung 850 EVO 250GB 2.5" SSD
    HDD: Seagate Barracuda 2TB 3.5" HDD
    PSU: EVGA BQ 600W Hybrid Modular 80+ PSU
  5.  

    Leste også at de nyere intel prosessorne er låst til Windows 10? Stemmer dette, eller er det bare delvis?

    Prosessorene er ikke låst til Windows 10.

     

    Windows 8.1 og eldre versjoner av Windows "kommer ikke til å få" oppdateringer med Skylake prosessorer og nyere prosessorer. Dette gjelder også Amd Zen prosessorer.

     

     

    Hva mener du med kommer ikke til å få oppdateringer? Kjører Windows 7/8.1 med de nye prosessorene men uten fremtidige oppdateringer, eller funker det ikke i det hele tatt pga mangel på drivere/lignende?

  6. Trenger ikke skjerm, tastatur og mus. Windows har han. Han kommer ikke til å overklokke manuelt, men tenkte å kjøpe en intel k prosessor og et hovedkort med automatisk overklokkings funksjon?

     

    Leste også at de nyere intel prosessorne er låst til Windows 10? Stemmer dette, eller er det bare delvis? Må muligens høre hvilken Windows han har i tilfellet.

  7. Skal bygge en ny stasjonær gaming maskin til ca 10-11 tusen, og lurte på om noen her holder seg oppdatert som har noen forslag til hvordan jeg kan maksimere PC for pengene? Ser etter en Intel/Nvidia build, med mindre ting har endret seg drastisk på AMD siden, hadde mye FPS problemer med forrige AMD build jeg hadde selv i spill hvor det skulle vært 'overkill'.

     

    Skjerm, tastatur og mus har jeg allerede, så tenkte 10-11k på kabinett og komponenter.

×
×
  • Opprett ny...