Jump to content

bmd

Medlemmer
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Skal prøve det, takk for forslaget! Vet du hvor jeg kan få tak i noe som passer?
 2. Skjermen har jeg ikke merket noe spesielt med, mulig det merkes i noen spill mer enn andre eller kanskje med film/serie. Maskinen blir varm og grafikk kortet går opp i 86 grader med Fortnite på full grafikk og 144hz med noe stuttering pga varme, ble bedre når jeg satt frame limit til 100 og endret noe settings i nvidia control panel. Har ikke prøvd CoD MW så kan ikke si noe om det spillet spesifikt. Har ikke prøvd annet enn Fortnite siden jeg låner PCen til en i familien mens han er på besøk. Dette er uten laptop kjøler. Fortnite kjører bra såvidt jeg har fått med meg men har ikke spilt på den selv enda, vurderer å legge på egen kjølepasta hvis en laptop kjøler ikke gjør jobben godt nok.
 3. Er kjøpt og levert allerede. Ser ut til å fungere bra så langt, ikke noe særlig varm etter 4-5 timer med gaming.
 4. Kansellerte Lenovoen og går for den Asusen i stedet, var sinnsykt god pris på den. Så noen klager på overoppheting men satser på at det kan ordnes med en kjøler til laptop. Takk for hjelpen alle sammen!
 5. ble en Lenovo Legion i stedet, koster litt mer enn den fra MSI men har bedre cpu, ram, realtivt liten forskjell på skjermkortene og større ssd, men takk for forslaget.
 6. Ser bra ut den, var på vei til å bestille men den er visst ikke på lager igjen før slutten av August. Så litt på andre ting men var stort sett dyrere for dårligere hardware så får vel vente til NH77 er inne igjen.
 7. Trenger litt hjelp til hva som er gode tilbud for tiden, ser etter en bærbar maskin som kan spille spill som Grim Dawn, 7 Days to Die og Fortnite uten problemer. Helst 17" men 15" går det også om det blir mye dyrere med større skjerm. Budsjettet mitt ligger på 12-15k.
×
×
 • Create New...