Jump to content

agetn0loser

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. http://steamcommunity.com/id/timdahle/ Er 22 år gammel. Spillt siden source. Har 2600 timer akkuratt nå. Er gloabl elite. Rank 9 faceit. Vil gjerne bli enda bedre i spillet og leter etter lag. Har aldri spillt i lag . Så det eneste jeg kan tenke meg er at det blir et lite problem å bli vant til å spille mer med mine lag kamerater. Med det sagt så løper jeg heller ikke inn solo på en site og dør. Prøver å spille så mye jeg kan med randoms men har forsatt min egen spill still. Er mainly en rifler, men er god nok med awp og har et par strats som jeg liker å gjøre
  2. ja bilen ser ikke ut som en rånerbil minner mer veldig på de nye rs modelene fra audi. utenom spoiler og front leppe. Eneste grunnen jeg byttet bak var fordi muffleren startet å ruste og diffuseren bak hadde hul i seg. og jo bilen sleit med å komme opp i fart når du er allerede over hundre og skal ta forbi kjøring. Spesielt i en oppover bakke. Tokk meg rundt 6 sekunder på å få 10km ekstra hvis ikke enda mer.
  3. Ikke noe med mindre jeg havnet i en ulykke hvor det er mistanke om at det er trimmet bil. En ulykke i 50 vekker ikke mistanke. Og det er å si ifra også taue bilen bort til tunning verksted og få innsatt original programvare som det har en kopi av. Samtidig er ikke dette en vanlig chipping det er remapping som gjør det nesten umulig å finne det ut. Med mindre du har en bil som har en logger som min ikke har.
  4. Lurte på om noen vet hva avgiftene blir hvis man blir tatt med chippet bil i 2017. Hadde en bil med bare 120 hk noe som gjorde at den sleit med å komme seg opp i fart på motorveien og endte opp i situasjoner i noen tilfeller som jeg helst ville unngå. Samtidig mening med effektøkningen var jo også for å gjøre kjøring litt mer morsomere og ikke fullt bare sikkerthet. Nå er den på rundt 180hk Jeg har også en ny muffler og diffuser som gjør at bilen ser 10 ganger sportsligere ut selv om det er en audi. Det jeg lurer på er hva er mine sjanser for å bli tatt med en bil som ser sånn ut. Eksos lyden er egentlig ikke blitt noe høyere. Har kanskje litt mer bass i seg på 2000 dreiemometeret men det er bare 2-3 sekunder det varer. Neste spørsmålket er jo nå som effektavgiften er blitt borte betyr det at det blir mindre bot?
×
×
  • Create New...