Gå til innhold

Halle Palle

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Halle Palle

  1. Nyheten er plass til minnekort og jackkontakt.

     

    Da kan man igjen bruke gode headset med kabel, pluss utvide intern lagring kraftig ved behov.

     

    Men, dette er vel for revolusjonerende.

     

    Glansdagene til Apple er over, slik fungerer markedet.

    Noen er enerådende og supre på et produkt de første år, så tar konkurrenter igjen.

     

    Tulling. Du kan faktisk bruke headset med kabel. Men ja man må bruke en overgang på 5 cm som følger med iPhonen...men det visste du nok...kverulanten.

    • Liker 1
  2. Apple tar den prisen de vil, fordi de retter seg mot et synkende og eksklusivt marked av folk som ikke enda har hoppet av. Desto dyrere desto bedre. (For dem) Spesielt i Norge. Kronekursen er heller ikke allverden, men sammenlignet med andre produsenter fortsetter trendene.

     

     

    Konkurerende?Det finnes ingen pr i dag 10/9-19.

     

    Du mener sånne mobiler med 5G, 120Hz, 1TB lagring, kurante oppløsninger, som kan brettes, med standard-porter, og har penn, ting man ikke trenger, men som _absolutt_ skal være såpass og bedre til den prisen som forlanges.

     

    Det man får er den største busslomma på markedet.

     

    Hva med frie OS, noe som kan repareres, minnekort, modulært batteri, eller et snev av frihetsaspekter ellers?

    1TB?? Hva faen er det dere har på di mobilene??

    • Liker 1
  3.  

    Busslomma forblir ja. Ikke noe reduksjon i størrelsen på den heller nei.

     

    De har investert såpass mye i FaceID, at de ikke kommer til å svinge den skuta med det første. Et av Tim Cook sine nøkkelargumenter, er privacy og sikkerhet gjennom Apple. Der veier FaceID tungt, selv om de fleste ikke bryr seg, og det finnes andre måter å gjøre telefon trygg på. F. Eks. Vanlig ansiktsopplåsning + kode eller fingeravtrykk. For de som absolutt må ha det trygt som banken.

     

    Men nei, Apple har skutt seg selv i foten med designet til iPhone X, og oppfølgerne kommer nå til å se ganske utdatert ut en god stund fremover, frykter jeg. Samtidig som de er priset helt hinsides.

    Jasså...så du føler faktisk frykt for det?

  4.  

     

    Forstår iallfall ikke de som kjøper Bose QC35. Er ekstremt dårlig og lite engasjerende lyd i disse sammenlignet med Sony.

    syntes det er upåklagelig lyd i Q35, lydkvalitetet er langt ifra "middels" bør hvertfall ha god og så Sonys på meget god

     

    Har du prøvd Sony og Bose side om side? Bose er helt frustrerende kjedelig å lytte til. :p Innestengt og snevert lydbilde. Nå er jeg litt bortskjemt ved å ha Beyerdynamic DT 770 Pro som fast kompanjong. Skulle jeg hatt trådløse hodetelefoner kunne jeg aldri tatt steget ned til Bose. Sony derimot funker. :) 

     

    Synes ærlig talt Jabra Move er på nivå med Bose, og den koster 499. 

    Jeg har også Beyerdynamic DT 770 Pro som jeg har brukt i studio i mange år. Men jeg har Bose QC35 som jeg bruker til ”vanlig” og jeg er totalt uenig i at lyden er frustrerende kjedelig. Men klart sitter du å hører på uengasjerende/intetsigende dunk dunk ”musikk” der målet er mest mulig bass så synes du nok det.

  5. Så dette er deres favoritt innenfor noise cancelling headphones. Javel.

     

    Så det at de har 50% dårligere batteritid, en dørgende kjedelig lydprofil for alle med over gjennomsnitts hørsel, ekstremt klumpete design som gjør dem idiotiske for folk som reiser mye, ikke følger med flyadapter, IKKE har bedre støydemping enn Sony, ikke har støtte for høyoppløselig lyd osv er ikke så viktig? Dere skriver jo alt dette selv? Og den får en 9'er med så åpenbare store mangler? Det er jo hinsides!og de er i tillegg priset 25% dyrere! Er det iPhone-syken som har rammet dere igjen?

     

    Det er null samsvar mellom artikkel og karakter så dette her kunne like gjerne vært en sponset artikkel.

     

    Hva er gjennomsnitts hørsel?

  6.  

    Folk kjøper hva de vil ja.. Men skjønner fortsatt ikke hvordan noe som ser ut som en barneleke med rotete meny skal være bedre enn noe som faktisk ligner en klokke med skikkelig meny og mer fleksibelhet

     

    Jeg skjønner ikke helt hvorfor noen kjøper Carlsberg Pilsner ovenfor [sett inn hva jeg foretrekker her], at de gidder å bo i [sett inn by her] når de kan bo i [sett inn annen by her] eller kjøper sitronis over sjokolade. Samtidig forstår jeg folk har ulike preferanser, dermed gidder jeg heller ikke å legge meg opp i det. Folk er forskjellige. For alt du vet kan det godt hende noen har lyst på noe som ikke ligner på en klokke, og det burde strengt tatt være likegyldig for deg. 

     

     

    Poenget mitt er at vi ser de samme kommentarene (som oftest fra de samme folka) i de aller fleste artiklene som omhandler Apple. Det kan virke som mange simpelthen drives av negativitet. Jeg ser simpelthen ikke poenget i å legge seg opp i hva andre har lyst å kjøpe eller eier. 

    Kunne ikke vært mere enig.

  7. Uansett hvilken tråd eller artikkel som handler om apple produkter så oversvømmes det med negative kommentarer fra folk som ikke har disse. Jeg skjønner ikke hvorfor folk må spy ut drit hele tiden? Jeg har Iphone x og Samsung s9 Noe som jeg mener er det beste fra to verdener. Men jeg driver ikke å hele tiden må snakke ned andre merker eller firmaer av den grunn ?

     

    Dette er en artikkel om Iphone. Hvis du ikke er interessert i innlegget, eller i Iphone, skroll videre til noe annet som interesserer deg.

     

    Det kalles for å være butthurt.

    • Liker 4
  8. Skjønner ikke hvorfor folk kjøper produkter fra Apple.

     

    Nei men så antar jeg at du heller aldri har eid et appleprodukt. Jeg har brukt androide i mange år,og jeg går aldri tilbake! Ja mulig vi blir mere "overvåket"og ja det er mulig vi ikke kan ta over verden med den. MEN den funker og det kommer ofte nye oppdateringer. Forventet eietid på en iPhone er ca 3-5 år...når byttet du sist? la meg gjette... under 1 år siden.
×
×
  • Opprett ny...