Jump to content

Halle Palle

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)
 1. Tulling. Du kan faktisk bruke headset med kabel. Men ja man må bruke en overgang på 5 cm som følger med iPhonen...men det visste du nok...kverulanten.
 2. 120Hz bla bla bla bla bla720bla blaaah bla bla 1080 blaaaa blaahh blaaaaaa
 3. Du mener sånne mobiler med 5G, 120Hz, 1TB lagring, kurante oppløsninger, som kan brettes, med standard-porter, og har penn, ting man ikke trenger, men som _absolutt_ skal være såpass og bedre til den prisen som forlanges. Det man får er den største busslomma på markedet. Hva med frie OS, noe som kan repareres, minnekort, modulært batteri, eller et snev av frihetsaspekter ellers? 1TB?? Hva faen er det dere har på di mobilene??
 4. De har investert såpass mye i FaceID, at de ikke kommer til å svinge den skuta med det første. Et av Tim Cook sine nøkkelargumenter, er privacy og sikkerhet gjennom Apple. Der veier FaceID tungt, selv om de fleste ikke bryr seg, og det finnes andre måter å gjøre telefon trygg på. F. Eks. Vanlig ansiktsopplåsning + kode eller fingeravtrykk. For de som absolutt må ha det trygt som banken. Men nei, Apple har skutt seg selv i foten med designet til iPhone X, og oppfølgerne kommer nå til å se ganske utdatert ut en god stund fremover, frykter jeg. Samtidig som de er priset helt hinsides. Jasså...så du føler faktisk frykt for det?
 5. Så du hadde altså kjøpt den hvis ”busslomma“ forsvant og at den ble mindre?
 6. Hva!!?? Ingen kommentarer??... kom igjen nå!
 7. syntes det er upåklagelig lyd i Q35, lydkvalitetet er langt ifra "middels" bør hvertfall ha god og så Sonys på meget god Har du prøvd Sony og Bose side om side? Bose er helt frustrerende kjedelig å lytte til. Innestengt og snevert lydbilde. Nå er jeg litt bortskjemt ved å ha Beyerdynamic DT 770 Pro som fast kompanjong. Skulle jeg hatt trådløse hodetelefoner kunne jeg aldri tatt steget ned til Bose. Sony derimot funker. Synes ærlig talt Jabra Move er på nivå med Bose, og den koster 499. Jeg har også Beyerdynamic DT 770 Pro som jeg har brukt i studio i mange år. Men jeg har Bose QC35 som jeg bruker til ”vanlig” og jeg er totalt uenig i at lyden er frustrerende kjedelig. Men klart sitter du å hører på uengasjerende/intetsigende dunk dunk ”musikk” der målet er mest mulig bass så synes du nok det.
×
×
 • Create New...