Jump to content

Sindroid

Medlemmer
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 :)

Recent Profile Visitors

438 profile views
 1. Finnes det noen telefonnummer som tar deg til pre-definerte automatiske svarere? Evt, går det an og sette opp en slik svarer? Firmaet jeg jobber for hadde et nr før men la det ned. På kvitteringer som sendes ut fra vår tjeneste MÅ vi ha et tlf# tilknyttet Kunder klager at nr vårt ikke er i bruk / ikke svarer osv når de kontakter oss med andre midler. Skulle hatt en telefonsvarer som sier noe slikt som "Nr Er ikke i bruk, vennligst benytt vår chat på w w w.webside. n o, Takk Vet det finnes mange tjenester i utland som tilbyr slik men fungerer bare i landet de opererer i. Men er det noe slikt å få i Norge?
 2. Tullprat. Jeg spurte Telenor om de kunne være greie å skru på VoLTE og VoWiFi for 1+7Pro, men fikk som svar at de kun aktiverer dette for telefoner som de sjøl selger. LOL seriøst? Bytt leverandør. Ego-firma som Telenor holder jeg meg langt unna.
 3. 109kr? Har Amazon Prime. 6 Mnd for snaut 30kr, så 50 kr deretter pr mnd. Var innom HBO for å sjekke utvalget. Absolutt ingenting som fristet meg. Prime er vel ikke det beste heller. Men de har nu grei kvalitet Men for den prisen er det vel verdt penga. Begynner å bli for mange plattformer for streaming når Disney+ kommer på banen. Hele bransjen sin krig mot torrenting begynner å bli litt vel latterlig når alle individuelle skal tjene mest mulig for seg selv istedenfor å gå sammen om en felles tjeneste.
 4. Bluepoint (Shadow Of The Colossus) holder på å mekket et PS5-only spill. Nye kontrolleren kommer med bedre batteri, Haptic feedback og endelig... USB-C Ang design håper jeg den IKKE ser slik ut. Gammel Atari ser jo finere ut en det der.
 5. Endelig en datamaskin jeg må pantsette huset for å kjøpe...
 6. Høyere pris igjen. Regner med 8core blir bare når du oppgraderer og ikke er tilgjengelig på basemodellene.
×
×
 • Create New...