Gå til innhold

kz

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kz

  1. Vanligvis en måned. Bare smøre deg med tolmodighet.

    å hjelpe meg! håper for guds skuld ikkje det tek så lang tid for meg. Sendte hovudkortet mitt i retur 31.03 og ser på Posten.no si sporingstjeneste at dei henta ut pakken i går. Er ei enkel sak i mitt tilfelle, så eg kryssar det eg har for at det går raskt....

  2. Eg har et Samurize1.60/Winamp Controller problem… Eg har lasta ned Winamp 2 Controller by ghost5316 for å legge kapper til å styre Winamp gjennom en Samurize config. Knappane fungerer for så vidt fint, men når 1minutt og 58sekunder er spilt av låten, så stopper avspillinga. Den fortsetter ikkje til neste på playlista.

     

    Nokon som har tips?

  3. bruker object dock eller no sånt på sida ser du..:p

    til dmx (eller alle andre som veit...): kva er det du bruker til høgre på skjermdumpen for å vise CPU Usage, Net Usage etc.? Bruker sjøl rainmeter, men får ikkje skifta skin eller modifisert dette.

     

    kz

  4. Hmm, hva skal dere med kloroform ?

    enten så er eg treig (eller for mykje rødvin....), eller så skjønner eg ikkje kor du tok kloroform ifra.... Men ellers så har du heilt rett; kloroform fikk bestefatter'n da han opererte ut eine nyra i 1952. Eller som han seier; kunne like godt tømt i meg ei halv Koskenkorva, hadde gjort samma nytten!

  5. Heisann,

     

    er akkurat ferdig med mitt aller første forsøk på modding. Har saga ut plass til ei plexiglassrute i sidedøra på kabinettet mitt. Har sett på bilde nr 1 at du har montert ei vifte i plexien. Kva slags vifte er dette og kor kan eg kjøpe ei slik? Kunne tenke meg ei kul vifte med lys. Er også litt usikker på korleis eg skal feste plexien i hullet som eg har saga... Har du brukt spesielle lister til dette eller?

     

    Håpar nokon kan hjelpe meg med dette!

×
×
  • Opprett ny...