Jump to content

(ODIN)

Medlemmer
 • Content Count

  614
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)
 1. amd 280x 2361kr. det var vel ikke det feteste avslaget for personer med slunken lommebok
 2. asus memopad koster jo 700 spenn mer. det er mer enn noen få hundrelapper.
 3. unødvendig stress som bare provoserer og irriterer. det må da finnes andre måter enn å angripe personer med antivirus og adblocker.
 4. Da må kontoen i utgangspunktet være amerikansk, ikke norsk. nei. det stemmer ikke.
 5. ja det er dyrt men det virker som det gjelder alle tver i år, selv mellomklassemodeller ligger på 17000-18000.
 6. bare stå på. i mitt tilfelle leverte de flere ulike (bort) forklaringer og flere kontrabeskjeder., netshop er ikke, for mitt vedkommende en ærlig bedrift. jeg hadde rett og slett ikke tid til å ta saken til forbrukerrådet. men jeg sluttet å handle der.
 7. hva??!! de viser jo sensurerte versjoner av filmer
 8. virker som de havner litt i bakleksa hardwaremessig
 9. venter enda på min ics oppdatering til htc evo 3d, dette går jo treigere enn lim i nedoverbakke.
 10. tre uker siden jeg betalte 8995 for samme asus fra komplett med lik prosessor
 11. fordi hvis man skal teste hva som er best, så bør man teste det opp mot det tilsvarende beste, man kunne godt tatt med samsung sin ultrabook for den del, trenger ikke asusen...
 12. hvorfor testes ikke air mot en asus ux31e? edit som også ligger ca 2500 kr under en tilnærmet lik air på komplett
 13. At enkelte rike artister, som Coldplay, har gått ut og gitt beskjed om at de ønsker å tvinge sine fans til å bruke gårsdagens distribueringsløsning er ingen hemmelighet nei. Men det sier fint lite om det er korrekt å hevde at "flere og flere". At andre rike artister også bevisst bruker pressen for å vinne sympati for sin sak ("vi tjener ikke like mange buckazoids som før") er nok ganske sannsynlig, uten at det gir noe korrekt inntrykk av realitetene. Om mengden innhold minsker, kan man være inne på noe. Antallet sanger i Spotify økte med hundretusener årlig om jeg husker korrekt, da er det bare til å sette igang å se om din (tilsynelatende) udokumenterte antagelse har noen verdi, eller om dette bare er en øvelse i å slenge rundt seg med dogmer. Rent personlig er jeg veldig interessert i slike trender, hva som stemmer eller ei. Derfor spør jeg når noen ser ut til å fremme noe som fakta - for å forsikre meg om at det ikke bare er en løs antagelse. Som i dette tilfellet Blir uansett spennende å følge. vel http://www.engadget.com/2011/11/21/stholdings-withdraws-more-than-200-record-labels-from-spotify-d/ http://www.h-avis.no/nyheter/truer-med-a-forlate-spotify-1.1770022 http://www.dagensit.no/article1925479.ece http://www.ba.no/puls/article5473833.ece osv osv. samtidig forsvinner det sanger og album høyt og lavt, i allefall for min del. hw har også en artikkel om du leter.
×
×
 • Create New...