Gå til innhold

greiguttn

Medlemmer
  • Innlegg

    227
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av greiguttn

  1. hvordan åpner jeg i filtersettet? tungvint nå som relativt.net er borte

    System Configuration -> Filter sets -> Display/Change filter set > NGT >Add Input Filter to Filter Set...

     

     

    Sett der Forward til yes og trykk enter. La alt stå, helt ned til Dest. IP Address, hvor du setter interne ipen på pcen du skal benytte som server, og subnetmaske 255.255.255.255 (Da åpner du KUN til den pcen). Protocol type tcp eller udp. Forandre så Dest. Port Compare til Equal og setter porten du skal bruke i Dest Port ID, eks 80 for http. Så går du ned til ADD THIS FILTER NOW og trykker enter.

     

    Mulig jeg glemte noe, gikk litt fort, men du får nå bare spørre.

     

    Lykke til.

  2. Porter >1024 er åpne i standard filter. Jeg vil IKKE anbefale deg å åpne filteret helt, da ALLE kan koble seg til routeren din med standard passord, og endre det de vil. Du bør åpne kun de tjenestene du ønsker å bruke. Du må da typisk både åpne portene i filteret OG NATe rett port inn til rett ip/port i subnettet ditt....

  3. NGT sin Netopia er krøkkete og dårlig. Bruk LinkSys WRT54G og ikke bry deg om advarsler om to routere etter hverandre. Det virker finfint.

     

    -KJ

    Det fungerer finfint helt til du skal åpne porter osv.

     

    Kjøp heller en switch (om du ikke har det fra før) og et rent aksesspunkt, da slipper du alle eventuelle problemer med flere rutere osv.

     

    Har aldri likt disse kombiløsningene noe særlig. Rene aksesspunkt er etter mine erfaringer en mye mer stabil løsning.

    De aller fleste trådløse "gateways" har også muligheten til å fungere som aksesspunkt, er bare å putte "uplink" i switchdelen det.

  4. Er det noen her som har brukt EGEN ip-telefon sammen med et IP24 abb?

    Syns adapteret og ip-telefonen IP24 tilbyr både er dyrt og ser ur-gammel ut.

     

    Kan få tak i helt nye 3com telefoner via jobben og sendte en mail til IP24 om det var mulig å bruke en 3com 3101 Basic tlf og hvordan denne isåfall måtte konfigureres.

     

    Fikk til svar at "Utstyret må støtte SIP. Ellers er det ingen kjente problemer."

    Men hvordan skal telefonen konfigureres?? Fikk ingen svar på det. Den må jo finne IP24 sentralen.

     

    Noen andre som har prøvd å bruke egen IP-tlf hos IP24?

    Takknemlig for erfaringer og tips!

    Jeg har kjøpt meg en Ciscotelefon, funker fint som fy det.... FIN er den også ;) hehe. Men veldig dyr da... Over 3k inkl lisens til sip.

  5. Har pittesmå luftbobler inne i cpublokka, men disse står bom stille, vil det si at vannet ikke flytter seg, eller er det ingen måte å finne ut dette på uten flow indicator? *dum* hehe

    Hva er vannnivået i pumpen din?

    Vannivået ligger 3-4 mm under topp.... ligger jevnt på 41 grader på cpu mot 55 med luftkjøling, så jeg regner med ting er som de skal. bortsett fra at jeg ikke har 100% luftfritt sysstem da...

  6. Selv bruker jeg 2 X 12dB papst, 17dB vifte på cpu og psu, og hører diskene mine ganske godt... Har samme Seagatedisk som deg. Jeg er veldig følsom for støy da, men synes lixom jeg hører de godt jeg da. Har et Chiefteckabinett som jeg tror har endel resonans, innbiller jeg meg, kan jo være noe av grunnen.... Men hører de, det gjør jeg helt klart.

  7. Siden du sa "etter formatering hvor datamaskinen starter på nytt" gikk jeg bare ut ifra at du mente etter en formatering med en bootdisk eller lignende. ;) hehe. Derfor trodde jeg du mente at man ikke trengte å trykke en tast for å få pcen til å boote fra cd. ;)

     

    Personlig liker jeg forresten å benytte cd sammen med en svarfil, man kan da bare putte i cd og diskett, starte datamaskinen og gå fra i en halvtime, så er ALT klappet og klart til man kommer tilbake. Dette anbefales!! :D

     

    mvh

    greiguttn

  8. så skjønner ikke hva du snakker om Patience ;) mvhgreiguttn

    Se første inlegget i tråden. Forsøk å hjelpe MrRetard

    Start ikke såpeserie :hrm:

    Hmmm, jeg svarte nå bare på spørsmålet hans, og man KAN formatere og repartisjonere når man booter fra cden... Jeg lurte bare på hvorfor patience ikke skjønte det, eller noe i den dur. Dessuten må jeg få lov til å spørre om det bare er på mine cder at man må trykke en tast for å boote fra cden, om jeg lurer på det. Og det var igrunn derfor jeg sa jeg ikke skjønte hva han mente. Men skal holde kjeft jeg ;) hehe

     

    mvh

    greiguttn

  9. Alle cder jeg noen gang har med os fra ms hatt har jeg hvertfall blitt bedt om å trykke en tast for å starte fra cden, ellers går den bare videre og prøver å boote fra hd.

     

    Xp gir deg også muligheten til å repartisjonere og velge aktiv partisjon som du vil, så skjønner ikke hva du snakker om Patience ;)

     

    mvh

    greiguttn

  10. Jeg er veldig fornøyd med folkene jeg snakker med, kanskje ikke alltid like lett å få tak i de, men de har nok masse å gjøre. Dog er det litt kjedelig at det hele virker ustabilt. Telefonen min har funket fint helt til nå, men idag sliter jeg med både å motta samtaler og med å ringe ut..... Og jeg aner jo ikke om problemet ligger her eller hos dem.... Håper nesten det ligger hos dem, hehe...

     

    mvh

    greiguttn

×
×
  • Opprett ny...