Gå til innhold

Crossfire

Medlemmer
  • Innlegg

    1 037
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Crossfire

  1. Jeg har sett parkeringsplass/ område med et par reserverte plasser og jeg har alltid forstått det slik at avgiften gjelder i hele parkeringsområdet og at de reserverte plassene ikke "nullstiller" betalingsskiltet. Artig nøtt det der :)

     

     

    Pilen gjelder jo normalt frem til skiltet i kjøreretningen.

     

    Men som det sies over; skiltete spesialplasser opphever jo normalt ikke et 'avgiftsområde'...

    Hvis det hadde vært en sone/plass så hadde jeg vært enig med at spesialplassene ikke nullstiller noe. Men det er ingen skilt som indikerer at stedet er et område/sone. Det er en vanlig enveiskjørt vei.

  2. Se vedlagt tegning... plassen jeg peker på med ????, er det lov å parkere der for hvem som helst, når som helst, uten avgift? Jeg tenker at det første skiltet med mot avgift blir opphevet av nytt parkeringsregularende skilt. Men dette er kun noe jeg har hørt, jeg finner ikke den regelen noe sted. Kan noen oppklare dette? :) Gjerne med link til en forskrift/lov..

     

    edit: Ifølge http://www.vegvesen.no/trafikkinformasjon/Lover+og+regler/Trafikkskilt/Opplysningsskilt gjelder P skiltet "fram til nærmeste vegkryss eller til nytt skilt 552 «Parkering», skilt 370 «Stans forbudt», skilt 372 «Parkering forbudt» eller til skilt 376 «Parkeringssone»." Så skulle tro jeg har rett her..

    post-4537-0-65403300-1473074569_thumb.png

  3. En bekjent jobber et sted X som bedrift Y outsourcer arbeid til. Mellom denne personen og bedrift X er det kontrakt på at det ikke er lov å si noe om hvem bedrift Y er, og heller ikke at man har jobbet med spesifikke produkter som Y lager.

     

    Hvis personen nå vil søke jobb et nytt sted Z som jobber med Y's produkter, har man noen som helst mulighet til å faktisk si til Z at man har den veldig relevante kunnskapen?

     

    Jeg er veldig frustert på vegne av denne personen som kanskje går glipp av jobbmuligheter selv om personen sitter på svært relevant erfaring.

  4. Takk for svar.

    Fordi jeg er ganske skeptisk til dual gpu SLi/Crossfire tror jeg at jeg skaffer et Gainward gtx580 3gb phantom hvis ingen ser at det vil være håpløst.

     

    GTX 580 vil vel gi deg ganske grei ytelse i 1440p, men ikke forvent å få 60fps i Crysis på maks eller tilsvarende.

    60fps på crysis max trenger jeg ikke, men dupper det under 30 er det ikke så kult. Er det fare for det med ovennevnte kort?

  5. Hallo :)

    Jeg har planer om å skaffe en skjerm på 2560x1440 (dell-u2711) og å bruke min gamle skjerm på 1680x1050 som skjerm på siden (ikke nødvendigvis alltid på).

     

    Er gtx580 bra til spilling av høstens spill på max på den store skjermen? Jeg skal ikke kjøre spill på begge skjermene. Hvor mye har minne å si i dette tilfellet, hva er det å tjene på å gå opp fra 1,5GB som de fleste 580 har, til 3GB?

    Er gtx590 noe å vurdere? Det er så klart bedre enn 580, men hva er den praktiske fordelen?

     

    • Jeg holder meg helst til nvidia.
    • Jeg prøver å holde meg unna SLI pga kompatibilitetsproblemer/enkelhets skyld.
    • Tilkoblingsmuligheter kan bli viktig. Støtter i det hele tatt HDMI den oppløsningen, evt hvilken versjon? Er litt utdatert her.
    • Jeg driver en del med 3D-modellering og rendering. Her er det vel prosessoren som først og fremst får kjørt seg, men kanskje noe å vurdere? Dette punktet skal prioriteres ned.

     

    Dette er kort jeg vurderer så langt:

    ASUS GTX580 1,5GB (for lite tilkoblingsmuligheter?)

    ASUS GTX580 dcii 1,5GB (kortet så jo gigantisk ut -- hva er DCII?)

    Gigabyte GTX580 3GB (for lite tilkoblingsmuligheter? / er 3GB nyttig (tenk høy oppløsning)?)

    ASUS gtx 590 3GB (bra muligheter, men er 590 overkill?)

     

    edit: glemte budsjett for skjermkort: det er fra 3k og opp til når det dekker kravene / begynner å ikke bli verdt det. 590 til 5k kan for eksempel skaffes men bare hvis det er noe merkbare fordeler som ikke blir dekket av annet.

  6. Dette burde være opplagt, men...: jentene som kommer til å registrere seg der vil kun være ute etter pengene, i og med at

    1) De får nok av "tilbud" bare ved å spille normalt. Alle som er jente eller kjenner jenter som spiller og som på en eller annen måte gjør til kjenne at de er jente vet hva jeg snakker om. Noe som for øvrig er synd at de ikke bare kan få spille normalt men offtopic...

    2) Hva er attraktivt med guttene som faktisk vil betale bare for å spille med dem?

  7. Hei folks, hvis noen har bruk for en partner å spille med på ladder og/eller for å teste strategier så tar jeg gjerne imot en key. Jeg har spilt starcraft, warcraft3 og sett hundrevis av replays av starcraft2. Spiller hovedsakelig Terran selv og planlegger å være nokså aktiv i dette, andre spill er så lite utfordrende/utviklende :) Bare send meg en melding hvis det er noe; jeg er absolutt ikke ute etter å "stjele" en key. Får jeg key så vil jeg spille sammen med den jeg får den av så mye som mulig.

  8. Hei, jeg begynner å bli ganske kjent med 3ds max nå etter en god del trening, og jeg laget en del modeller for spillmotorer med godt resultat. Men jeg har hele tiden unngått en tilsynelatende grunnleggende ting, og det er hvordan aligne ting utover det grunnleggende trykke på align og justere aksene og senterpunkt... Jeg skal komme til poenget:

     

    Jeg laget en kjapp demonstrasjon av hva jeg ikke får til:

     

    post-4537-1255879160_thumb.png

     

    Her har jeg snap-et den røde boksen til rørets ende. Men i tillegg vil jeg ha den til å klistre seg sentrert på rørets ende. Jeg kunne jo posisjonert den ved øyemål, men sett at jeg trenger å få det helt nøyaktig. Hva kan jeg gjøre?

  9. Ja, hva blir studiekompetanse på engelsk? Jeg har søkt rundt men klarer ikke helt å finne det.

    Jeg lurer også på variasjonene "generell st.k." og "spesiell st.k.".

     

    Og jeg tviler sterkt på at det blir "study competence" eller variasjoner av det, det høres ikke riktig ut (og gir ingen mening uansett til de som ikke kan det norske systemet).

    Jeg fant "general matriculation (standard)", men det kan igjen bli for vagt.

     

    Lurer på dette pga oversettelse av CV-en, den norske beskrivelsen er "Spesiell studiekompetanse ved forkurs for ingeniørutdanning". Jeg vurderte nesten å droppe hele studiekompetanse-ordet, men føler det bør med hvis det allikevel finnes en god oversettelse.

     

    edit: university admission certification kan kanskje funke?

  10. Jeg har en hdtv (720p) og en dvd spiller med hdmi tilkobling til denne. Spilleren støtter "divx pro".

    Jeg har mkv filmer som har 720p. Har prøvd å konvertere dette med WinAVI til "DIVX HD [1280*720]". Det fungerer, men filstørrelsen blir mindre og jeg ser noe komprimering. Er det mulig å stille inn noe i dette programmet i med user-defined settingen, eller rettere sagt vet noen hvordan jeg kan fikse dette slik at det ikke blir noe komprimering?

    Eventuelt er andre metoder for å gjøre denne konverteringen også velkomne :)

  11. Vår alles kjære Jack Thompson, kontroversiell spillhatende advokat, har blitt "disbarred" (ordbok "To expel (an attorney) from the practice of law by official action or procedure."). :)

     

    Dette er selvsagt gode nyheter for de fleste av oss, men vil det stoppe ham fra å gjøre skade på spillindustrien?

     

    http://kotaku.com/5054772/jack-thompson-disbarred

     

    http://kotaku.com/5054801/thompson-responds-to-disbarment

  12. Jeg tror mye av problemet er at mmo-spillavhengighet er et såpass nytt problem at hjelpeapparat ikke kan noe som helst om det, og at det ikke blir advart tilstrekkelig om det. Man blir moralisert ganske mye opp gjennom oppveksten når det gjelder feks alkohol eller pengespill, som heller ikke bør bli forbudt av den grunn. Men fordi de ikke har blitt advart når de begynte og ikke visste om fenomenet, er det mange som ikke skjønner hvor mye tid det tar og hvor forpliktet man føler seg til å delta videre før de er dypt inne i det...

    Det er ikke tvil om at viljestyrke har mye å si for å rive seg ut av det, men det blir for lett å bare skylde på at personen hadde for lite vilje - kanskje han ikke hadde noe bedre eller morsommere å gjøre når han startet og ble stadig mer involvert, og dermed ikke skjønte at han heller ikke ville få det når han fortsatte å bruke all tid på spillet. Det er nok et mer komplekst problem enn mangel på selvkontroll.

×
×
  • Opprett ny...