Gå til innhold

saamaas

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av saamaas

  1. Noen som opplever å få "melding ikke sendt" når du prøver å sende sms? Prøver å ringe i stedet, men det går heller ikke. Virker som telefonen bare mister kontakten med nettet. Restarter telefonen og alt av nettverk fungerer igjen.

     

    Problemet er at folk som ringer meg før jeg oppdager dette (den melding ikke sendt advarselen) vil oppleve det som at jeg ikke tar telefonen, mens jeg ikke får noe anrop i det hele tatt! Heller ikke sms.

     

    Jeg har original hero rom, og onecall. Dette skjer kanskje annenhver uke. Noen andre som har opplevd noe lignende?? :)

     

    Er noe gale med 3G nettverket, Velg 2G i telefoninnstillinger og du vil da ha dekning hele tida. Ja, det er kipt å få dårligere hastighet når du surfer, men er eneste måten jeg veit om som fikser problemet atm.Har selv one call og HTC Hero.

  2. Ettersom han har ein d0, må han kjøre på 1.4 v for å klare den hastigheten.

     

    Du bør ikkje få den varmere enn 67.9°C for levetida skyld. (Kjører min selv på max 75, er ikkje så farlig :!: )

    http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLBEJ

    Det er ikke kjernetemperatur, det er en temperatursensor som sitter i selve varmesprederen, der er det kjapt 10-15c kaldere enn i selve kjernene

     

    åja. vil det si at alle cpuer på den sida tåler 10-15 grader meir enn kva som er lista opp ?

  3. WOTLK har samme krav som TBC. Jeg er fremdeles interessert i å høre ytterlige speccs på maskinen hans.

    Det viste eg ikkje. :\ Ettersom ytelsen gjekk ned når 3.0 patchen kom ut, tenkte eg at systemkrava gjekk opp.

     

    Uansett så er ikkje 20fps dårlig under 25 man raid. Men eg antar den kommer ned mot 10 noen ganger, og da blir det fort litt vansklig å yte max dps\heal. i7 pcen min som kjører på 3.6 ghz har 40-60 fps i 25 raid, med noen ganger ned mot 25 fps når det står på som mest.

     

    Ser at det kan bli problem å finne cpu til socketen din på diverse nettbutikker.

     

    Edit:

    Støtter den AM2+ ? Eller er eg på jordet ? Da vil denne være eit godt valg:

    http://www.dustinhome.no/pd_5010206414.aspx

  4. Ytelsen i windows 7 er heilt syk for meg, spesielt i WoW. kan hende dette har noe med skjermdriverne å gjøre men eg trur ikkje det.

     

    Har prøvd så og si alle driverne som fins og fått rundt 20fps i Wotlk!

    Innstalerte w7 og valgte driverne fra windows update. vips så hadde eg 45 fps +. I ein del huler der eg har slitt med hakking har eg nå 40+ meir fps. Noe av dette skylder at cpu kjørte på 100% tidligere, så med ein rask cpu vil du kanskje ikkje merke den store forskjellen. kan endelig benytte det nye skyggesystemet og.

     

    Gleder meg vilt til Beta og ikkje minst RTM av Windows 7!

     

    spec.: Dell XPS 1710. cpu. T2500 2.0 ghz , 4gbram, 7900 gs.

  5. Er vell sånn at blizzard har ein meir kunsterisk stil med tanke på farger og kontrast.(Syns eg) Har hent at eg stopper opp når eg spiller WoW og tar ein god titt på texturen på veggen, er bare så utrulig gjennomført og fint. Kontra i andre spill der eg sier, "æsj! Den texturen var dårlig"

     

    Tilbake til AoC.

    Bra spill i utgangspunktet, går desverre ikkje så bra på pc'en min. Med ein ny monster pc hadde nok spillbarheten økt kraftig. Dvs. meir en 20fps og niiiice grafikk! Eg trur mange AoC spillere slutter å spille pga ytelse, men dette vil bli bedre med tida når pc'ene blir bedre\billigere :dontgetit:

  6. Spiller WoW på full grafikk og 1920x1200 på min bærebare(xps m1710)

     

    Eg ville nok ha satsa å oppgradert rammen til minst 1024Mb, ettersom du har 512, så er det mest sannsynlig du har 1x512 så da treng du ikkje bytte ut rammen, men bare legge til ein brikke til.

×
×
  • Opprett ny...