Gå til innhold

olufla

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olufla

  1. Laster mye ned med direct connect, eneste problemet er at jeg ikke får til å være i active mode, må kjøre passive grunnet routeren ?

     

    Hvordan kan dette fikses ? jeg vet d går, men bare ikke hvordan...

     

    Informasjon:

    Brebåndsrouter: Topcom Skyr@cer WBR 244

    Brebåndsleverandør: Bluecom

     

    Håper noen kan hjelpe meg med dette !

    På forhånd TAKK! :thumbup:

    Du sliter med det samme problemet som meg ser jeg. Lite konkret/detaljert hjelp å få ved hardware. De fleste løsningene er generelle. Har en TOPCOM WBR 654. Og nextgentel router i enden.

     

    Alex

  2. Heisann, jeg har bestemt meg for å skaffe meg trådløst nettverk, og kan trenge et par tips...

    Så vidt jeg har forstått så er kvaliteten veldig variabel, og er litt i tvil på hva jeg skal gå for/hva jeg egentlig trenger...

     

    Jeg skal koble opp 3 stasjonære, noen tips?

    Minimum

    Kom gjerne med linker! :thumbup:

    Lett å få opp trådløst i default. Dritvanskelig å konfigurere på deteljer. DC++ vil f.eks. ikke virke i active mode ved default setting på trådløst. Dersom du kobler til trådløs router til en router fra Nextgentel kan du ende opp med dobbel NAT og dobbet DHCP. Det fungerer fint å browse men det skal ikke være slik. Dritvansleig å konfigurere riktig. Support har ikke peiling. Husk at de fleste løsninger for trådløssettinger som blir beskrevet ved hardware forum er generelle, noe folk har lest seg til men ikke sikkert har prøvd.

     

    Alex

  3. Det enkleste er nok bare å deaktivere DHCP serveren til TOPCOM enheten. Så flytter du kabelen fra WAN kontakten til en LAN kontakt. Du vil da bare ha en router som er netopia boksen, og få ip adresser fra denne.

     

    Om du vil ha tilgang til å endre instillinger på TOPCOM boksen må du også endre IP-adressen slik at den kommer i samme subnet som adressene netopia enheten gir ut. 10.0.0.x om jeg husker riktig.

    Har lest at dersom kabelen fra Netopia routeren kobles til LAN inngangen på TOMCOM routern må den være krysset. Er det det slik? Eller kan jeg bare koble kabelen som fulgte med Netopian til LAN porten.

     

    Alex

  4. Hei,

     

    Dette er nok et problem som har blitt diskutert tidligere. Dessverre mener jeg at mange svarene som gis er noe for generelle. Skulle gjerne fått litt mer detaljer.

    Ok, slik er problemet: Har en NGT Netopia router. Den kjører både NAT og DHCP.

    Har koblet utgangen på Netopiaen til WAN inngangen på routeren fra TOPMCOM.

    En PC jobber nå tråløst mens en annen er koblet til switch porten på TOPCOM.

    Alt fungerer, både kryptering WEP og MAC filtrering. Problemet er at også

    TOPCOM routeren kjører NAT og DHCP. Alstå...jeg kjører dobbel NAT og dobbel DHCP.

    Det funker men dettte kan ikke være riktig konfigurasjon. Første problemet som dukket opp som følge av slik oppkobling er f.eks. active mode DC++ som slutet å fungere etter at TOPCOM routeren ble hektet på. (NB: Netopia routeren er konfigurert til å

    takle active mode i dc++ og det funker fint når den kjøres alene.)

     

    Tanken er følgende: Konfigurere Topcom routeren uten DHCP og NAT. gi statiske

    IP'er.

     

    Eller

     

    Route pakkene riktig og konfigurere TopCom routeren på samme måte som

    netopia routeren for å få den til å takle active modei dc++ (denne metoden er

    nok noe avansert)

     

    Håper noen er snill nok til å forklare eller henvise til en god weblink.

     

    Takk

     

    Alex

  5. Hei,

     

    Noen som vet hvordan jeg kan få audiofunksjonene til å fungere i MSN messenger? Da med tanke på audio kommunikasjon med andre brukere.

    Jeg har NGT bredbånd og windows 2000. Har testet alle innstillingene på lyd...de fungerer. Mic fungerer også, da jeg har testet de under audio innstillingene ved MSN messenger. Har også testet mic'en grundig ved å ta opp min egen

    stemme og spille den av. Ingen problemer. Problemet oppstår når

    andre MSN brukere forsøker å sette opp en audio forbindele med meg...

    Jeg hører ikke noe audio...hva bør jeg gjøre?

     

    Hans

  6. Komplett i Trondheim er ikke den samme som komplett på nett. VÆR FOSIKTING! De misbruker bare navnet. Og begrunner det med at de henter varer på samme lager som komplett fra nettet. Men da skulle en tro at det å bytte varer skulle gå greit. Komplett er komplett dersom de har samme varelager. Har en kjøpt en vare på nett burde det være mulig å bytte på komplett i TRondheim. Men nei da...de er ikke samme firma(Komplett) Altså, de fremstår som løgnere.... så endre navnet da Komplett(Trondheim).

    Hans

  7. max 500 kr. Hva i helvetet skal vi med software du sender med...bare tull og sprøyt. Det er hardwaren en betaler for. en så liten hardddisk...og EDO RAM herregud da mann...hvor har du funnet dette...er det forsiler eller. Kan gi deg max 500 kr ikke noe mer..det blir jo å kaste penegene rett i dass.

     

    Maxim

  8. Hei

    Lurte på om noen her kan å installere Redhat over nett. Har laget bootdisk..den funker fint. Forsøkte å bruke en ftp installasjon. Problemet er å vite nøyaktig hvilken adresse som skal oppgigs. Kan noen være så snill og oppgi den nøyaktige adressen til ft siden og adressen til Redhat katalogen. Det er dette jeg sliter med. Får bare feil her. Håper på hjelp..takk

     

    Max

  9. Hei,

    Lurer på dette med kjempestore harddisker: 120-160GB.(IDE) Er det slik at dersom jeg har en 166 Pentium,(gammel maskin) så er det ikke sikkert at hovedkortet støtter så stor harddisk. Jeg vet at dette kan i såfall ha noe med BIOS å gjøre. Har hørt rykter om at den største harddisken som blir støttet er på ca 120 Gb.

    Håper noen kan gi meg tips. Har tenkt å kjøpe en 160 Gb harddisk. Og har IKKE tenkt å flashe opp BIOS.

    Håper på tips.

     

    Max

×
×
  • Opprett ny...