Gå til innhold

Harald Myrhaug

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Harald Myrhaug

  1. Kjernekraftverk forurenser!! Totalt, forurenser vi kloden med millioner av kubikkmetere med radioaktivt kjølevann, per år. At brenselstavene er farlige i tusener av år etterpå, er en ting - Men langt verre, er det at usa bruker avfallet til å lage enorme mengder "dirty-bombs". F.eks er Irak nå full av radioaktiv forurensning fra slike brenselrester. Toppen av kaka når vi den dagen atomkraftverkene skal rives; Da må hver eneste murstein pakkes ned i oljefat som risikerer å skade natur og genmateriale, de neste hundre tusen årene... Totalt steinaldertenking, av et land med ikke-fullt-utbygget vannkraft!!!

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  2. Kanskje du bør lese deg opp selv! Prøv å google litt, så finner du straks ut at jeg har rett: 200 flytimer per år!! Levert med offisielt minimum 160 feil!! Av de første to som landet, hadde det ene sprekker i cockpitglasset!! Lær deg å slenge tall på bordet, før du avfeier fakta med "jeg vet bedre og ALT du sier er svada"-holdningen din. Veldig typisk asosiale mennesker!

  3. Jagerflyenes Tesla; Fulle av feil, cockpitvinduer som sprekker, deler som må hentes fra andre siden av jorda, rekkevidde som en elbil, kostnader som sprenger alle budsjetter OG 200 FLYTIMER PER ÅR!?! Vi får håpe det aldri kommer en utfordring som varer over 8 døgn på rad - for da kan flyene skrotes (eller parkeres inne i en fjellhall, i påvente av deler og ikke-eksisterende kyndige reperatører). Jeg kan tildels forstå folk som kjøper Tesla, men der går grensen. JA, jeg forstår selvfølgelig at usa har balletak på norske politikere og norsk etteretningstjeneste (Burde være lovlig å si!). Hvorfor ikke la svenskene overta balletaket? Da trenger vi bare å gå over åskammen for å hente deler, hvis nøden er stor. Forøvrig, er tydeligvis russernes Khibiny-system bra nok til å danke ut hele vestens angrepssytemer, på sekunder. Ikke bra!

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...