Jump to content

dobrikk

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Beyerdynamic T5 p G2 burde helt klart vært med i denne testen,
 2. Om du setter netleseren din i "skrivebordsversjon" i stedenfor "mobilversjon" under instillinger, så virker de fleste video'r på VG nett og andre video tjenester.
 3. Hei Ønsker og få tak i en privatlærer, leksehjelp, til en gutt i 10 klasse et par timer i uka primært matte og norsk. Er det noen som vet hvor man kan begynne og lete, finner lite på nettet. Er det mulig å sette opp lapp på blinder'n. Morten Lørenskog
 4. MSI burde lese sitt eget MSI Diamond Club takke brev som ligger med i boksen til hovedkortet, der skriver de: Since wireless networking and bluetooth technology are becoming more popular nowadays, MSI have INCLUDED a wireless network card combo with the diamond motherboard Dette burde være grunn nok til at de som har kjøpt kortet burde få dette WLAN/Bluetooth kortet gratis.
 5. 1200 Kr for CPU AMD64 3500+?????????????????? Hvor da??????????????+
 6. Er vel små håp om å få noe gratis fra MSI for de av oss som har kjøpt kortet. Det beste man kan håpe på er at WLAN/Bluetooth adaperet blir gjort tilgjenngelig til en kurrant penge.
 7. SLI med 2stk 6600GT er kanskje og kaste penger ut av vinduet. Et singel ATI 800XL er billigere og yter mer en 2 6600GT. Etter det jeg har lest av div tester er det ikke før du kjører 2 stk 6800Gt ting skjer http://techreport.com/reviews/2005q1/gefor...li/index.x?pg=1 http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1772/ :-)
 8. Jeg fikk kortet mitt igår, og jeg fikk ikke med det trådløse LAN/Bluetooth adaper kortet. Fikk Komplett til og sjekke andre kort de hadde på lager, fulgte heller ikke med i dem. Nå har også MSI oppdatert sin hjemmeside så det står at LAN/Bluetooth adaper er OPTIONAL http://www.msi.com.tw/program/products/mai...ail.php?UID=638 Her er svaret fra Admin på MSI Diamondclub forum: MSI have two sku on K8N Diamond. For the first few lots, it goes w/o dual Net card. In the 2nd lot of Diamond board, we will include two optional sticker over the color box to explain if the board comes with DualNet card or not.
 9. Ikke bli lurt av alle tester og info'n på MSI sin hjemmeside som sier at dette kortet har trådløs Lan og Bluetooth inkludert. DET HAR IKKE DET. Det står til og med på boksen at det har det, men det følger ikke med Jeg lot meg lure :-(
×
×
 • Create New...