Gå til innhold

I96MHGOC

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av I96MHGOC

  1.  

    Kan du motbevise disse påstandene, eller er det bare kildene du kritiserer ?

    Dü kan ikkje spreie slikt hat om ei 16 år gammal jente utan prov, og so be andre om prov på at påstandane dine ikkje er sanne.

     

    Prov at du ikkje er sonen til Hitler, at mor di ikkje vart inseminert av sæden til Hitler gjennom nazistane sitt attfødingsprogram etter krigen.

     

    Ser du kor lett det er å spreie vondsinna rykte om andre? Anten kan du prove dei, eller so kan du spare deg for hatpratet.

    Hat? Hatprat? Man må virkelig undres over hvordan du definerer hat og hatprat. Er absolutt ALT du ikke er enig i hat og hatprat?

    • Liker 6
  2. Hvorfor er det ikke mulig? Du klarer jo kanskje å kjøre bil, hvorfor skal ikke en bil som kan få en god del mer sanseinntrykk enn oss klare det samme etterhvert?

    Fly har hatt muligheten i 50 år, av sikkerhetsmessige årsaker blir det fortsatt ikke benyttet fullt ut,der passering med 400 meters avstand blir omtalt som nesten-ulykker. Jeg regner med at du vet passeringsavstand i biltrafikken?

    • Liker 7
  3.  

    Den der er legendarisk. Drar den fortsatt frem iblant for å illustrere de bisarre greiene i hifi-miljøet. Man skulle jo tro at folk hadde lært litt nå da, men mener Soundgarden fortsatt selger strømkabler til 20k.

     

    Får vel rive i litt mer:

     

    https://swsg.no/lyd-og-bilde/lydkabler/stromkabel/nordost-valhalla-2-reference-stromkabel-2-meter

     

    Legg merke til at denne leverer strømmen med hele 91% av lysets hastighet - i motsetning til labre 50% som vanlige kabler gjør.

    Wow! Det må vel være noe for batteri-bil eiere.

    • Liker 1
  4.  

     

    Alltid litt risiko å være først ute på nye dingser.

     

    Hjelper vel med økt konkurranse som kommer mot slutten av året og framover.

     

    Og da snakker vi ikke om nybegynnere, men derimot selskaper som har mange hundre års erfaring til sammen, samt logistikk, verksteder og delelager på plass.

     

    Gjett hvorfor disse selskapene ikke spyr ut elbiler.

    De vet at det er selvmord..

    Sier du det? Den tyske finansministeren har nettopp gitt bilindustrien klar beskjed om å bygge Elbiler eller dø ut.

    https://www.reuters.com/article/us-germany-emissions-autos/german-minister-to-carmakers-invest-in-electric-cars-or-lose-out-idUSKBN1HN0CB

    Du mener politikere er de rette til å vurdere dette? De som er istand til å politisk vedta vær og klima om hundre år? :-)

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...