Jump to content

penelopee

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Hei! Fant du noe mer ut av dette? Lurer på det samme som deg, og hadde satt pris på å bli mer kunnskapsrik på dette emnet!
  2. Hei! Jeg er utrolig forvirret når det gjelder overgang til medisin. Jeg skal fortsette odontologi studiet ved UiO til høsten (2. året). Ved slutten av 2. semester fant jeg ut at jeg heller vil studere medisin, men det var da for sent til å søke på samordna opptak. Det jeg lurer på er hvis jeg søker medisin via samordna opptak i vår 2018, søker jeg vanlig eller søker jeg på særskilt opptak? (skal søke om å få hoppe til 2. året). Har hørt noe om at særskilt opptak bare er for de som har sykdom som står til hinder. Må jeg ha like mange poeng som ordinær opptak, eller slipper jeg unna med litt mindre ettersom jeg skal søke meg til 2. året? (Regner med at jeg får ca 1 poeng for lite). Har noen erfaring med overgang fra odontologi til medisin? Har også fått med meg at det er flere som ønsker overgang fra odontologi til medisin, hvem er det da som blir prioritert ved begrensede plasser? Er det også noen som har erfaring med hvor mange som dropper ut fra medisin første året, altså hvor mange ledige plasser det pleier å være på 2.året i medisin? hadde virkelig satt pris på utfyllende svar. Tusen takk på forhånd!
  3. Hei! Jeg ser at dette er en stund siden, men vil bare vite om ting funka for deg, ettersom jeg er i samme båt. Endte du opp med å søke odontologi og deretter søke medisin, Klarte du å få fritak fra første året? Isåfall, hvilket universitet var det. Hadde virkelig satt pris på svar, er ganske stressa! Lurer også på om noen vet om man må ha like høyt snitt som ordinær grense selv om man skal søke intern inntak for opprykk og fritak?
×
×
  • Create New...