Gå til innhold

Adolpho911

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Adolpho911 sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Helt sikker på at jeg har cat6. Har masse til overs kanskje se om jeg får det til bedre. Kobling (var fargene inne i pluggen, grr mulig jeg ikke har papir men bør vel finnes på nett) Men jeg er nesten sikker på at det var noe helt logisk og tenkte at dette ville jeg huske. Kan hende et øyeblikk kom noe i kontakt tilfeldig, men som regel vil jeg ikke merke at det kobler fra (kun når jeg har tradingprogram oppe for da popper det opp beskjeder om både fra og oppkobling) Så jeg ville sannsynligvis drevet med kun speedometer etc og prøvde alle mulige innstillinger. Men jeg vet egentlig ikke om det har vært slik i ettertid da jeg ikke har prøvd før i dag. Jeg kan se et brudd (tror mest på, da jeg ofte "retter ut "ledning" og den beveger seg jo jo beveger jeg plugg. Er forresten ganske sikker på at festet var ødelagt også. Men det er mulig at "dårlig kontakt" som ikke kobler ut (men begrenser hastighet?!) kan ha kommet på og av ved tilfeldighet? Når jeg sitter med innstillinger? Jeg er sinnssykt dårlig på innstillinger og ikke så høy selvtilhet rundt hardware, men skjønner nok til å putte inn kort etc (er jo litt som lego (tom klart og lage en harddidk som slave i bios en gang!) Men skal kikke litt til på innstillinger. På properties (hm windows er norsk, men på innstilling var det engelsk når høyreklikker? Ihvertfall får opp meny. Uansett properties/egenskap står det 10ömb.. Så et sted må det være noe galt. Kanskje det hjalp å slå av maskinen, tror ikke restartet etter jeg enablet det nye og disablet det gamle. Kanskje slå på det og se om jeg fortsatt har fart der.. Takk for råd! Konge, egentlig ikke regnet med svar!!
  2. Viste seg at jeg nok ikke har vært helt flink med trådene i "pluggen" på kabel. Uansett så ligger den stødigere nå så det kobler ikke av (og klikker på plass!) Men nå har jeg problemet som jeg klarte å løse på porten. Hvorfor vil ikke kortet takle mer enn 100mb når jeg har 1gb linje og 2,5gb kort. Når jeg ser alle "kort" på nettverk så påstår maskinen at hastighet er 100mb (selv om jeg har sagt det er 2,5gb og prøvd 1gb. Hvor forandrer jeg det? Jeg vet det bare ordnet seg kjempe lett etter å ha klønet med det i timevis når jeg fikk oppheng på hvorfor jeg ikke får høyere fart på speedometer.. Ellers må jeg vente på å finne det tilfeldig.. Irriterende. Men veldig greit kabel er stødig lol. Ingen kutt på ca 6timer ihvertfall.
  3. Hei! Ny og ett ganske basic spm.. Jeg har en "innebygd" sak med flere tilkoblinger. Netttilkobling er delvis ødelagt (noen har dratt ut kabel uten å "klemme" på den, så nå klikker den ikke på plass og jeg mister tilkobling OFTE. (driver med daytrading, rimelig kritisk å ha nett konstant ) Tenkte ikke på at jeg kunne ha innebygd. Bestilte nytt kort i går som kom nå.. Vil det bli noe problemer å bruke det nye kortet istedenfor innebygd? Vil det evt eneste være å gå på enhetsbehandling? (vil sannsynligvis finne det ut om ti minutter, men fint hvis råd/svar. (mulige andre problemer..)
×
×
  • Opprett ny...