Jump to content

L12345

Medlemmer
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 :)
  1. Hvis du skal purre er det nok mest hensiktsmessig å spørre emneansvarlig. De har kanskje karakterene klare og venter bare på at administrasjonen skal legge det inn i Studentweb. Som atb sier, så er det neppe noen vits da...
  2. Det har ingen sammenheng med sensurfristen. Sensurfrist er når sensor har frist på å levere inn karakterene til NTNU, men de kan levere både før og etter den fristen. Etter sensor har levert karakterene sine, så bruker administrasjonen 1-42 virkedager på å legge det inn i Studenweb. Jeg har opplevd emneansvarlige som legger ut karakterene selv på Blackboard (f.eks. fredag ettermiddag) også kommer det ikke i Studentweb før 1-3 virkedager etterpå. Du kan alltids purre på dem (siden de nå er godt over fristen), men jeg tviler på at det har noen effekt.
  3. Det er mulig det finnes regler på det, men foreleserne gjør som de vil og er ikke konsekvente. Eksempler fra noen av mine forelesere: Eksamen verdt 25%: "Du må bestå eksamen (minst 40% score) for å kunne bestå emnet" Eksamen verdt 15%: "Du trenger ikke møte til eksamen hvis du har nok poeng fra resten av innleveringene"
  4. Spør en studieveileder for å være sikker, men tror du bare trenger 5 av 8 fag fra førsteåret for å kunne søke overgang.
×
×
  • Create New...