Jump to content

Curtis Jackson

Medlemmer
 • Content Count

  269
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Curtis Jackson

 • Birthday 08/03/1989
 1. Jeg har nå bestemt meg for å gå for Asus sin g51j 3d pc. Er det noen som har andre anbefalinger innen dette prisjiktet? eller noen motsigelser for valget
 2. prisene er like ikke mange hundrelappene som skilder. Men ser jo asus har 7200 disk og ikke 5400 som toshibaen har. men derimot har den 18,4" skjerm som også kan bli litt stort. Minne har ikke noe å si for det skal byttes ut uansett. Men er et vanskelig valg
 3. Har funnet følgende pC: http://hattelco.no/ArtDtl.aspx?it=177175 http://www.norek.no/k/ki.aspx?sku=579108 Er det noen som har noen innvendiger å komme med, eller bedre forslag.
 4. Når det gjelder batteritid så er ikke det så veldig relevant. Pcen blir nok mest brukt med ladekabelen plugget i. Alienware er under vurdering men vet ikke om leverandørene vi benytter på jobben har de så dette må jeg sjekke opp i litt videre. Har forresten vurdert en ny acer da jeg har en 5720zg som jeg kjøpte for 3 år siden for 6000 kr og greide å spille det meste på i ca 1 år. Ellers så er jeg litt i stuss om jeg skal gidde å ligge penger i å få en i7 pc eller om det holder med i5, noen som har noen synspunkter her? Det jeg også lurer på er på hva skjermkort jeg skal gå for så hadde vært greit med noen input på dette. Sist men ikke minst så vil jeg informere om at jeg har en stasjonær pc som duger til det meste av spill så laptopen er bare noe jeg skal bruke så jeg kan lett reise på et lite lan eller plugge til tven i stuen og se film. For uansett hvor mye penger du legger i en laptop vil den ikke kunne dra så mye av spill i lengre tid fremover, det er nå hvertfall min erfaring.
 5. Greit nok at Asus er litt overpriset men man må betale for kvalitet. Må si at jeg aldri har hatt noen nevnbare feil med noen av Asus sine produkter og har prøvd en del Asus laptoper og er overrasket over kvalitet og byggemåte.
 6. Multicom blir nok ikke aktuelt. Hadde en bekjent som gikk til anskaffelse av en slik og det han fikk var en god konfigurasjon med dårlige drivere, dårlig byggekvalitet og lang leveringstid. Så både multicom og zepto blir ikke aktuelt for min del. Burde kanskje beskrevet dette på første post.
 7. Hei, Sitter her å skal se om jeg finner meg en ny bærbar pc. Pcen skal brukes til spilling og film, det er derfor meget viktig med en god skjerm og bra ytelse på skjermkortet. Er ikke helt oppdatert på mobility skjermkort så lurer på hva dere anbefaler her, kom gjerne med linker til tester o.l. Når det gjelder merke, vil jeg fortrinnsvis ha Asus men om dere har noen gode begrunnelser på hvorfor jeg burde hatt et annet merke tar jeg imot dette. Vil til slutt ha meg frabedt usaklige innlegg. På forhånd takk
 8. jeg kjører selv et https://prisguiden.no/product.php?p...0&cat_id=30 og er strålende fornøyd. Har hittil ikke hatt noe problemer med å drive noen som helst spill på full grafikk. Meget enkelt å overclocke med orginal vifte uten at du får varmeproblemer. Ser du har valgt et dyrt kabinett: Jeg gikk etter en stund tenking for et https://prisguiden.no/product.php?p...6&cat_id=13 som er et helt ok kabinett. Meget enkelt å montere i og relativt støysvakt.
 9. Hei, Bygget meg en ny pc idag og når jeg da skal innstalere cd rom får jeg ikke utløst den, har lys på cd rommen men får ikke utløst den. Har prøvd med forskjellige cd rommer, men ingen fungerer.
 10. Hei, Bygde nylig ny pc og den er oppe å går men det fulgte jo bare med en kabel til skjermkortet. det jeg da gjorde var å bruke en kabel fra strømforsyningen og da funket jo alt fint men lurte på om dette kunne skape varme/ustabilitets problemer?
 11. Hei, Er det noen som har noe anelse om det er mulig å anskaffe seg interstate 76/82? Har googlet litt og prøvd å ringt Eb Games i bergen som selger brukte spill men ingen lykke. Snakket med activision men de hadde ikke mulighet å sende meg det:( Hjelp mottas med stooooor takk
 12. Noen andre som har noen kommentarer i forbindelse med oppsettet? Både positive evt. negative.
 13. Hei, Sitter her og vurderer hvilken anti virus/spyware programmer jeg skal hive innpå pcn for å kjøre optimalt(lite minnebruk god beskyttelse) Noen tips/tanker rundt dette? Foreløpig har jeg tenkt på Eset nod 32, super anti spyware pro og spybot pro.
 14. Prøv med http://www.superantispyware.com/downloadfi...ANTISPYWAREFREE Jeg vil også avinstalert avg og kjørt innstalert nod 32: http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_enu.msi. Det er også mulig at du egentlig bare trenger en formatering, noe som vil være det enkleste og optimale.
 15. får håpe de har gjort det skikkelig denne gangen da, ellers blir det mye arbeid for it konsulenter her til lands
×
×
 • Create New...