Jump to content

aagr

Medlemmer
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About aagr

 • Birthday 10/07/1989
 1. Når og hvor kan en melde seg som crew på TG06? http://wannabe.gathering.org/tg/ har tatt en titt her, men det er jo for 2005.
 2. Takk for svar! Tror jeg fikk svar på spørsmålet mitt!
 3. Takker og bukker! Det var noe sånt som dette jeg trengte ja! Og når det gleder dhcp-leases, kan jeg bruke tcpdump?
 4. Hei, Jeg er på jakt etter en "Log File Monitor" som kan vise nye log evnents i sanntid. Gjerne flere logger samtidig. Om klient programmet kjører tjeneren eller remote er det samme, har jo ssh! Tanken bak dette er å bruke det på lan, slik at man kan f.eks overvåke ssh. Og kanskje overvåke dhcp-servern. Har brukt google, kan ikke si at jeg ble så mye klokere. Hva kaller man det egentlig? Og har noen et brukbart program? Takker for alle svar!
 5. Hei! Jeg har iBook hvor jeg bruker Sennheiser PX 200(en god lettvekter), og det er ingen ting å si på lydkvaliteten. Vil påstå at PX 200/250... er bedre enn KOSS Porta Pro. Men PX´en må kjøres inn, bassen kan virke litt tynn i starten men etter noen timer med kvalitets musikk så spiller de herlig klart! Overraskende vil jeg påstå. Har testet en del bærebare pcer hvor det er ufattelig mye støy på lydkortet, men lydkortet i PB og IB må jo være et av de bedre? Noen andre som kan bekrefte det? Så min konklusjon er: Mac + Sennheiser = Sant
 6. Jeg vil anbefale Debian! Apt pakkesystemet er genialt, spesielt når du får ferdig kompilerte pakker. Eller så har du jo *BSD, genialt pakkesystem der også, men tar jo år og dag å kompilere. Eller så er jo CentOS et godt valg. Vil bare si at ClarkConnect nå er basert på CentOS, og ikke Fedora som det var før.
 7. Som tittelen sier: er det mulig å sette inn et ITX hovedkort i et ATX kabinett? Jeg kunne nemlig tenke meg å putte ett slikt ITX kortVIA EPIA ML8000A inn ett slikt kabinettUNC-110S-B. Det hadde vært ganske tøft med en slik server løsning, spesielt hvis man erstatter den tradisjonelle hardisken med et cf-kort f.eks.
 8. Å kjøpe WS2003 vil være det samme som å kaste penger i do! Men ikke hvis du skal kjøre servern som en domene kontroller med active directory. Windows XP vil fungere utmerket til dc-hub og cs-server, hvis du skal kjøre windows. Eller så vil jeg anbefale ClarkConnect, linux distro som er meget enkel å sette opp, enkelt å sett opp cs-server også!
 9. Hvordan kan du påstå det? Det er jeg ganske sikker på at vitfa di klarer med god margin.
 10. Jeg har en AMD64 2800+ BOXED den holder ca 5600 RPM! Så vifta tåler nok 800 RPM om ikke mer.
 11. Hei, Saken er den at jeg skal arrangere et lan, hvor jeg ønsker å få internett gjennom en ClarkConnect server som skal være dns, dhcp, proxy osv. på lanet. Men eneste mulighet for å få internett tilgang er gjennom kommunens proxy server. Denne har ip-sdresse 217.65.238.154:8080 Hvordan skal jeg konfigurere? Kommunens proxy(217.65.238.154:8080) --> ClarkConnect(192.168.1.1) --> LAN med forhåpentlig internett! ClarkConnect server'n skal kjøre transparent mode. Kom gjerne med andre løsninger!
 12. Hei, MIracul-X En slik hastighet som du beskriver her, 56454,3 kB/s er fysisk umulig å få ut av en ADSL linje. Er du i tvil kan du jo ringe Telenor!
×
×
 • Create New...