Gå til innhold

elementz

Medlemmer
  • Innlegg

    126
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av elementz

  1. Ja, jeg kikka litt mer rundt omkring og disse ONT selges nesten utelukkende til ISPene. Jeg ville ha bedre wifi enn det denne kan leverere nå. Skal kontakte telia og høre med dem. Takker for svar.
  2. Takk for svar. Fant litt ut av dette. Det er en GPON ONT som du nevner. Sjekka med bridge-ing, men ser ut som den er løst til innstillingene fra telia.(Alt er greyed out og jeg kan ikke bytte på de instillingene) Slik jeg ser det er alternativet å kjøpe inn en egen ONT modem med wifi6 eller kontakte telia og høre om de har noe alternativ. Sjekka ut sidene deres men ser ikke sånn ut.
  3. Jeg har Huawei HG8245H. Den har ingang for optisk kabel. Optisk kabel ingang ser annerledes ut enn ethernet eller usb ingangen og jeg finner ingen modem/router som har denne optiske ingangen. Noen ideer om hvilken modem jeg kan bytte til som har optisk ingang?
  4. Skal kjøpe denne: https://www.komplett.no/configure/1171786/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-core-gaming-pc/komplett-a160-core-gaming-pc-super-silent#undefined Men lurer på par ting når det gjelder valg av deler. Og hvis du lurer på hva jeg skal bruke PCen på, så det mest intensive blir vel video redigering, HD streaming, kanskje high end spill. Skjermkort som følger med: ASUS GeForce RTX 3070 Noctua Edition OC Men er noen av de andre valgene bedre? Tenker mest på de kortene som ligger noen tusen lapper under/over dette kortet. CPU som følger med: AMD Ryzen 7 5800X CPU Samme spørsmål her. Eller er dette helt ok CPU? MInne som følger med: Kingston FURY Beast DDR4 3200MHz 16GB Dette er 2x8GB minne. Men hovedkortet har 4 plasser. Skal jeg kjøpe extra 2x8GB minne? Har hørt at utnyttelsen blir bedre når alle slots er fylt. (Og igjen, er noen av de andre bedre i forhold til pris etc) SSD som følger med: WD BLACK SN750 SE M.2 NVMe SSD 1TB BATTLEFIELD 2042 Her tenker jeg å gå for 2TB med for Kingston KC3000 M.2 2280 NVMe SSD 2TB. Den har 7000 i skrive/lese. Vet ikke om dette er overkill. Hovedkort som følger med: ASUS ROG Strix B550-E GAMING Hovedkort Her er jeg helt blank på hva som er viktig, men det jeg stusser på er at kortet har innebygd lan. Trenger jeg kjøpe extern nettverks kort (med sånne kule antenner) i tillegg? Blir det godt nok mottak på den antenna som ligger på kortet? Ellers tips på andre kort som kan være bedre. Det var nok det jeg lurte på. Denne skal kobles opp mot 4 skjermer. Takk.
×
×
  • Opprett ny...