Jump to content

hansol123

Medlemmer
 • Content Count

  1275
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

About hansol123

 • Birthday 10/02/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. hei, takker for utfyllende svar. har nå sendt inn saken til mekkling hos forbruker rådet. og sett igjennom diverse saker hos forbrukerkalgeutvalget, forhandler har nå sagt at de kan ordne opp i comfort access hvis dato for første gang feilen oppsto er for kjøps dato. dette finnes i logger på styringen i bilen. den saken du har limt inn heheszki står det blandt annet at det ble klaget inn 3 måneder etter kjøpet, i dette tilfellet der det ble klaget under 24 timer etter kjøp har vel kanskje noe å si ser at forhandler grand auto har en del saker på seg hos forbukerklageutvalget, har sendt en mail idag der jeg påpekte dette og la med saks nr på alle forholdene de har hatt der. får se om det hjelper. legger ved link til bilen så får dere se og kanskje komme med innspill https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=133629657
 2. ja vil si meg enig i at dette burde så absolutt være en reklamasjon sak, forhandler er ikke så enig i akkurat det. men så er spørsmålet om det lønner seg å ta advokat når beløpet "bare" er på 33.000kr? hehe, ja har diverse diagnose utstyr til bmw liggende, ikke min første bmw skal dog sies at den gamle e60 min aldri var feil på utrolig nok, og jobber som maskinist så det å eventuelt å skur selv er ikke det største problemet
 3. bilen ble gjennomgått før jeg kjørte fra forhandler ja, comfort accessen ble ikke testet der og siden jeg av gammel vane åpnet den med nøkkel. auto hold funksjon ble testet på tur hjem og funket da, ca 2 timer senere kom feil meldingen da jeg startet opp bilen.
 4. Hei, kjøpte en 2009 bmw 730D den 5.juli i år hos en bruktbilforhandler utenfor solo, iflg finn annonsen var det ingen feil med bilen. hentet bilen i lokalene deres på kvelden og kjørte opp mot Trondheim ( bor ganske langt nord) og overnattet der på hotell. når jeg skulle låse bilen med comfort accessen merket jeg at det ikke funket på fører døra, testet så de resterende dørene og kom frem til at 3 av 4 håndtak ikke funket som de skulle. bestemte meg for å ta kontakt med selger dagen etterpå når jeg kom hjem. kjørte så til Mosjøen og stoppet der. idet jeg slo av tenninga på bilen hørte jeg en forferdelig lyd fra bagasjerommet på bilen. tenkte først dette var en annen bil rundt meg så gikk inn uten å tenke så mye over det. kom ut igjen senere for å kjøre siste timen hjem, idet jeg startet bilen kom det opp feilmelding på park bremsen (elektronisk park brems) kontaktet selger med en gang på mail ang dette og comfort accesen som ikke funket. måtte i bagasjerommet og manuelt koble ut park bremsen med et verktøy som følger med bilen. fikk mail dagen etter fra selger som ba meg om å få tatt en diagnose og høre på pris for reparasjon. gjorde så dette og det ble konkludert med at park brems akktuator og 3 av dørhåndtakene må skiftes. totalt havnet dette 33.000kr ink arbeid. selger jeg har hatt kontakt med ang dette er ikke tilgjengelig men fikk kontakt med daglig leder som med en gang sa at dette kommer de ikke til å dekke, han mener dette er små elektrisk og dekkes ikke under garantien som fulgte med bilen ( dekker motor og gir) har vært i kontakt med forbrukerrådet som mener at dette burde dekkes av forhandler uten tvil. noen som har flere synspunkt ang dette? har sendt inn henvendelse til forbruksrådet om mekkling.
 5. Hei, har fått altibox fiber hjemme men sliter med å få tv ned til utleie leiligheten da det ikke er nettverks uttak der nede. ser altibox selger wifi+ og arris for trådløs tv men disse koster jo 1700-1800kr. har en gammel asus rt-n66u som jeg byttet ut med et tp-link decco m5 mesh system. ser at asusen støtter iptv og igmp (snooping) som må til får å få iptv trådløst. kan det funke å gjøre sånn som jeg har tegnet opp i vedlegget? nå står fmgen i bro-modus om det har noe å si.
 6. bilen skal bort uansett utfall, skal kjøpe bolig. beste hadde vært å få hevet kjøpet men er vel noen regler der ang dette som sier at selger har 2 forsøk på rette feil før man evt kan kreve tilbake levering?
 7. hei, I september 2017 kjøpte jeg en 2008 modell vw touareg av en bruktbil forhandler sørafor, i annonsen sto det at bilen var hel og pen og måtte ses for å få det rette inntrykket. bilen hadde det jeg ønsket av ekstra utstyr som luft fjæring, design pakke mm. kjøpte bilen usett da jeg jobber turnus og skulle hente bilen da jeg kom hjem fra jobb, hentet bilen og den virket veldig bra så jeg tok med meg bilen hjem. spol frem 2 mnd etter kjøp og jeg begynte å få problemer med luft fjæringen, feilmeldinger og ikke liv i luft fjæringen. sendte så klage per epost til selger men fikk ikke noe svar, bestemte meg så for å koste ny kompressor selv til 5.000,- men til ingen nytte da luft systemet var fullt av vann og den gamle kompressoren bar preg av dette i form av mye skader og slitasje innvendig, skal også sies at hurtig kontakten til strøm tilførsel til kompressoren var ødelagt og var stripset fast! etter bytte funket det fortsatt ikke og jeg sendte en ny mail til selger der jeg etterlyste svar på forrige mail. selger ringte meg opp et par timer senere og skyldte på feil på eposten sin og hadde ikke mottatt den første eposten. forklarte hva som var galt med luftfjæring og 1 annen feil som ble oppdaget etter kjøpt. selger prøvde å frasi seg ansvar men tilslutt ble vi enige om å få tatt en diagnose på min regning og å ta det der fra. hos vw forhandleren her ble det oppdaget at det foreligger en anmerkning på bilen fra 2014 der det ble oppdaget vann i kabin på fører side og bak på samme side, det ble anbefalt å demontere interiør for å tørke opp dette og se at det elektriske fortsatt funger. har kjent lukt av brent plast ved 1 anledning på en langtur jeg hadde før luft fjæringen ble ødelagt. det med vann i kabin er ikke blitt utbedret og jeg ble ikke informert om dette før kjøp. har jeg noe klage muligheter på dette og evt hva kan jeg kreve? kreve reperasjon, omlevering eller heving av kjøp da dette kan bli en ganske dyr affære hvis det skal gjøres på verksted. selger nekter også å ta dialog på epost og vil bare ta det via telefon, dette er i mitt øye et dårlig tegn da det kan virke som selger ikke vil ha noe som vises til ved en senere anledning.
 8. får holde ut et par måneder til med s6 edge´n før den går i søppla, Hvis dette stemmer blir det kjøp på dagen!
 9. Hei kjøpte meg et lite oppussings prosjekt her om dagen en 99 525tds med defekt girkasse. fikk den billig og alt var vel, hun jeg kjøpte bilen av mener at bilen skulle vært EU godkjent i oktober i år. sjekket opp registrerings nr på BT sine nettsider og får opp at bilen ble EU godkjent den 29.06.2012, altså bare litt over 1 år siden? bilen ble importert til norge i og registrert første gang i norge 30.09.2003. hvordan kan det ha seg da at bilen skal inn igjen etter bare 1 år? :S
 10. kan man bruke pcen som wifi hotspot og kjøre squeezeboxen gjennom den?
 11. starta macén i bootcamp med win 7 for å teset det. nå funker det helt utmerket :O ja har lest noe om altibox og p2p og det ikker noe å skryte av, merka det godt med apple tv´n. får prøve å bruke det en stund nå og se om det fungerer helt utmerket eller ikke Edit: Funka en stund men så begynte det igjen. teset opp farten nå igjen og fikk 7.66Mbps ned og 12.19mbps opp. Altibox ^ kan man kjøre sånn at man går gjennom pc---router---squeezebox har ikke tilgang til øver etasjen da jeg leier leilighet nede.
 12. hei, kjøpte meg en bruk Logitech duet her om dagen da apple tven var alt for hakkete på altibox ruteren. Har nå også det samme problemet med squeezeboxen, det spiller i ca 10-20 Sec også begynner den enten å buffre eller bare stopper. kan man kjøre en router via squeezeboxen og pcen sånn at man bypasser altibox ruteren oppe i topp etasjen? men enda ha den på nettet? har lest at altibox sin router ikke egner seg noe til streaming over nett.. bruker netflix på pcen og på ps3´n og det fungerer som bare det. samt at jeg har benker nettet til rundt 10.5mbps her nede og signal på ca 70-80% tenker å kjøpe denne til å linke macen og squeezeboxen mot hverandre http://www.elkjop.no/product/data/nettverk-og-routere/WNR612/netgear-n150-classic-tradlos-router
 13. får prøve å si ifra om bråkinga på kveldene. men det å flytte ut blir vanskeli det også da det er lite leiligheter til leie her og det er dyrt :/
 14. bra at jeg ikker alene om å ha opplevd problemet da Blomstrene var vel kanskje å ta litt i ja men brukte det for å få frem poenget Jenta er jo forsåvdt grei hun, men når de er nyforelska så blir det jo alltids til at man sitte inne og se film osv. dette er noe de utnytter ganske godt. leiligheten er forsåvidt nybyggd men veggene er som papir. når de ligger å kliner på nabo rommet høres det ut som jeg har på headsett med fullt volum. ganske så irriterende når man prøve og sove med andre ord. Eslet i sherk demostrerer dette ganske godt. http://youtu.be/MqBKJqzeeEk?t=10s annen ting er at når de ser på tv tar de hele sofan og boltrer seg godt ned uten omtanke for det tredje hjulet i huset. problmet er bare at alt av inventar er mitt.
 15. Hei, jeg bor ilag med enn barndomskompis nå under studiene i bodø, kommer opprinnelig ikke fra her. Løpet av sommerferien har kompisen min fått seg kvinnfolk fra hjemmbyen. De har vel drevet på i ca 2-2,5mnd. For en uke siden sporte han om hun kunne flytte inn da hun skulle ta oppe fag hun hadde strøket i, for å unngå noen konflikter så jeg vemodig ja. Hun har ikke kommet inn på skole men skal kanskje ta et nettstudie istede. Problemet er at de holder meg våken om kveldene med fnising og dusjing med mer. Også etter at hun har flyttet inn er hele leiligheten ommøblert med blomster og andre ting. Jeg holder på å bli gal av dette og tror ikke jeg holder ut i 9månder med dette. Noen som har idéer på hva jeg kan gjøre?
×
×
 • Create New...