Gå til innhold

thomasoi

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thomasoi

  1. Hei,

    Vi er tre gode naboer som snart flytter inn i leiligheter vegg i vegg. Tanken var å dele kostnadene til bredbånd ved å installere kun hos den ene, og sette en trådløs router der.

     

    Bekymringen som oppsto hos en av partene var om hastigheten hans vil bli mye lavere ved en slik deling. Det vil bli bestilt bredbånd med 4Mbit og han som er ivrigst på nett vil være koblet til ruteren med kabel, mens vi andre "normale" surfere kobles til over trådløs.

     

    Har noen erfaringer om store tap av hastighet ved en slik deling? Er det noe spesielt utstyr vi bør se på?

  2. Kan anbefale både Zynet og eMagic, med både FW og USB. Har begge merkene. Monterte en 250GB Seagate HD i hver og det går knirkefritt.

     

    Er harddisk i kabinett en likeverdig/bedre løsning enn å kjøpe en ren ekstern harddisk (les: stabilitet over lang tid)?

     

     

    f.eks:

    Seagate Barracuda 7200.8 250GB IDE ATA/100 8MB 7200RPM

    Zynet harddiskkabinett 3.5" IDE ,aluminium, USB 2.0 (vifteløs)

  3. Ville gjerne hatt noen anbefalinger. Har sett gjennom relevante topics her, og legger merke til at det er stort sett snakk om krasj og feil.

     

    Er på jakt etter en STABIL ekstern disk for backup av mer eller mindre viktige filer fra min laptop. Den vil ikke bli flyttet mye på, og om den bråker litt kan jeg vel leve med det dersom jeg kan stole på at den oppbevarer filene mine trygt.

     

    =)

  4. Lyden knitrer ved avspilling av DVD filmer, men virker utmerket til alle andre formål. Har prøvd å oppdatere driver til lydkortet, begynner nesten å tro at det har med DVD stasjonen å gjøre ettersom det virker fint å spille av annen video fra harddisken.

     

    Compaq Evo 1020v laptop

    SoundMAX Integrated Digital Audio

    XP Pro

    Spiller DVD i Media Player 9.0

     

    Noen som kan lede meg på rett vei?

  5. Kjøpte akkurat iTrip på eBay, betalte 380,- inkl. frakt. Har ikke fått den enda, men skulle ikke være no problem å få selger til å krysse av i feltet for "Gave".

     

    Syns du det er tryggest i Norge, kan den kjøpes på officeline.no, og har også sett den i en Mac&Carry butikk (finner oversikt over disse på officeline.no).

  6. I motsetning til endel andre (...) er min grunnoppfatning at forandring fryder.. Derfor er mitt førsteinntrykk HELT TOPP!!

     

    Selvfølgelig vil det være ting å rette på når man endrer design, men syns jo det er ekstremt bra at komplett er her inne på forumet og henter råd og svarer på spørsmål!

     

    Som sammendrag: liten font er bra, bilde i produktliste er meget bra (for mitt bruk ihvertfall ble dette mye mer oversiktlig, det kunne kanskje vært mulig å velge en annen visning - uten bilder og med mere detaljer), og komplett.no imponerer!

  7. Denne er utrolig liten og snerten, spesielt med den kabelsnella som gjør at du får akkurat så mye kabel som du har bruk for. Ikke trådløs da, selvfølgelig, men da trenger du jo ikke tenke på batterilevetid og forstyrrelser..

     

    Med sin ministørrelse (og litt harde knapper?) vil jeg ikke anbefale den til hverdagsbruk, men ultraportabel og vekker litt oppmerksomhet pga. sitt tøffe utseende.

     

    http://www.psdata.no/prodSearch.asp?IT=102...lAction=details

  8. Nå er det imidlertid ikke alle som har Ipod, derfor bestemte jeg meg for å lage en universellsender med L og R signalkabel inngang, +9V batteri og justerbar sendefrekvens slik at den kan brukes på alle mp3spillere og stereoer generelt.

    Hvordan rekkevidde fikk du på din egenkomponerte sender med 9V batteri? Litt kjedelig med mono ja, men gøy å mekke litt selv=) Det finnes en del stereo-sendere på markedet, men har ikke sett mye av de i Norge. Har bla. sett denne:

     

    http://www.ccrane.com/fm-transmitter.asp

  9. Se der ja, da vet du hva jeg snakker om ;) NTNU eller? Har brukt noen timer i EL5... Hadde faktisk en lab i kretsanalyse der vi lagde en FM sender og mottaker vha. faselåst sløyfe. Vi sendte ikke signaler på lufta da, kun gjennom kabel, men det funka da! Har på en måte følelsen av at Griffin har ENDA litt mer peiling.. :p

  10. Chang har mer smak, mens Singha er nesten som Budweiser... Men noen liker jo den åsså! :roll: Men nå er vi på et helt annet forum her, kanskje starte opp pils.no..?=)

     

     

    Noen som har flere lure bruksområder på iTrip, i tillegg til de jeg fant i innlegget 3 steg opp her? Bestilte en på ebay igår, så da vil det jo vise seg om det fungerer så godt som det sies.

  11. Jeg kjøpte min iPod når jeg var i Thailand, og jeg har alle mulige språk på den, inkl. norsk.

    Hva betalte du i Thailand da?

     

    Hadde jo akkurat en kamerat som var der nede... Falt meg ikke inn å be han se etter iPod.

     

    Når det gjelder nytteverdien av iTrip, jeg blir nok i hovedsak å benytte min i bilen. Men det er jo utallige muligheter, spille musikk enkelt hos kompiser og på fester, dele musikken med vennegjengen (som har bittesmå lommeradioer eller radio på mobilen) når dere er på fly osv. Men det viktigste er jo at den er sinnsykt kul... :dribble: Se for deg ansiktsuttrykket til kompisen din når du legger iPoden fra deg på stuebordet hans og spiller musikksamlinga di på anlegget hans :thumbs:

  12. iTrip er vel neppe ulovlig i USA når den selges for fulle mugger på amazon.com, og såvidt jeg har forstått er den fortsatt også lovlig å selge i Norge (men ikke å bruke). Nå skal det vurderes i løpet av våren om den skal bli ulovlig i Norge, men kan egentlig ikke tenke meg at det skjer.. Les i itavisen:

     

    http://www.itavisen.no/art/1302945.html

     

     

    For en oppdatering på topicet:

    Har nå bestilt min 20GB iPod gjennom apple.com/no, prisen var grei og sikkerheten høy. Forventer den på døra i løpet av ei drøy uke, gratis levert=)

     

    Men de kunne ikke levere iTrip, så derfor må jeg enten finne en MacOffice butikk eller finne den på nett et sted. Har sett de har den på http://webstore.officeline.no, men de tar i likhet med MacOffice kjeden kr 490 for den og som den kjipingen jeg er vil jeg gjerne spare noen kroner... Har noen sett noen andre (norske) butikker som fører iTrip?

×
×
  • Opprett ny...